-
Bence hissenin temettü öncesi ve sonrası hareketlerini bilerek 3-5 kuruş kazanan küçük yatırımcıya para kazandırmak için yapılıyo bunlar. Sonuçta bu yılın temettüsü önceden verilmiş oldu.
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hisse sı oldugu icin satınca geri yerine koymak cok zor oluyo sat mak isdeyen olmuyo
-
Yapıkredi den alnus a hisse neden aktarılır ki yapıkredi de taşıma maliyeti çok mu yüksekti
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu temettü vermemeye yönelik açıklama ,yönetim kurul tarihi,genel kurul tarihi arasındaki uzun zaman aralığı oyun olabilir diye düşünüyorum:
Temettüyü vermiyecem diyorlar ama yedek akçelerden ödeme yapıyorsun,genel kurulu mayıs'ın sonuna niye koyuyorsun toplanmak çokmu zor geliyor , yönetim kurulunu nisan'da yap 30 gün e gk koy, bekleyip görecem seyrini
-
Sessizlik... Kimse kalmadı mı burada?
-
Borc verdi para düşük oldu yıllarda kerlılı hızlı artmış ker arttıkca sermayeyi de artdırmış
-
Süper ker gelmiş yüzde 30 artmış bitaki bilanco cokdaiyi gelir net ker 3 aylık 7.807.185 burakamı 4 le carp senelik ker ortayacıkar
-
Maşallah ilk çeyrek karı 10 milyon gelmiş. nihayet karda yıllardır beklediğimiz artış geliyor sanki.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri