Sayfa 26/68 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 201 - 208 arası.

Konu: MMCAS - MMAC Sanayi ve Ticaret Yatırımlar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Nurettin beydeki kadar hisesede bende var. Nurettin bey gibi 0.9x seviyeden vermem. En azından göz altından çıkmasını bekleyip iki katından vericem. Nurettin bey çok ucuza devir yapmış. Tabiiii yersek kağıt gerçek değerini bulmadan buralardan satmak bana göre ahmaklık olur. Bu benim tahminim asla YTD degildir.
    Katılıyorum. Korkutucu olan bu fiyattan vermesi, neden gözaltından çıkmak için bir faaliyet yok muamma. Arka planı bilememek çok kötü.

2. Hisse devri bitsin biraz milleti çırpsınlar ondan sonra biz göz altından çıkmak için baş vurduk diye bir haber gelir. Merakla bekliyorum bende

3.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Hisse devri bitsin biraz milleti çırpsınlar ondan sonra biz göz altından çıkmak için baş vurduk diye bir haber gelir. Merakla bekliyorum bende
    İnşallah şefim, beklentimiz o yönde..

4. Bir fikir ytd kesinlikle değildir.
    Nurettin bey elindeki kağıtları 0.90 - 1 aralığında verdi. 6 ay sonra 1.50den veya başka bir rakamdan geri almak şartıyla. Kağıdı yukarı sürecekler, sürerken o rakamdan kağıtlarıda devralıp 3 - 4 - 5 - 10 - 20 neyse bi yere getirip çakacaklar ky ye. Mesela yani...

5.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Bir fikir ytd kesinlikle değildir.
    Nurettin bey elindeki kağıtları 0.90 - 1 aralığında verdi. 6 ay sonra 1.50den veya başka bir rakamdan geri almak şartıyla. Kağıdı yukarı sürecekler, sürerken o rakamdan kağıtlarıda devralıp 3 - 4 - 5 - 10 - 20 neyse bi yere getirip çakacaklar ky ye. Mesela yani...
    Güzel senaryo ama biz bu filmi daha önce gördük. Olmaz diyemem.

6. Bizim için sıkıntı yok kağıt yükselsinde isterse kağıda bomba bağlayıp atsınlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Normal şartlarda olması gereken yerinde değil. Bu kağıt ismini değiştirmek için başvuru yaptı spk yok dedi. yönetimini değiştir di faaliyet alanını değiştirdi yıllar sonra kara geçti. Spk artık gereğini yapıp göz altından çıkarmalı. Benim şahsi fikrim bu yeni yılda gerçekleşmesi mümkün normal şartlarda fiyat olarak hisse 9 aylık bilancodan sonra 1.5 civarı gezinmesi gerekirdi. Birileri buralarda gezinsin istedi Nurettin beyin hisse hisse devri bittiyse artık bu rakamları göre biliriz. Asıl güzellik göz altından çıktıktan sonra olur.

8.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Normal şartlarda olması gereken yerinde değil. Bu kağıt ismini değiştirmek için başvuru yaptı spk yok dedi. yönetimini değiştir di faaliyet alanını değiştirdi yıllar sonra kara geçti. Spk artık gereğini yapıp göz altından çıkarmalı. Benim şahsi fikrim bu yeni yılda gerçekleşmesi mümkün normal şartlarda fiyat olarak hisse 9 aylık bilancodan sonra 1.5 civarı gezinmesi gerekirdi. Birileri buralarda gezinsin istedi Nurettin beyin hisse hisse devri bittiyse artık bu rakamları göre biliriz. Asıl güzellik göz altından çıktıktan sonra olur.
    Bist.te spk.da .......... İhlas maden milleti çarptı çırptı, isim değişikliği istedi tak anında değişti şimdide ihlas gayrımenkul olarak sanıyorum çarpmaya devam. Yandaşsan devam. Adamlar işkolu, yönetici, karlılık sağladı cevap hayır.

Sayfa 26/68 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •