Sayfa 26/731 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5848 madde; 201 - 208 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Olumlu haberleri basmak için kullanıyor ****torlar

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kartal yuvasini acmakla hissesini almak arasinda kalmistim. Sanirim en buyuk boykotu dolayli olarak da olsa ben yapmis oldum. 😊

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hadi bir sey daha: ust duzey yetkililere de serzeniste bulunmustum. Sonuc: cevap yok 😊

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mevcut haliyle iş yok ki, 4 u aşağı kırarsa bi s..... olmaz bundan

5.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    Madem öyle , işte böyle .....

BOYKOT .............

Tüm BJK maçlarını ve lisanslı ürünlerini almayı REDDEDİYORUM......

Bu tüm sosyal medyada yayılacak ve bildiri olarak ÇARŞI da dağıtılacaktır .......

Hissedarlarına bu kadar zulmedip , zarar vermesine neden olan kimler ise ......

bizde BOYKOT kararı alacağız ......

yazıklar olsun sizlere , kumarbaz , karapara ile birikimleri karıştırdığınız için .....

bizi beter yapanlar beter OLSUN .....

BOYKOT .......başlayacak ve devam edecek .....

bu böyle biline

anlayan , okuyan anlar ve uygulama için etrafını teşfik eder .....
    Her kim veya kimlerse .......... cezalarını en kısa zamanda bulacaklar .....

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    bundan sonra sıralı indirir artık geçmiş olsun yapmısş olduğu grafiği kırmasaydı umut vardı ama artık yukarı pek bişey ummuyorum anca 38 e kadar kurduğu merdiveni satış için kullanır gibi geliyor oda 36 yada 37 ye kadar 38 i göstermez.y.t.d.
    bazı arkadaşlar grafik felan hikaye diyorlardı noldu arkadaşlar hani grafik hikayeydi .grafik hikayeidide ben nasıl çizdiğim grafikle ne yapacağını kestirebiliyorum. şunu unutmayın her hissenin bir grafiği vardır önemlı olan o grafiği bulabilmek kâğıdın nezaman çıkacagınıda söyleyeyim rakam olarak değil tabiki üçgen formatlı grafik içersinde aşağıya doğru inen bir tepki çizgisi vardır burayı kırdığında yukarı sıçrama olur ama hisse o çizgiye ya değip aşağıya iniyor yada o çizgiye değmek için kağıdı aşağı çekiyor sonra çigiye değip aşağıya indiriyor.eninde sonunda o çizgiyi kıracaktır üçgen daralıyor çünki işte ozamanda üçgenin üst bandına yolculuk başlar.

7. Havalar soğuk dostlar, gayım giyinin

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    bazı arkadaşlar grafik felan hikaye diyorlardı noldu arkadaşlar hani grafik hikayeydi .grafik hikayeidide ben nasıl çizdiğim grafikle ne yapacağını kestirebiliyorum. şunu unutmayın her hissenin bir grafiği vardır önemlı olan o grafiği bulabilmek kâğıdın nezaman çıkacagınıda söyleyeyim rakam olarak değil tabiki üçgen formatlı grafik içersinde aşağıya doğru inen bir tepki çizgisi vardır burayı kırdığında yukarı sıçrama olur ama hisse o çizgiye ya değip aşağıya iniyor yada o çizgiye değmek için kağıdı aşağı çekiyor sonra çigiye değip aşağıya indiriyor.eninde sonunda o çizgiyi kıracaktır üçgen daralıyor çünki işte ozamanda üçgenin üst bandına yolculuk başlar.
    Üçgenin desteği neymiş hocam

Sayfa 26/731 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •