Originally Posted by
zıpzıp
INTEMA ,,,,, bu sirket aylar once kap a bundan sonra izleyecegi yol haritasi, yatirim stretejisi ile ilgili bir yazi gonderdi, bir kere herkesin bu yaziyi sakin ve iyi anlayarak okumasini istiyorum,,,,, nedenine gelince, sirketin ileriki hedeflerinde olaganustu bir atilim yapmaya hazirlandigini anladim...Şirketin oncelikle en cok sattigi mutfak kaleminde imalata soyunmus olmasi cok önemli, intema artik mutfaklari kendi ureterek, kar marjini artiracsk, bunun disinda, esas bomba yatirim atilimi, yiyecek ve yapi sektorunde buyuk marketler zinciri kurmaya hazirlaniyor, bu intemanin cok karli ve buyuk bir sirket haline geleceginin kapisini açmış oluyor, yillardirmilyarlik satis yapan sirketinyaptigi guzel karini muhasebe oyunlari ile zarara donduren bu sirketin sahibi artik bu yatirimlardan sonra zarar da gosteremiyecek, ustelik kar patlamasi yapacak, bu ise kalkisirken de buyuk oranda sermaye artisi da yapmasi gerekecek, bu sirketi takip etmek bence cok yararli, bana orta vadeli yatirim yapilacak borsanin rakipsiz kağıdı gibi geliyor, aylar once kap a gelen bu yaziyi herkesin okumasini tavsiye ediyorum, asla tavsiye degildir, yazmak zorundayim cunku.......????
Yer İmleri