Sayfa 26/312 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 201 - 208 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. INTEMA ,,,,, bu sirket aylar once kap a bundan sonra izleyecegi yol haritasi, yatirim stretejisi ile ilgili bir yazi gonderdi, bir kere herkesin bu yaziyi sakin ve iyi anlayarak okumasini istiyorum,,,,, nedenine gelince, sirketin ileriki hedeflerinde olaganustu bir atilim yapmaya hazirlandigini anladim...Şirketin oncelikle en cok sattigi mutfak kaleminde imalata soyunmus olmasi cok önemli, intema artik mutfaklari kendi ureterek, kar marjini artiracsk, bunun disinda, esas bomba yatirim atilimi, yiyecek ve yapi sektorunde buyuk marketler zinciri kurmaya hazirlaniyor, bu intemanin cok karli ve buyuk bir sirket haline geleceginin kapisini açmış oluyor, yillardirmilyarlik satis yapan sirketinyaptigi guzel karini muhasebe oyunlari ile zarara donduren bu sirketin sahibi artik bu yatirimlardan sonra zarar da gosteremiyecek, ustelik kar patlamasi yapacak, bu ise kalkisirken de buyuk oranda sermaye artisi da yapmasi gerekecek, bu sirketi takip etmek bence cok yararli, bana orta vadeli yatirim yapilacak borsanin rakipsiz kağıdı gibi geliyor, aylar once kap a gelen bu yaziyi herkesin okumasini tavsiye ediyorum, asla tavsiye degildir, yazmak zorundayim cunku.......????

2. Adam teşkilatı kurmus, milleti bezdirerek mali bedavadan yeretince toplayip koddan cikmak istiyor, anliyorum, cunku sirket yatirim ve kar patlaması yasayacak, kimseye yedirmek istemiyor, elinde olanlar ve olmayanlara da dikkkat,arkasindan bakakalirsiniz, uzulursunuz diyorum, sirket i yillardir zarar gosteren ahlak sahibi patron, bilancoda ozvarligi nasil yarim milyara yaklasmis, sana soruyorum, spk sana da soruyorum bu sirket yillarca zarar acikliyor da sen bu sirkete neden hesap sormuyorsun...spk ya bu sirketin incelenmesi icin herkes yazi gondermeli, bu sirketin geçmişi mutlaka incelenmeli, sonra devam...

3. Hızlı bir yukarı bekliyorum, satista mal yok, alan patironi, satan da o , olta , balik...ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Adam teşkilatı kurmus, milleti bezdirerek mali bedavadan yeretince toplayip koddan cikmak istiyor, anliyorum, cunku sirket yatirim ve kar patlaması yasayacak, kimseye yedirmek istemiyor, elinde olanlar ve olmayanlara da dikkkat,arkasindan bakakalirsiniz, uzulursunuz diyorum, sirket i yillardir zarar gosteren ahlak sahibi patron, bilancoda ozvarligi nasil yarim milyara yaklasmis, sana soruyorum, spk sana da soruyorum bu sirket yillarca zarar acikliyor da sen bu sirkete neden hesap sormuyorsun...spk ya bu sirketin incelenmesi icin herkes yazi gondermeli, bu sirketin geçmişi mutlaka incelenmeli, sonra devam...
     Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    INTEMA ,,,,, bu sirket aylar once kap a bundan sonra izleyecegi yol haritasi, yatirim stretejisi ile ilgili bir yazi gonderdi, bir kere herkesin bu yaziyi sakin ve iyi anlayarak okumasini istiyorum,,,,, nedenine gelince, sirketin ileriki hedeflerinde olaganustu bir atilim yapmaya hazirlandigini anladim...Şirketin oncelikle en cok sattigi mutfak kaleminde imalata soyunmus olmasi cok önemli, intema artik mutfaklari kendi ureterek, kar marjini artiracsk, bunun disinda, esas bomba yatirim atilimi, yiyecek ve yapi sektorunde buyuk marketler zinciri kurmaya hazirlaniyor, bu intemanin cok karli ve buyuk bir sirket haline geleceginin kapisini açmış oluyor, yillardirmilyarlik satis yapan sirketinyaptigi guzel karini muhasebe oyunlari ile zarara donduren bu sirketin sahibi artik bu yatirimlardan sonra zarar da gosteremiyecek, ustelik kar patlamasi yapacak, bu ise kalkisirken de buyuk oranda sermaye artisi da yapmasi gerekecek, bu sirketi takip etmek bence cok yararli, bana orta vadeli yatirim yapilacak borsanin rakipsiz kağıdı gibi geliyor, aylar once kap a gelen bu yaziyi herkesin okumasini tavsiye ediyorum, asla tavsiye degildir, yazmak zorundayim cunku.......????
    Malina sahip cikmayan çok ama çooooooook pisman olabilir,
    Benim icin degeri 500 tl. Nin uzeridir, korkudan satisa mal bile yazamiyorlar 1lot 5 lot,yazim tavsiye amaçlı degildir, 4, 860 mil borsadaki en kucuk sermayeli ve en buyuk 2 milyar mal satan tek kagidi, rakibi yok,,, ona yakin emsalleri 300 tl. Ler civarinda islem goruyor, bu kagidi arastirmaya cok değer benden soylemesi, ytd...
    Yazılarımın ne kadar önemli olduğunu önümüzdeki günler gösterecek,ytd

5. Eski gozagrim cok yanliz kalmis, patron suyunu cikartiyor resmen; biz de bos durmayalim elinden tutalim😎 ALTIN VURUS icin ikna etmesi gereken kisi sayisi artsin isi zorlassin biraz ne bu yahu endeks 110 bine vurmus bu hala 20 altinda durmus olmaz boyle...
    Yavas ama hissettirmeden alalim bakalim, sonra zamani gelince en hizli forumcular ortaya cikar zaten....Sloganimiz belli; eger oysa hedefin.....
    ALTIN VURUS ICIN SAGLAM DURUS GEREKIR!!

Herkes kendi dogrusunu yapsin ve hak ettigi kadarini kazansin

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ALTIN VURUŞ İÇİN SAĞLAM DURUŞ GEREKİR!

6. Arada bazı arkadaşları kaybetsekte eskiler burada zaten burada oldukları için intemde yerinde 😄 kısır döngü birde bir arkadaş hayal dünyasında yaşıyor.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Adam teşkilatı kurmus, milleti bezdirerek mali bedavadan yeretince toplayip koddan cikmak istiyor, anliyorum, cunku sirket yatirim ve kar patlaması yasayacak, kimseye yedirmek istemiyor, elinde olanlar ve olmayanlara da dikkkat,arkasindan bakakalirsiniz, uzulursunuz diyorum, sirket i yillardir zarar gosteren ahlak sahibi patron, bilancoda ozvarligi nasil yarim milyara yaklasmis, sana soruyorum, spk sana da soruyorum bu sirket yillarca zarar acikliyor da sen bu sirkete neden hesap sormuyorsun...spk ya bu sirketin incelenmesi icin herkes yazi gondermeli, bu sirketin geçmişi mutlaka incelenmeli, sonra devam...
    INTEMA ,,,,, bu sirket aylar once kap a bundan sonra izleyecegi yol haritasi, yatirim stretejisi ile ilgili bir yazi gonderdi, bir kere herkesin bu yaziyi sakin ve iyi anlayarak okumasini istiyorum,,,,, nedenine gelince, sirketin ileriki hedeflerinde olaganustu bir atilim yapmaya hazirlandigini anladim...Şirketin oncelikle en cok sattigi mutfak kaleminde imalata soyunmus olmasi cok önemli, intema artik mutfaklari kendi ureterek, kar marjini artiracsk, bunun disinda, esas bomba yatirim atilimi, yiyecek ve yapi sektorunde buyuk marketler zinciri kurmaya hazirlaniyor, bu intemanin cok karli ve buyuk bir sirket haline geleceginin kapisini açmış oluyor, yillardirmilyarlik satis yapan sirketinyaptigi guzel karini muhasebe oyunlari ile zarara donduren bu sirketin sahibi artik bu yatirimlardan sonra zarar da gosteremiyecek, ustelik kar patlamasi yapacak, bu ise kalkisirken de buyuk oranda sermaye artisi da yapmasi gerekecek, bu sirketi takip etmek bence cok yararli, bana orta vadeli yatirim yapilacak borsanin rakipsiz kağıdı gibi geliyor, aylar once kap a gelen bu yaziyi herkesin okumasini tavsiye ediyorum, asla tavsiye degildir, yazmak zorundayim cunku.......????
    Malina sahip cikmayan çok ama çooooooook pisman olabilir,
    Benim icin degeri 500 tl. Nin uzeridir, korkudan satisa mal bile yazamiyorlar 1lot 5 lot,yazim tavsiye amaçlı degildir, 4, 860 mil borsadaki en kucuk sermayeli ve en buyuk 2 milyar mal satan tek kagidi, rakibi yok,,, ona yakin emsalleri 300 tl. Ler civarinda islem goruyor, bu kagidi arastirmaya cok değer benden soylemesi, ytd...
     Alıntı Originally Posted by borsata Yazıyı Oku
    Eski gozagrim cok yanliz kalmis, patron suyunu cikartiyor resmen; biz de bos durmayalim elinden tutalim�� ALTIN VURUS icin ikna etmesi gereken kisi sayisi artsin isi zorlassin biraz ne bu yahu endeks 110 bine vurmus bu hala 20 altinda durmus olmaz boyle...
    Yavas ama hissettirmeden alalim bakalim, sonra zamani gelince en hizli forumcular ortaya cikar zaten....Sloganimiz belli; eger oysa hedefin.....
    ALTIN VURUS ICIN SAGLAM DURUS GEREKIR!!

Herkes kendi dogrusunu yapsin ve hak ettigi kadarini kazansin

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet intema cılar bu kadar bekledikten sonra ucuza bedavaya bende mal yok,inanıyorum ki herşeyin bir sonu var,sona yaklaştığımıza inanıyorum ve bundan sonraki hareketlerim çok sürpriz olucak,ama bu tahtanın hakettiği yeri bulması gerekiyor,alımlar çoğaldıkça burada tutamayacağını görücez Ytd.

Sayfa 26/312 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •