Sayfa 26/441 ÝlkÝlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 201 - 208 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Topluyorlar ama hala emin deðilim bu kaðýda girilir mi

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yüksek pay sahipleri biraz daha toplamýþ ilginçtir endeksteki sert hareket ve volatilite bu kaðýtta pek yok stabile baðladý bir yerde patlayacak gibi
    Yazdýklarým Hiçbir Þekilde Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Temel Analiz olmadan yapýlan Teknik Analiz ise sadece bir kumardýr.

3. Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
    Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM

4. Bu ara iyi dinlendi Tofaþ. 3.çeyrek bilançosunu merakla bekliyorum. Ardýndan da sene sonuna kadar yeni fabrika yatýrýmýný açýklasalar süper olacak.

5. Tarih:28.9.2017 matriks haber penceresine düþen haber: HSBC, TOFAÞ ÝÇÝN FÝYAT HEDEFÝNÝ 30.1 TL'DEN 36 TL'YE YÜKSELTTÝ.

Bu haberden sonra 28.9.2017-23.10.2017 arasýnda gün sonu iþlemleri incelediðimizde HSBC yatýrým tarafýndan 286.118 lot satýþ yapýlmýþ.

Þimdi bu piyasa dolandýrýcýlýðýna giriyor mu girmiyor mu?
    Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

*þeker yatýrým, tofaþ için 33,92 tl hedef fiyat ile 'al' önerisini korudu
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...

7. Ayýn kacýnda gelecekti tofasýn rakamlarý... bu hafta gelmesý lazým sanýrým artýk...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 26/441 ÝlkÝlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •