Sayfa 26/1527 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    8 üstüne atmadan satmayacam inat ettim artık. Allah utandırması 8,05n kırılıp 8,21 e doğru satmak idi hedefim şimdilik nasip olmadı. İzlemedeyim
    Yarın karar çıkmayacağını düşünüyorken peki 8.05 i geçebilir mi sizce? Yarın karar çıkmayacak olursa ki siz çıkmayacağını düşünüyorum demiştiniz 7’lere doğru süzülmez mi sizce de hocam?

Tekrar bir dal-çık denemesi.......

3. Karabataga bagladilar.gecen hafta banka alsaydik yuzde 15 cepteydi biz baktikca gidiyorlar ak garanti isc...

M.K.A.

4. Onay ala ala bi hal oldu ne 7.71 mis bu )

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Karabataga bagladilar.gecen hafta banka alsaydik yuzde 15 cepteydi biz baktikca gidiyorlar ak garanti isc...
    M.K.A.
    Telafi ederler......

Otomatik robot program kirala....6 aylık 2250 TL....Bağla otomatiğe, sen çayını iç kenarda, O, uçanı kaçanı kaçırmasın....

(Bana pazarlamaya çalışıyorlar da şu günlerde... ...kafamı karıştırıyorlar.... ister manuel, ister otomatik kullan diye... ....sıkıldınmı sen gez-toz diyorlar... )

Bedava 1 hafta deneyecem dedim, olmaz dediler.... ...sistemlerine aykırıymış.., eee dedim , beğenmezsem ne olacak....6 aylık para peşin alınıyor..
    Son düzenleme : loruhlano; 16-01-2019 saat: 14:42.

8. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Telafi ederler......

Otomatik robot program kirala....6 aylık 2250 TL....Bağla otomatiğe, sen çayını iç kenarda, O, uçanı kaçanı kaçırmasın....

(Bana pazarlamaya çalışıyorlar da şu günlerde... ...kafamı karıştırıyorlar.... ister manuel, ister otomatik kullan diye... ....sıkıldınmı sen gez-toz diyorlar... )

Bedava 1 hafta deneyecem dedim, olmaz dediler....
    O kadar güvenilir mi? Hem 2250 vereceksin hem sermayeyi vereceksin hem gezip tozacaksın. Korkutuyor valla ben banka dışında aracı kullanamıyorum korktuğumdan. Türkiye burası

Sent from my iPhone

Sayfa 26/1527 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •