Ekrem İmamoğlu/CHP
Binali Yıldırm/AKP
Necdet Gökçınar/Saadet Partisi
İlker Yücel/Vatan Partisi
Olacakki
Balık tutarken şimdi simit,makarna, kek karın doyuruyor.
Ben 18 yıldır bunu görüyorum ve mevcut iktidarın buna çalıştığına kanatim var.
Birde bana Tarımı bitirmiş,Hayvancılığı bitirmiş,Fabrikaları satmış ve avm konut yapmış,450 milyar dolar borç almış
Bir iktidar TÜRKİYE için çalışıyor deditemezler.Düşmanlarımız istese bunu yapamazdı.
Orduyu boşalttık içi boş bence tabiki.
Saddam ve Kaddafi orduları gibi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
http://blog.milliyet.com.tr/kaddafi-...?BlogNo=333762
GEZİDEN ÖNCE FAİZLER % 5 CİVARINDAYDI, KİŞİ BAŞI MİLLİ GEİR , 12.000' DOLAR CİVARINDA İDİ TÜRKİYE DE.[/QUOTE]
Faiz doğru Milli gelirde kalem oyunu vardı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tamam tartışmayalım normale dönelim .. Kimse kimseyi tahrik etmeden , karşılıklı atışmaya sebep olmadan kurallar dahilinde dilediğimiz yazıyı yazabiliriz ama yazmak engelleniyormuş gibi bir ortam oluşturmak doğru değil. Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları yönetime bildir ile iletebilirsiniz.. Tekrar iyi günler..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bak bu hayvancılık iddana katılmıyorum, burada devletin müthiş teşvik primleri var ve buna bizzat gözlerimle şahit oldum. Burada Posoflu, ığdırlı çok yakın dostlarım var ve onların akrabaları taa Hollandalara gelerek ceblerinden bir kuruş çıkmadan 150 şer tane inek götürdüler ama insanımız art niyetli olunca bu inekler 1 yılda ortadan kayboluyor, Devlet canımımı alacak iflas ettim deyip çıyor işin içinden.
Zamanında CeHaPe taa köylere kadar inip çiftçinin çifte koştuğu iki öküzünden birisini vergi diye elinden alıyordu, şimdi Millet cebinden bir kuruş çıkmadan teşvik ile aldığı malları kendi eliyle ortadan kaybediyor ondan sonra Devlet tarımı hayvancılığı bitirmiş oluyor öylemi?
ne güzel söylemiş
' ÖN YARGIYI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN ZORDUR '
AJDA PEKKAN
anladığım herkes bir birine zıt olan görüşlere pek sıcak bakmıyor![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bizim halkımız takım tutar gibi siyasi parti tutuyor... İstanbul seçimlerinde saadet kimi desteklerse o kazanır
Yer İmleri