Sayfa 26/672 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Sımdı ıs gyo akkılıları ya bu bırlesmeye kımse katılmazsa en azında 1.55 tl den mıllete ayrılMa fıyat verelım dedıler ve aylar once 1.55 denK gelecek bır surede kapta duyuru yaptılar
    burası planlı bellı, bu sekılde suadna hısee 4 tl de olsa adamlar ayrılma fıyatını 1.55 te sabıtledıler.
    Bunu anlamamak ıcın aptal olmak lazı bırader toplasan 4 tane bınası var yada yok bır sırket ıle bırlesme yoluna cıkıyorsun 5 aydır gorusuyorsun ,ne gorusuyorsunuz 5 aydır .

2.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Sımdı ıs gyo akkılıları ya bu bırlesmeye kımse katılmazsa en azında 1.55 tl den mıllete ayrılMa fıyat verelım dedıler ve aylar once 1.55 denK gelecek bır surede kapta duyuru yaptılar
    burası planlı bellı, bu sekılde suadna hısee 4 tl de olsa adamlar ayrılma fıyatını 1.55 te sabıtledıler.
    Bunu anlamamak ıcın aptal olmak lazı bırader toplasan 4 tane bınası var yada yok bır sırket ıle bırlesme yoluna cıkıyorsun 5 aydır gorusuyorsun ,ne gorusuyorsunuz 5 aydır .
    ve de 1.55'e denk getirmek için iş bankası hisse aldı yılın son günlerinde. fiyatı oturttu çekildi. bu kadar bariz manipülatif hareketler var. spk uyuyo

3. temettü dağıttıktan sonra da 1.55'e oturtaçak mı bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Sımdı ıs gyo akkılıları ya bu bırlesmeye kımse katılmazsa en azında 1.55 tl den mıllete ayrılMa fıyat verelım dedıler ve aylar once 1.55 denK gelecek bır surede kapta duyuru yaptılar
    5ayfdır ne görüşüyor lar hakikaten
    Yuhhj

5. İnternette bazı sitelerde kule 3 tadilat sonrası 1 Nisan 2017 tarihinde kiracılarına kapılarını tekrar açacak gibi haberlere rastladım kaçırdığım resmi açıklama yok dimi bu konuda

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben de emlakkulisi.com sitesinde bu haberi okudum. İnşallah doğrudur. Ekte linkini veriyorum. Belki bir hareket getirir...

http://emlakkulisi.com/is-kuleleri-k...laniyor/504053

Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    İnternette bazı sitelerde kule 3 tadilat sonrası 1 Nisan 2017 tarihinde kiracılarına kapılarını tekrar açacak gibi haberlere rastladım kaçırdığım resmi açıklama yok dimi bu konuda

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de emlakkulisi.com sitesinde bu haberi okudum. İnşallah doğrudur. Ekte linkini veriyorum. Belki bir hareket getirir...

http://emlakkulisi.com/is-kuleleri-k...laniyor/504053

Haberin içeriğinde somut bir kiralamadan bahsedilmiyor. Tadilatın bittiği haberleştirilmiş, "kiracılara kapıların açılması" ise biraz yorum gibi görünüyor.

Kiralama yapılsa önemine binaen mutlaka kap'ta duyurusu yapılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Bana da biraz reklam gibi geldi.

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 26/672 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları