Sayfa 26/864 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 201 - 208 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. hareketlere bak ..geçen birisi yazmıştı hisseye galip girdi diyorlar diye .. hareketler düşündürücü
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    İş yatırım Philip Info Ziraat bir sürü kurumdan işlem yapan bir grup halaç pamuğu gibi atıyor hisseyi. Pislik bir hisse işte değişen bir şey yok.

Bilanço adam gibi gelse de orta vade risk azalsa diye tutuyorum. Boktan bilanço gelirse geceden serbest fiyat satış yollarım. Düşük maliyetin avantajları işte.

Kimseyi de uyarmam bu saatten sonra kim ne halt ediyorsa etsin. Milletin bel altı muhabbetini çekecek değilim. Seviyesiz adam doldu iyice buralar.
    Adam pislik diyor aldığı hisseye ...

Sen yaşayan bir cesetsin...o bile değilsin...

Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Adam pislik diyor aldığı hisseye ...

Sen yaşayan bir cesetsin...o bile değilsin...
    Şirkete lafım yok hisseye diyorum. Sen bu noktayı karıştırıyorsun.

Ocak-Nisan arası adam gibi hareket ediyordu, yabancı fonlar, kondor fund ve TEB düzenli alım yaparken. Galip tahtasından ne farkı var şu an Allah aşkına?

Yeni dikkatimi çekmiş olsa bu hareketlere ekranıma bile almam bunu ben.

4.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Gelsin iyi olur alan satan belli olsun. Kredici, açıkçı it köpek doluşmaz işte.
    Maalesef bizim borsada bu ve buna benzer şekilde operasyon yapılmaya ve bunu yapanın yanına kar kalmaya devam edildikçe yerli yatırımcıyı zor bulurlar...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Maalesef bizim borsada bu ve buna benzer şekilde operasyon yapılmaya ve bunu yapanın yanına kar kalmaya devam edildikçe yerli yatırımcıyı zor bulurlar...
    bende ayar oluyorum ama yapacak bı sey yok uzun vade tutarsak sorun yok ama gunlukvuler al sat pesınde az az ayarında dusup cıksa daha saglıklı

Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Günlük doldur bosaltcilar yakasını bırakmıyor...
    Maalesef başladığı yere getirmeye uğraşıyorlar... Silip ezip geçeceksin...

Birdaha ugramazlar o vakit...

İki kez al sat yapan neredeyse %30 uzuncudan fazla kazandı .
    Yazık..
    Yapabilen babayiğit var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Şirkete lafım yok hisseye diyorum. Sen bu noktayı karıştırıyorsun.
    Şirket gayet güzel çalışıyor...
    Yönetimde ileriye dönük çok güzel yatırımlar yaptı ve halen devam ediyor..
    6 aylik bilançoya göre hedefim 20 TL idi ancak kapasite arttırımı ve yeni arsa alımı sonrası 25 TL olarak guncelledim..
    (Afrika ve diğer pazarlarla ilgili bir bilanco gelsin hele tekrar bakarız)
    Bol kazançlar...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Hareketler de bir problem yok bana göre
    Günlük girenlerin stoplarını patlatıyorlar, 2 3 kere aşağı yukarı yaparak psikolojileri ile oynuyorlar .
    5 dakikada balon gibi tavana gitmesinden milyar kat iyidir bu hareketler.

Sayfa 26/864 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •