Sayfa 26/153 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. Hanif Human (18000 Alem)
    @History2021
    ·
    12s
    Bitcoin'e yatırım yapanlar gümleyecek bilginize
    Mr X
    @Spaglios
    ·
    12s
    Sanmam en azından bikaç yıl
    Hanif Human (18000 Alem)
    @History2021
    ·
    12s
    Kuantum bilgisayarlar çıktı dolayısıyla limit doldu siz bilirsiniz
    @erefefik

2. mehmet haşim aydın
    @mha93
    ·
    7d
    29 EKİM 2020 ye kalan iş günü sayısı 10... ve oranın artık bir döngü noktası olması kaçınılmaz duruyor...tabi yanılma paylarım +- her zaman olabilir...
    Bir keresinde takipçilerimden birisi '' sen Türkiye Cumhuriyetinin NOSTRADAMUS'u olabilirsin'' demiş ve çok gülmüştüm...
    @erefefik

3. Korcan Ayata PhD
    @korcanayata
    ·
    28d
    Bağışıklık inkarcıları şokta!
    6000 kişi üzerinde yapılan araştırmada SARS2-CoV’a karşı en az 7 ay süren bağışıklık gösterildi.
    https://uahs.arizona.edu/news/uarizo...sting-immunity
    @erefefik

4. Murat Sagman
    @muratsagman
    · 1 sa
    Time dergisi bu yıl Almanya Başbakanı Angela Merkel’i yılın insanı seçti. Time dergisi yayın yönetmeni
    Nancy Gibbs’in Merkel için açıklaması : “Şahsi menfaate taviz vermediği için, zorbalığa taviz vermediği için, dünyada az bulunan ahlaki liderlik gösterdiği için seçildi” #time

Dr. Artunç Kocabalkan
    @artunckocabalkn
    ·
    57d
    Schröder de seçimi kaybedeceğini bile bile ülkesinin iyiliği için reformları yapmış ve Merkel e kaybetmişti .
    Gelişmiş ülkelerde derin devletler vardır. Derin Devlet, halkın karşısına iki aday koyar, halkın hangisini seçtiğinin bir önemi yoktur. Yukarıdaki örnekten görüldüğü gibi ikisi de aynı şekilde davranmışlar.

Gelişmiş Ülkeler, derin devletleri olduğu için gelişmiş ülkelerdir.

Gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkeler ise, derin devletleri olmadığından, gelişmiş ülke olmaları da mümkün değildir.
    @erefefik

5. Korcan Ayata PhD
    @korcanayata
    ·
    28d
    Bağışıklık inkarcıları şokta!
    6000 kişi üzerinde yapılan araştırmada SARS2-CoV’a karşı en az 7 ay süren bağışıklık gösterildi.

Sophronius Orta yıldız
    @aere_nia
    · 14s
    @korcanayata ve @hndncr adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ben anlamam sürü bağışıklığı falan,Çocukluk arkadaşım toplu taşımadan dolayı corona oldu ve şu an yoğun bakımda. Ölürse bana bunun hesabını verebilecek misiniz? Ben devlete vergimi, primimi ödüyorum. Ne için? Arkadaşım ölsün diye mi vergi veriyorum? Devlet neden var o zaman?

Korcan Ayata PhD
    @korcanayata
    ·
    1 sa
    Cumhurbaşkanı, Sağlık Bakanı, İçişleri Bakanı, Belediye Başkanı veya işveren değilim. Bahsettiklerinizin hiçbirini yaptıracak veya engelleyecek bir gücüm yok.
    Trol musunuz, yada covide kafayı fazla takıp muhakeme yetinizi yitirmişsiniz anlayamadım. Geçmiş olsun.
    @erefefik

6. https://www.gercekgundem.com/guncel/...ntuler-bulundu

İstanbul merkezli 17 ilde çocuk istismarıyla ilgili düzenlenen operasyonlara ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin haberleşme programı üzerinden “SEX” adında grup kurdukları ve cinsel istismara maruz bırakılan çocukların görüntülerini paylaştıkları belirlendi.

Yapılan paylaşımlar arasında 5 yaşından küçük çocukların görüntüsünün de bulunduğu tespit edildi. Dijital incelemelerde, 10 binlerce görüntünün bulunduğu ifade edilen operasyonlar sonucu yakalanan 20 şüpheliden 13’ü tutuklandı. 7 şüpheli ise serbest bırakıldı.
    İstanbul, Ankara, Ağrı, Adana, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Giresun, İzmir, Kırklareli, Muğla, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak‘da 39 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.
    @erefefik

7. Burak Doğan
    @doganburak29
    ·
    1 sa
    SON DAKİKA!
    Kırgızistan Cumhurbaşkanı istifa etti!
    Çok kötü haber...Fetöcülerin eline geçti orası. BAE gibi Türkiye'nin karşısına dikilir.
    @erefefik

8. mehmet haşim aydın
    @mha93
    ONS ALTIN Time Zones Analizinde 2 ay kadar önce 29 EKİM 2020 tarihinin bir dönüm noktası olabileceğinden bahsetmiştim...ve bu arada 2075 dolar/once tarihi zirvesini gördükten sonra bugün 50.gün altındayız ve 61.gün 30 EKİM dönüm noktası...
    @erefefik

Sayfa 26/153 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •