Sayfa 26/65 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 518 madde; 201 - 208 arası.

Konu: INGRM - Ingram Micro Bilisim Sistemleri AS

1.  Alıntı Originally Posted by the blue Yazıyı Oku
    yarın öbür gün eski seviyelerine düşecektir, acele etmeyin bence...
    demiştik...

ARMDA Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 8.360.778 Yıllık Değ%:1 Ana Ortaklık Payları: 8.216.308 Yıllık Değ%:-1

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. dunden beri gelen sirket bilancolarını inceledigimde bu hisse iyi bir kar yakalamıs 1.7.2017-30.9.2017 arası bilanco cok iyi ...satısları %60 artmıs esas faliyet karı %120 donem karı da %420 artmıs ...bilanconun bu haliyle %400 bedelsiz potansiyeli var ...oldukca iyi bir 3.ceyrek bilancosu ...yıl sonu kar rakamı daha da artacaktır bu durumda...yarın acılısta bir miktar alalım bakalım ..
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

4.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    dunden beri gelen sirket bilancolarını inceledigimde bu hisse iyi bir kar yakalamıs 1.7.2017-30.9.2017 arası bilanco cok iyi ...satısları %60 artmıs esas faliyet karı %120 donem karı da %420 artmıs ...bilanconun bu haliyle %400 bedelsiz potansiyeli var ...oldukca iyi bir 3.ceyrek bilancosu ...yıl sonu kar rakamı daha da artacaktır bu durumda...yarın acılısta bir miktar alalım bakalım ..
    Hocam hisse alabildin mi merak ettim, yada aldıysan aldıkların duruyor mu ? Sormamın sebebi bu hissede bariz lot sayma işlemi yapıyorlar kaptırdılarmı dökmeden götürmüyorlar. İşin garibi topu topu 1000 lot için bile bunu yapıyorlar

5. 5.35 maliyetli 1000 lotumu geçen benden almak için okadar uğraştılar ki , ekran karşısında yanımdaki arkadaşıma bak şimdi 5.40 yazacam ve hisse kopup gidecek dedim ve aynısı oldu benden aldığı gibi 6 üzerine attı , benim arkadaş inanmadı tesadüf dedi Bugünde 5.65 maliyetli topu topu 650 adet hissecik için döndü dolaştı akbaba gibi tepemde arkadaşla yine ekran karşısında bak 5.65 yazacam ve yine alıp kopacak dedim ve yine aynısı oldu. Hisse okadar sığ ki ne girdi ne çıktı adamlar tek tek sayıyor, yada ne bilim bana denk geliyor. Hisseden beklentim iyi ama hissenin tarzı bana göre değil ytd

6.  Alıntı Originally Posted by dumancı34 Yazıyı Oku
    5.35 maliyetli 1000 lotumu geçen benden almak için okadar uğraştılar ki , ekran karşısında yanımdaki arkadaşıma bak şimdi 5.40 yazacam ve hisse kopup gidecek dedim ve aynısı oldu benden aldığı gibi 6 üzerine attı , benim arkadaş inanmadı tesadüf dedi Bugünde 5.65 maliyetli topu topu 650 adet hissecik için döndü dolaştı akbaba gibi tepemde arkadaşla yine ekran karşısında bak 5.65 yazacam ve yine alıp kopacak dedim ve yine aynısı oldu. Hisse okadar sığ ki ne girdi ne çıktı adamlar tek tek sayıyor, yada ne bilim bana denk geliyor. Hisseden beklentim iyi ama hissenin tarzı bana göre değil ytd
    Emiolunki haricten alanlari ve satanlari biliyorlar.dışardan biri gelse eziyorlar.

7. patron kağıda sahip çıkmalı artık madam dışarıdan geleni eziyorlar... uzun zamandır stabilize duruyor. ara ara çek yukarı malları al sonra ele ver sonra yine al alttan... güven oluşturman gerekli artık zamanın geçti. sesli düşüncem yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    armada bilgisayar
    2016/9 2017/9
    dönen varlıklar : 439 mio 645 mio
    ticari alacaklar : 325 mio 459 mio
    stoklar : 71 mio 95 mio
    geçmiş kar-zarar : 31.mio 39 mio