Sayfa 26/206 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 201 - 208 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın arkadaşım bu cevabınızın hiç bir geçerli ve tutarlı tarafını göremedim kusura kalmayın.sabretmek dışında tabiiki.MURAT ülker neden engellesin çoğunluk hissesi onun zaten.hangi akıl sahibi kişi malının değerlenmesini istemez.kendi malının değerlenmesini engellemekden sadistçe zevk mi alıyor?bu adam TÜRKİYENİN en büyük zengini.babası babamın yakın tanıdığı SABRİ ÜLKER ÇOK ASİL BİR İNSAN.SABRİ ülkerin oğlu TÜRKİYENİN enbüyük zengini MURAT ÜLKERİN BORSADA KENDİ ŞİRKETLERİNDE MANİPİLAS YON YAPIP NEGATİF YÖNDE baskı kuracak kadar basit ve basiretsiz akli dengesi bozuk biri olmasını kabul etmek mümkün değil.bir insan bu kadar düşük ve düşkün olamaz.aklım bir türlü almıyor. daha pozitif,bilimsel şirketle ilgili bir durum olması gerekir.borsa geneline bakarsanız gözde hissesinin mevcut fiyatı en az 30-40 tl civarında olması gerek. 8 tl nedir ya???
    Daha gecen gun asil insan Ulker’in sahibi oldugu sirket 8.20’den 500bin adet Gozde hissesi satti, hem de Gozde’nin tam yukselise gectigi hafta. Ulker grubu kucuk yatirimciyi seven bir grup degil malesef. Yaptiklarini tek tek yazacak olsak sayfalar yetmez. Ama Gozde guzel haberlere gebe; once Penta halka arzi, sonra Propak’in satisi. Ulker grubu ne kadar baskilasa da artik mizrak cuvala sigmiyor. Penta ve Propak’tan guzel para gelirse Gozde bu sene temettu bile verebilir...

2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın arkadaşım bu cevabınızın hiç bir geçerli ve tutarlı tarafını göremedim kusura kalmayın.sabretmek dışında tabiiki.MURAT ülker neden engellesin çoğunluk hissesi onun zaten.hangi akıl sahibi kişi malının değerlenmesini istemez.kendi malının değerlenmesini engellemekden sadistçe zevk mi alıyor?bu adam TÜRKİYENİN en büyük zengini.babası babamın yakın tanıdığı SABRİ ÜLKER ÇOK ASİL BİR İNSAN.SABRİ ülkerin oğlu TÜRKİYENİN enbüyük zengini MURAT ÜLKERİN BORSADA KENDİ ŞİRKETLERİNDE MANİPİLAS YON YAPIP NEGATİF YÖNDE baskı kuracak kadar basit ve basiretsiz akli dengesi bozuk biri olmasını kabul etmek mümkün değil.bir insan bu kadar düşük ve düşkün olamaz.aklım bir türlü almıyor. daha pozitif,bilimsel şirketle ilgili bir durum olması gerekir.borsa geneline bakarsanız gözde hissesinin mevcut fiyatı en az 30-40 tl civarında olması gerek. 8 tl nedir ya???
    Anlasildi..siz sadece gozde de degil borsada da yenisiniz[emoji3526]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. 94 milyonun yanında 500 bin lotun hisseyi çökertecek boyutu yok.çok afedersinizde CITININ DOÇENİN VS.. YANINDA MURAT ÜLKER BİR TOZ ZERRESİ KADAR KÜÇÜKTÜR. bizde yerli yatırım kuruluşları çılız ve küçük ve zavallı.yabancı ülkemizde güven sağlanamadığı için borsadan kaçıyor.meydan boş tabiiki.sorun budur.bizdeki yatırım ortaklıkları yabancıların yanında basit ve çokmu çok küçük varlıklar.ülkede güven ortamı sağlansa böylesine ucuz bir şirkette bir değil bin tane murat ülker hissede baskı maskı kuramaz. adamın elinden malı kökünden ucuza alırlar.asıl mesele patron değil asıl sorun ülkede yabancı yatırımcıya güven vermiyen tutarsız yönetim. asıl mesele işin can damarı bu.teslanın sahibi ile murat ülkeri kıyaslayın bir. murat ülker teslanın sahibinin yanında yok hükmündedir okadar.sorun patron falan değil. sorun yönetim.para girsin bak ozaman durum nasıl değişiyor.inanın gülmekten yoruldum TÜRKİYENİN en büyük zengini MURAT ÜLKER borsa manipilatörüymüş. değerli arkadaşlar sadee çok geniş açıdan olayları analiz edelim.aksi takdirde pisikopat oluruz. PARANIN SAHİPLERİ TÜRKİYEYİ GÜVENLİ BULMUYORLAR. .....

BU GÜN merilylınc 713380 lot almış eğer bu vurkaçççı yabancı yerine CITI VE DOCE MİLYON MİLYON LOT ALSA ON GÜNDE HİSSE EDERİNE varır. bu hissede yabancı oranı %5,6 çok küçük.demekki yabancı güvenemiyor ki girmiyor.
    Son düzenleme : .bozoklu.; 12-03-2021 saat: 22:49.

4.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    94 milyonun yanında 500 bin lotun hisseyi çökertecek boyutu yok.çok afedersinizde CITININ DOÇENİN VS.. YANINDA MURAT ÜLKER BİR TOZ ZERRESİ KADAR KÜÇÜKTÜR. bizde yerli yatırım kuruluşları çılız ve küçük ve zavallı.yabancı ülkemizde güven sağlanamadığı için borsadan kaçıyor.meydan boş tabiiki.sorun budur.bizdeki yatırım ortaklıkları yabancıların yanında basit ve çokmu çok küçük varlıklar.ülkede güven ortamı sağlansa böylesine ucuz bir şirkette bir değil bin tane murat ülker hissede baskı maskı kuramaz. adamın elinden malı kökünden ucuza alırlar.asıl mesele patron değil asıl sorun ülkede yabancı yatırımcıya güven vermiyen tutarsız yönetim. asıl mesele işin can damarı bu.teslanın sahibi ile murat ülkeri kıyaslayın bir. murat ülker teslanın sahibinin yanında yok hükmündedir okadar.sorun patron falan değil. sorun yönetim.para girsin bak ozaman durum nasıl değişiyor.inanın gülmekten yoruldum TÜRKİYENİN en büyük zengini MURAT ÜLKER borsa manipilatörüymüş. değerli arkadaşlar sadee çok geniş açıdan olayları analiz edelim.aksi takdirde pisikopat oluruz. PARANIN SAHİPLERİ TÜRKİYEYİ GÜVENLİ BULMUYORLAR. .....

BU GÜN merilylınc 713380 lot almış eğer bu vurkaçççı yabancı yerine CITI VE DOCE MİLYON MİLYON LOT ALSA ON GÜNDE HİSSE EDERİNE varır. bu hissede yabancı oranı %5,6 çok küçük.demekki yabancı güvenemiyor ki girmiyor.
    Yahu direk sallamışsın adam inciltmemeye çalışıyor 1. Çeyrekte süper kar felan gelmeyecek şok 16-20 gider o ayrı tabi gözde mal alıp satmıyor ki kar elde etsin yazdıklarının hepsi yanlış

5.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    yazdığınıza göre müslüman kılıklı şeytan it oğlu it kansız ******** biri olduğunu bilmiyorum.şayet dediğiniz doğruysa 7-24 saat o na küçük yatırımcı hem beddua hemde sövüyordur.benim dedem ermeni çetecilere karşı savaşan bir kuvayi milliyeciydi.belkide dediğin kiş bir kılıç artığı dönme yahudu ***idir. bir araştıracam.eğer doğruysa yıldız holdingin tüm şirketlerinden uzak durmak gerek aziz dostum.benim malişyetim 6.30 tllerde bana bişey yapacak durumda değiller.ancak dün 9 tl civarında maliyet yapan küçük yatırımcı yandı demektir.ümit ediyorum ki TÜRKİYENİN EN ZENGİNİ BU DENLİ SÜFLİ AŞAĞILIK BİRİ DEĞİLDİR.GERÇEK MÜSLÜMAN PAYLAŞMAYI SEVEN VE UYGULUYAN BİRİDİR.
    şirket sahiplerine karsı arkadan sürekli sövüyorsun.kötü söz söylüyorsun...genel kurulda kendilerini görsen el pençe divan durursun..3 kurusluk yatırım yapmıssın adama demediğin kalmadı...bi gitte huzur bulalım...

6. 2 kap haberi var. Penta nin arzı ve Yıldız Holdinge olan borcunu kapatmasi. İkisi de ben ce çok olumlu. Elinde olanlara hayırlı olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    şirket sahiplerine karsı arkadan sürekli sövüyorsun.kötü söz söylüyorsun...genel kurulda kendilerini görsen el pençe divan durursun..3 kurusluk yatırım yapmıssın adama demediğin kalmadı...bi gitte huzur bulalım...
    ben kimseye sövüp saymam.asla böyle bir terbiyesizliği yapmam.sen yazılanı tersten okuyorsun. murat ülkeri yakından tanımam etmem.yazılanlara cevap olsun diye yorum yaptım.ve murat ülkerin bu hissede küçük yatırımcıya düşman olduğunuda kabul etmiyorum.yazılan bir yazıyı art niyetli bir yaklaşımla yorumluyorsun.hiç bir işadamı hele türkiyenin en zengin insanı bu tür basit işlerle uğraşmaz demek istiyorum. kimseyi ispatsız belgesiz asla suçlamam kardeş. EĞER ALLAHA inanıyorsan birazcık vicdanın varsa insanları karalama suçlama müfteri olma. hiç bir mal sahibi küçük yatırımcının ekmeğiyle oynamak gibi bir süfli duruma düşemez düşmezde.,
    şirketlerin gerçek değere ulaşamamış olmasının asıl sorumlusu TÜRKİYEDEKİ GENEL KONJEKTÜRDÜR.dünyada Türkiyeden başka hangi ülkede bankalar%18,5 faiz veriyor.bunu tek nedeni yabancı yatırımcının ilgisi zayıf olmasıdır..hatta güvensizlik zirve yapmış durumda.sabit fikirli olmayın lütfen.yaptığım araştırma sonucunda şirket fiyatlaması ile ilgili şirket sahipleri vs suçlu değildir.su akar yolunu bulur. elbette bir zaman sonra şirket gerçek değerine ulaşacaktır.evet üç kuruşluk hissem var . zengin değilim.yaşlı hasta birisiyim.ama duyarsız bir vatandaşta değilim.alıntı yaparak yazdığım yazıda iddaları araştıracam demiştim ve araştırdım.aslada şirket sahiplerine çirkin bir ithamdada bulunmak niyetim olmamıştır sürçü lisan ettiysem özür dilerim.BİR DAHADA YAZMAM VE YORUM YAPMAM. NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    2 kap haberi var. Penta nin arzı ve Yıldız Holdinge olan borcunu kapatmasi. İkisi de ben ce çok olumlu. Elinde olanlara hayırlı olsun.

Tekkeyi bekledik çorba hakkimiz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 26/206 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •