Sayfa 26/805 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 201 - 208 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Ali.pandir@tekfen.com.tr

Atin su tabloyu, bi sey yazmaniza gerek yok . Ben Gonderdim taciz edin onlar utanmiyoe siz mi utanacaksiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ali.pandir@tekfen.com.tr

Atin su tabloyu, bi sey yazmaniza gerek yok . Ben Gonderdim taciz edin onlar utanmiyoe siz mi utanacaksiniz
    Altına küfürüde basalım tam olsun....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.azernews.az/business/185548.html

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi Başkanı Rovnag Abdullayev ve BP CEO'su Bernard Looney, 11 Kasım'daki toplantıda bir dizi ortak projenin daha da hızlandırılması olanaklarını tartıştılar.

Taraflar, özellikle mevcut alanların sürdürülebilir kalkınmasını sağlamayı amaçlayan ortak projelerin daha da hızlandırılması konusunu görüştüler. Ayrıca yeni alanlar keşfetmeye yönelik ortak çabalar ve boru hatlarının verimli çalışması gibi konuları da görüştüler.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile BP temsilcileri arasındaki görüşmenin önemine vurgu yapan Abdullayev, iki şirket arasındaki ilişkilerin olumlu dinamiklerinden bahsetti.

Bu ortaklığa bağlılığı sürdürmek ve başarılı sonuçlar elde etmek, optimal stratejik yaklaşımın ve etkin ortak eylemlerin bir göstergesidir.

Taraflar, Güney Gaz Koridoru gibi çok karmaşık ve büyük bir projenin SOCAR ve BP tarafından zamanında, yüksek kalite ve düşük maliyetle tamamlanmasının uluslararası bir örnek olarak kabul edildiğinin altını çizdi.

BP CEO'su Looney, şirket ile SOCAR arasındaki ilişkilerin çok yakın ve verimli geçtiğini belirterek, ortak çabalarla oluşturulan işbirliği modelinin en üst düzeyde geliştiğini sözlerine ekledi.

Azeri-Çırak-Güneşli projesinin yaklaşık 30 yıldır, Şah Deniz projesinin 20 yıldır başarılı bir şekilde devam ettirildiğini ve Yüzyılın Sözleşmesi kapsamında dört milyar varil petrol üretildiğini kaydetti. projeleri, istikrarlı ve verimli işbirliğinin canlı tezahürü olarak nitelendirdi.

BP başkanı, iş ilişkisini sürdürmek, üretimi sürdürmek ve artırmak ve yeni alanlar keşfetme çabalarını sürdürmek konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Looney, Azerbaycan'a iki günlük planlı bir çalışma ziyaretinde bulunuyor. 11 Kasım'da Looney, Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi. BP'nin bölgedeki ana petrol ve gaz işindeki gelişmeleri tartıştılar. BP'nin Azerbaycan'a ve bölgeye olan bağlılığını yineledi, şirketin uzun vadeli ortaklık planlarını ve bölgedeki yenilenebilir enerji projeleri de dahil olmak üzere enerji geçişinde yeni işbirliği fırsatlarını keşfetme niyetini paylaştı.

BP ve ortaklarının Azeri, Çırak ve Güneşli (ACG) sahalarını geliştirmek için 1994 yılında SOCAR ile Azerbaycan'ın ilk Üretim Paylaşımı Anlaşmasını imzaladığını belirtmek gerekir. Anlaşma kapsamında üretim 1997 yılında başladı ve o zamandan beri bu sahalardan dört milyar varilden fazla petrol üretildi.

2017 yılında SOCAR ve ACG ortakları, sözleşmeyi 2049'un sonuna kadar uzatan değiştirilmiş ve revize edilmiş bir PSA imzaladı.

SOCAR ve BP, Şah Deniz gaz kondens sahasının yanı sıra Bakü-Tiflis-Ceyhan ve Güney Gaz Koridoru boru hatlarının geliştirilmesinde işbirliği yapıyor. Son zamanlarda, iki şirket arasındaki işbirliği, Shafag-Asiman sahalarındaki ve ayrıca Abşeron Yarımadası'nın sığ sularındaki yeni arama projeleri nedeniyle genişledi.

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Altına küfürüde basalım tam olsun....
    Bundan Sonora her gun gun sonu rapor atar gibi hissenin kapanis goruntusunu atacam , eslik eden olursa sevinirim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bundan Sonora her gun gun sonu rapor atar gibi hissenin kapanis goruntusunu atacam , eslik eden olursa sevinirim
    Ortak pandır denen herifinde hissenin fiyatı umrunda değil kendi şeyinin keyfinde ortaksal olarakta, yönetsel olarakta,tarihsel olarakta rezillik diz boyu,anlayacağın bok çukuru....

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Cemal Bey, evet özellikle sizi takip ediyorum, millete gereksiz gaz veriyorsunuz. Her dediğinizi cevaplıycam bu şekilde.

UYAP'tan bakan herkes Danıştay kararını görebilir. Devletin resmi kanalı.. avukatsanız vekili olduğunuz davaların sonucunu, kararları görebiliyorsunuz.

Çok basit bir açıklaması var gördüğünüz gibi.

Senaryolar yazmaya gerek yok. Gereksiz konulara takılıyorsunuz.

YAHU CAFER BU TOPİK NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ, BURADA YÜKLÜ HİSSESİ OLANLAR MI VAR.
    Cemal bey, bu utanmazların holdingden kovulmaları gerekiyor.

Diğer tüm şirketler UYAP sisteminden elde edilmiş bilgiler (haberler/duyumlar/söylentiler) yayılırsa henüz adrese tebliğ edilmeyen Mahkeme kararlarını mecburen KAP ile doğruluyorlar.

Karşı taraflar (Belediyeler, STKlar, Odalar vs.) henüz seslerini çıkarmadıkları halde bu utanmazlar sırf yatırımcıların kafalarını karıştırmak için rezil hisse negatif ayrıştığı gün muallak KAP yayınladılar.

Danıştay kararını öğrenmeleriyle CFS ve Toros Mersin arazisi akıbetleriyle ilgili tkfen yönetim kurulu kararları içerikli KAP yayınlayabilirlerdi ancak art niyetli bu utanmazlar kasıtlı beklemediler.

Sayfa 26/805 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •