Sayfa 26/719 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5748 madde; 201 - 208 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Bir iki iyi bilanço ongorenlerin toplama zamanı şimdiler.Bir iki bilanço gerçekleştiği zaman da buna olumlu fiyatlara yapanlara satış zamanı gelmiş olur.Olumlu fiyatlama girenler lclnde genelde yapılan şey Deva'ya lanet okuyup burayı ağlama duvarına çevirmektir.

2. Bilançosu nasıl ongerebiliyorsunuz . Deva nin satis rakamlarını nereden takip ediyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Bir iki iyi bilanço ongorenlerin toplama zamanı şimdiler.Bir iki bilanço gerçekleştiği zaman da buna olumlu fiyatlara yapanlara satış zamanı gelmiş olur.Olumlu fiyatlama girenler lclnde genelde yapılan şey Deva'ya lanet okuyup burayı ağlama duvarına çevirmektir.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Eski lotlarımdan 3000 eksik aldım gittim sağdan soldan para kazandım geri geldim 😂🤣
    Naptın Akrep kardeş
    Hatırladığım sen teknik taktik takılıyodun
    32 lerden 700K para ile mala ne diye daldın? Bi de senin yüzünden yıllarca daha bekletmesinler bizi))
    15-17 tl arası kocaman GAP boşluğu var, görmedin mi?
    Geçen 2020 Aralıkta 36 tl idi
    1.5 yıla giricez tık yok
    Ben burda hisse gitmiyor, şirket iyi ama tahtada üçkağıt var, tam gaz kumburgaz yolundalar, hakkımızı verin diyince
    Hurra yükleniyorlar. Ama ama bu hisse son 3 yılda %5 milyon altıyüzbin gitti diye, beni gömüp çıkarıyorlar.
    Senin gördüğün ,bizim göremediğimiz nedir, anlat ta bilelim??
    --:/
    Burda çok bakma
    Bi anda 2-3 kişi yeni üyelik açmış))) ne işse yeni üyeler hemen bu sayfaya yapışmış, sorular da zehir gibi ama ,
    hiç belli olmuyo hiç anlaşılmıyo heee))
    Sayınlar ruhsatlar havada uçuşuyo
    Yaw bu filimleri yapınca hisse uçacak mı zannediyosunuz kamiller
    --//
    Neyse Akrep kardeş umarım sağda solda kazandığını burda düşürme de.
    Umarım tahtayıcı kazıklar zengin olursun.
    Ben zaten demirbaş hamalı say.
    Gerçi sen teknikçisin, ordan çizgi burdan çizgi, Ema 500 ler Ema 8 binler, fibonaci ler, formasyonlar, küt püsküvüt, stop oldum dersin
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ylyy Yazıyı Oku
    Sayın Maslak1 31/12/2021 tarihli nilipec marka başvurusu hakkında daha önce fikir yürütülmüştü ancak marka sahibi ''DEVA AGRO KİMYA TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'' olarak gözükmekte yanıldık sanırım?

Bu arada şirket coseblar isimli ilaca ruhsat almış hayırlı olsun
    Kızma da özel değilse
    Ocakta üye olmuşsun
    İlk gönderilerin buraya)))
    Sorularda zehir gibi
    Böyle yapınca ne olacak?
    Eleştri vs değil
    Sadece öğrenmek istiyorum
    Böyle olunca, uçacakmıyız?
    Hee böyle uçucaksak ta teşekkür ederim

5.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Naptın Akrep kardeş
    Hatırladığım sen teknik taktik takılıyodun
    32 lerden 700K para ile mala ne diye daldın? Bi de senin yüzünden yıllarca daha bekletmesinler bizi))
    15-17 tl arası kocaman GAP boşluğu var, görmedin mi?
    Geçen 2020 Aralıkta 36 tl idi
    1.5 yıla giricez tık yok
    Ben burda hisse gitmiyor, şirket iyi ama tahtada üçkağıt var, tam gaz kumburgaz yolundalar, hakkımızı verin diyince
    Hurra yükleniyorlar. Ama ama bu hisse son 3 yılda %5 milyon altıyüzbin gitti diye, beni gömüp çıkarıyorlar.
    Senin gördüğün ,bizim göremediğimiz nedir, anlat ta bilelim??
    --:/
    Burda çok bakma
    Bi anda 2-3 kişi yeni üyelik açmış))) ne işse yeni üyeler hemen bu sayfaya yapışmış, sorular da zehir gibi ama ,
    hiç belli olmuyo hiç anlaşılmıyo heee))
    Sayınlar ruhsatlar havada uçuşuyo
    Yaw bu filimleri yapınca hisse uçacak mı zannediyosunuz kamiller
    --//
    Neyse Akrep kardeş umarım sağda solda kazandığını burda düşürme de.
    Umarım tahtayıcı kazıklar zengin olursun.
    Ben zaten demirbaş hamalı say.
    Gerçi sen teknikçisin, ordan çizgi burdan çizgi, Ema 500 ler Ema 8 binler, fibonaci ler, formasyonlar, küt püsküvüt, stop oldum dersin
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    İyi akşamlar temel reisim bey aylık grafiği güzek duruyor ve uzun süre yatayda kaldı yani 10 larda aldığımızda 30 lara çıkışın sindirimiydi bu ki ben çıktım ve aldığım toaso sarkuysan tavhl sise anhyt alarko ciddi oranlarda kazanxım diğer hisselerdede ufak tefek kazanım ve kayıplarım oldu bu hisselerden sarky alark tkfen pozisyonumlar hala devam etmektedir dediğiniz gibi ben teknikçiydim am yaklaşık 1 yıldır temel anlamda daha ciddi yoğunlaştım ve öncelik temele bakıp üstüne tekniği oturtmaya çalışıyorumki şimdiye kadar gayet güzel kazançlar elde ettim gelelim devaya neden döndüğüme 2 önemli sebep birincisi şirketin döviz pozisyonları yeni moleküller ve şirket artık kabuk değiştirip artık ucuz değil pahallı ilaç sektörüne doğru evrilleşmesi ve gelecek ilaç zamları 2. Ksım ise ben daha da önce belirtmiştim hekimim ve yaklaşık kuzen boyutunda 1. Derecede 40 küsür akrabam doktor bunun 25 civarı aile hekimi veya acilde geri klanı uzman bunlarla yaptığım diyaloglar ve arkadaşlarla ve kendi muyanemde gördüğüm tablo hasta sayısı ve ilaç tüketim miktarının ciddi oranda arttığı hastaneler ana baba günü yani covidden önceki döneme gelmişiz ayrıca ilaç fiyatların özellijle yurtdışındaki ilaçların temininde ciddi sorunlar yaşanıyor ve bundan dolayı çoğu eczanelerde muadil ilaç tüketimi artmış durumda ve sayın maslağın belirttiği gibi şu an devanın ölüsü 120 bandında olması lazım vede artık devlette şu elektrik ve doğalgaz kesiminde ilaç şirketlerini ve goda şirketlerini ayrı tuttu çünkü bu elzemdir yani insanlar hastalandığında birşeye lüks diyip tüketmeyebilir ama ilacı tüketmek zorunda ileriki dönemde temwl ve teknik anlamda gördüklerimizi dilimzi döndüğünce anlatmaya çalışırım
    Bu arada tahtacı kardeş bugün 29.7 kalan 3000 lotumu aldım ve eski lotum olan 25 lotuma kavuştum artık alımalrım bitmiştir gap konusuna gelince orası kopuş gapıdır diye düşünmekteyim ve gaplara kalırsa bir çok şirkette yıllarca dolmayan ama sonra bedelsizlerle dolan gaplar mevcuttur
    ytd deli saçmasıdır

6. Sayın temelreisim

Forumu esasında uzun zamandır genellikle akşamları olmak üzere okuyorum. Bu başlık özelinde sayın Maslak1 başta olmak üzere zaman zaman çok değerli paylaşımlar yapılıyor. Bunları daha yakından takip etmek için üye olmaya karar verdim. Yeni üye olunca da ilk mesaj sayısı haliyle 1 oluyor..

Deva, portföyde ağırlık olarak ikinci hissem. Şirket özelinde sektör satış rakamlarını öngörmek pek mümkün değil. Örneğin türk traktörde her ay satış ve üretim rakamları paylaşılması sebebiyle ciro ve net kar hesabı yapmak daha mümkün olmasına rağmen Deva'da bu durum mümkün değil. Haliyle geriye yeni ruhsat alan ilaçları ve marka tescillerini takip etmek kalıyor.
    Yeni ruhsat alan ilaçlar https://www.titck.gov.tr/dinamikmodul/85 adresinde, yeni marka başvuruları ise https://online.turkpatent.gov.tr/tra...ademark_search adresinde kamuya açık olarak paylaşılıyor.

Coseblar isimli ilacın yeni ruhsat aldığı paylaşım tarihi itibariyle foruma yazılmamış olduğu için paylaşmak istedim. Esasında ne ilacı olduğunu da araştırdım ama bulamadım, dolayısıyla ilacın birim fiyatı hakkında dahi bilgim yoktur.

Diğer ürünler ise turkpatent.gov.tr adresinde yeni marka başvurusu yapılmış olarak görülüyordu. Bu başvurulara yönelik şahsi görüşümü dile getirdim. Kimseye al, sat, tut ya da şu fiyata gidecek demedim, isteyen satar isteyen alır bu herkesin kendi fikridir

7.  Alıntı Originally Posted by garipy Yazıyı Oku
    Bilançosu nasıl ongerebiliyorsunuz . Deva nin satis rakamlarını nereden takip ediyorsunuz.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim bilanço değerlendirmem biraz yuzeyseldir,daha ziyade bu konuda bilgili arkadaşların degerlendirmelerini dikkate alırım. Bunu da olasi gelismeler ve yatırımcı psikolojileri ile harmanlayip bir oyun plani olusturmaya çalışırım. Ama genelde zamanlamayı tutturamam zira ince ayarı ancak siyasiler ile yakın ilişki lclnde olan para babalari en doğru yapabilir.K/Y lakin hareket tarzını doğru tahmin etmeleri gerekir,para kazanabilmek için. Deva nin 2021 sonu bilançosunu 1.2 ile 1.4 milyar arası tahmin ediyorum.Bunda döviz artışından gelecek kar,ihracat karı, ilaç fiyat artışı (%30-36 arasi) ve %25 döviz bozduğunu için vergiden avantaji ile bilgili arkadaşların esas faaliyet karı değerlerinin toplamı olarak öngörüyoruz.Bu çok iyi bilançonun oluşturduğu algı ile 2022-1Ç bilanço beklentisinin de yüksek olacağını tahmin ediyorum.Şirket satışının ise 2023 ten sonra gundeme gelebilecegini, hatta 2024 veya 2025 ten sonra gündeme gelebilecegini düşünüyorum. Satış fiyatı da alış fiyatlarının yanlış hatırlamıyorsam 5 USD olduğunu ,su an ki olasi fiyatinin bilgili arkadaslar tarafindan benzer sirket fiyatlarini baz alirsak 10 USD olabilecegini düşünürsek ben 20 USD üzerinde olmasını beklerim.Ancak bu gerçekleşmeden önce borsadaki %17 kusur hissenin önemli bir bölümünü de EastPharma'nin toplamış olmasını beklerim.YTD kendi fikirlerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Benim bilanço değerlendirmem biraz yuzeyseldir,daha ziyade bu konuda bilgili arkadaşların degerlendirmelerini dikkate alırım. Bunu da olasi gelismeler ve yatırımcı psikolojileri ile harmanlayip bir oyun plani olusturmaya çalışırım. Ama genelde zamanlamayı tutturamam zira ince ayarı ancak siyasiler ile yakın ilişki lclnde olan para babalari en doğru yapabilir.K/Y lakin hareket tarzını doğru tahmin etmeleri gerekir,para kazanabilmek için. Deva nin 2021 sonu bilançosunu 1.2 ile 1.4 milyar arası tahmin ediyorum.Bunda döviz artışından gelecek kar,ihracat karı, ilaç fiyat artışı (%30-36 arasi) ve %25 döviz bozduğunu için vergiden avantaji ile bilgili arkadaşların esas faaliyet karı değerlerinin toplamı olarak öngörüyoruz.Bu çok iyi bilançonun oluşturduğu algı ile 2022-1Ç bilanço beklentisinin de yüksek olacağını tahmin ediyorum.Şirket satışının ise 2023 ten sonra gundeme gelebilecegini, hatta 2024 veya 2025 ten sonra gündeme gelebilecegini düşünüyorum. Satış fiyatı da alış fiyatlarının yanlış hatırlamıyorsam 5 USD olduğunu ,su an ki olasi fiyatinin bilgili arkadaslar tarafindan benzer sirket fiyatlarini baz alirsak 10 USD olabilecegini düşünürsek ben 20 USD üzerinde olmasını beklerim.Ancak bu gerçekleşmeden önce borsadaki %17 kusur hissenin önemli bir bölümünü de EastPharma'nin toplamış olmasını beklerim.YTD kendi fikirlerimdir.
    Benzer şirket fiyatlamaları 10 usd iken, 20 usd beklentinizin kaynağı nedir?

Sayfa 26/719 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •