kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Birazdan Çankırı aşıklar atışmasına başlarız heheheh . mistik yedili drone vaziyette forumda dolanıyor.
bu arada adana' da yabancının girmesinin kolay bütün halinde çıkmasının zor olduğu denilen ultra hızlı mahallerinde çokça sükuneti sağlayıp yurdum hızlısını pamuk gibi yapmışlığımız var.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kılıçdaroğlunun söylediği şeyler normal şartlarda. Ama devir alacakları ile hayal kırıklığı yaşayacaklar. Bilinmeyen bir sürü şey var. Bunlardan yola çıkarak sonuç bu olur demek zor. Hiç kimse bu iktidarı ben alacağım ve daha kötü yapacağım diyemez.
Tivitir üstadları deyince stock reisi anmadan olmaz. Onun gibi delikanlı görmemistir tivit alemi. O da artık yazmaz oldu.
Bu forumda da çok siyasi iktidar sever varmış hayret ettim, neresini seviyorsunuz iktidarın hele anlatın .sen ben kavgasına beni çekerek adam mı kandıracaksınız güya... ben esnafım arkadaş esnaf... senin o giydiğin ceketini alır ve satarım 3 dk içinde ....eregli topikte 1-2 fanatik ak severle dalaştım için yazmıyorum. Adamlar kızıldağa bile kulp taktılar.
Burada bayağı akp seveni , gönül vereni , üyesi var kimseye de saygısızlık yapmıyorum, dinleyiici ve forumseverim , Buraya chp iktidar olabilir , akp kaybedebilir yazınca üzülecekseniz, yazandan nefret duyacaksanız, esas siz gidin bu forumdan... hadinizi bilin insan olun önce...
Bu üç harfli marketlerde mesai kavramı yok hiç bir market çalışanı 8 saat çalışmaz en az 12 saat. Bayram mesaisi fazla mesai yok. Hepsine şuana kadar göz yumdu ben bunu burada kaç kez dile getirdim burada. Benimm kız bunlarda çalıştı insanlıktan çıktı. Şimdi kalkıp bunlara göz diktiler ha yine çalışana olacak. En az günde 10-15 bin etiket değişecek. Sabah 6 san gece bir iki lere kadar çalışacaklar ayda bir sayım olur o gün eve de gelmez bunlar çok yazık çok.
Yer İmleri