Sayfa 26/445 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. arkadaşlar borsanın geneli için, daha doğrusu endeksle inip çıkan hisseler için, Garan' ı indikatör (Türkçesi gösterge) olarak takip etmek gerekir, yükseliş devamı için Garan mutlaka 7,50 üstünde kapanışlar olmalı, terse doğru gidip 7 altına sarkarsa ve özelikle 6,55 leri aşağı kırmaya kalkarsa ikili dibi hedefler, geleneksel olarak da borsanın sapıttığı kritik bir döneme giriliyor, Ekim sonlarından başlayıp Aralık sonuna kadar uzayabilen geleneksel bir sapıtma dönemi, gerçi bu dönemde bir farklılık var; papaz olayının olumlu karşılanmış olması bu dönemi atlatmamızı sağlayabilir, bakalım neler olacak.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    neyse herkese hayırlı akşamlar yarın ola hayrola
    afyon ve netaşın diplerde olması ilgimi çekti .....hayırlı geceler kardeşim

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    uzun süredir girilmemiş diye arkadaşlarımızla geldik. bu sayfanın en güzel tarafı her hissede beklentilerimizi konuşabileceğiz.birbirimize saygısız konuşma hariç her hissede her türlü yorum ve analiz serbest olacak.

hayırlı olsun.....
    hayırlı olsun .. süper olmuş

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    usdtry analizim....

[IMG][/IMG]
    ne kadar zamandır teknik analiz yapıyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    topram endeksteki tobo çalışıp yıl sonuna kadar 117 bin olursa sen zararı kurtarıyonmu halkta güzel gidebilir başka terslikler olmazsa
    büyük oranda azaltırım, fakat şu masalcı Hulk da olduğu sürece ve son bir yıldır yaptıkları aklıma geldikçe hisseden iyice midem bulanıyor, Hulka hiç güvenemiyorum, fakat cuma günü etinden sütünden faydalandım, Garanı 7,54 den satıp 7,70 den geri almıştım ya , işte cuma günü Hulk paçozunda yaptığım trade sayesinde 7,54 den sattığım Garanları 6,70 den geri almış gibi lot arttırdım, fakat Hulk grafiğine bakarak halen uçacakmış gibi geliyor, ama O uçma hareketini her seferinde saman alevi gibi yapıp eski haline döndü, her seferinde yatırımcıyı aldatıp hayal kırıklığına uğrattı, koca koca fonların devasa çıkışları ve gelene gidene mal dağıtmaları, hepten güvenimi sarstı, Hulka hiç dönesim yok.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

6. İyi geceler arkadaşlar yapı kredi ile ilgili bir sıkıntımı var.hulk kadar ucuz kalmış neredeyse.

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    tabi gsdho da geçmişten gelen 20 yıllık bir hantallık var bu yüzden birden bu geçmişi silmesi kolay değil ama rasyolar o kadar iyileşiyorki bunu tıkı bir fay hattı gibi düşün enerji birikir birikir yıllarca sonra birden patlar deprem olur

algyo da 20 lerde idi rasyolar süper idi ama hisse bir türlü gidemiyordu patron hakkında neler neler diyorlardı üçkağıtçıdan tut aklına ne geliyorsa ama bir gün birileri geldi algyo ya milyon lotlar havalarda uçuştu yerinden kıpırdayamayan algyo birde 40 ları devirmişti
    ALAGEYİK ilk göz ağrılarımdan dır. Uzun yıllar portföyün bir kısmıyla 20 li fiyatların altında alır üstünde satardık. ALGYO Üstadı Taxaray vardı her bilanço dönemi öncesi gelecek karı noktası virgülüne paylaşırdı eski form da yıllar önce paylaşmıştım maliyet 10 tl altına kadar düşmüştü o zamanlar temel ve teknik olarak bedavadan daha ucuzdu ful portföy kağıda girsek bile geceleri rahat uyurduk fakat yine de kimseye beğendiremezdik en son yanlış hatırlamıyorsam ben 38 civarı çıkmıştım tekrar almak bir daha nasip olmadı, hiç zarar ettirmeyen nadide kağıtlar dandır ve hala uzun vadede çok daha iyi yerlerde olabileceğini düşünüyorum fakat günümüz şartlarında GYO sektörü üzerindeki olumsuzluklar, kira gelirlerinin TL ye dönme zorunluluğu ve teknik olarak geldiği seviye kağıt üzerinde bir baskı oluşturabilir mi diye düşünmeden edemiyorum bu nedenle paylaşımlarınız sonucu inceleme fırsatı bulduğum ALGYO nun üç yıl önceki haline benzettiğim GSDHO yu takibe aldım.

Koca koca bankaların 0.4 - 0.7 PD/DD 4-5 FK üzerinden işlem gördüğü Borsada borsacılar için geceleri rahat uyuyabilmek gerçekten büyük bir lütuf.

Çalışmalarınız ve emekleriniz için çok teşekkürler.

netaş 2011 fiyatları ile şu anda işlem görüyor.
    ozamanki varlığı 6 aylıkta 426.000.000 iken şimdi 1.799.000.000 nerdeyse 4 kattan fazla artmış.

sıkıntı borçlarda.uzun vadede sorun yok 12 milyondan 45milyona çıkmış .esas problem kısa vadeli yükümlülüklerde.2011 yılında 73 milyonken 2018 9 ayda 1.054 milyona çıkmış nerdeyse toplam varlıklarının %60 ına gelmiş.borç çevirme problemi yaşayabilirmi ?

ben bu bilanço ile bu dönemde bu hisseye girmem.risk görüyorum

6 aylıkta kar eden şirket,9 aylıkta 23 milyon zarar etmiş

Sayfa 26/445 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •