Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 26/28 İlkİlk ... 162425262728 SonSon
Arama sonucu : 221 madde; 201 - 208 arası.

Konu: KLSER - Kaleseramik, Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş

1. bu çalışma 44.95 e kadardır, elbbette daha aşağısı vardır ama, .....mişim tımarını,....
    çalışmada her şey simetriktir,..44.95 altına eklersem, üstünede eklemem gerekir,

bu hisse o kadar analizi hak etmiyor,...44.95 koyver gitsin,...o manada ya kenidini toplar, ya da kendi düşünsün,..bize ne,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu çalışma 44.95 e kadardır, elbbette daha aşağısı vardır ama, .....mişim tımarını,....
    çalışmada her şey simetriktir,..44.95 altına eklersem, üstünede eklemem gerekir,

bu hisse o kadar analizi hak etmiyor,...44.95 koyver gitsin,...o manada ya kenidini toplar, ya da kendi düşünsün,..bize ne,...

mesajlar 187, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ve 201 den devamla

selamlar arkadaşlar,..

44.95 e hemen hemen gelmek üzereyiz,..

esasen 44.95 i hazırlayan etkenler, 61.25 ten başladı,...dediğim üzere daha bu grafik üzerinde çalışabilirim ama,..bu değerde çalışmalarımı noktalaycağım demiştim,..

hissede düşüş ekonomide genel gidişatla paralel devam etti /ediyor,..tabiki hisse sahiplerinin de çift yönlü düşündükleri muhakkak, hem bank tan alacaklar, hem hisseden,...

alıntıda bahsettiğim üzere 44.95 sonrasını artık analiz etmeyeceğim, umarım 44.95 ne zamandır süre gelen ve düşüşte devam eden bu ''tür'' hisselerin toparlaması için bir başlangıç ve dönüm noktası olur,..

bol şans cümleten

3. mesaj 202 den devamla,

bahsettiğim üzere 44.95 seviyesinin altına gelişi ile birlikte hissede bir tepki meydana geldi,..henüz erken dönem olduğu için,

1.44.95 takip etmeli, yükseliş için asgari koşuldur,..
    2.grafikte görülen pembe yelpazeler yukarı yönde tüketilmeli,..yoksa hareket tepki mayetinde kalır ve 44.95 e tekrar geri gelişler olabilir
    3.sırasıyla geçilecek seviyeler, 44.95, 53.10, 61.25, 69.4, 77.55, bold yazan seviyeler daha önemlidir,
    4.ayı piyasasından çıkabilemenin minumu koşulu, 61.25, boğa piyasasına çıkabilmenin minumum koşulu 77.55 dir,..
    5.hisse pembe yelpazler sonrası, mavi yelpazelerde yol alabilirse yukarı tırmanablir,
    5.77.55 seviyesi üstü hedeflere gider ve ilk hedefler sırasıyla, 93.85 ve 110.15 tir (bunun için henüz çok erken ama bulunsun diye yazdım, geçmiş sayfalarda da bu değerleri vermiştim)
    6.hissede çıkış, faizlerde düşüşle desteklenirse gerçekçi olur,..bu yönde gelişmeler de ayrıca takip edilmelidir,..

4. https://tr.tradingview.com/chart/KLSER/CRrVFYDq/

Eğitim çalışması olup ytd

5. mesaj 203 ten devamla,

selamlar arkadaşlar,

daha önce verdiğim bilgiler ışıgında, 44.95 altından gelen tepki hareketi, kırmızı yelpaze grubunu hem aşağıda ve hem de yukarıda birebirde doldurdu,...
    yeşil yatay 61.25 geçilmeden, bu seviyeden gelen hareket ise 77.55 üstüne geçmeden hisseyi hep yazdığım üzere baskıda kabul edeceğiz,...61.25 üstünde 77.55 geçen hareketler boğadır,..

diğer bir açıdan ise hisse her durumda kırmızı yelpaze grubunu terk ederek mavi yelpzeye grubuna yapışırsa yükseliş yapabilir

veya,..

44.95, 53.10, 61.250, 69.4, 77.55 şeklinde alt üst değerleri sıralı geçerek te yükselebilir,..şimdiki hareket daha ziyade 44.95 altından gelen ve benim fiyatlar daha buraya düşmeden öngördüğüm tepki hareketidir,..bundan sonrasına hisse her durumda, mavi yelpazelere yapışırsa veya 44.95 üzerinde tutunabilirse sıralı değerleri geçip yükselebilir,
    tabki faizler bu hisse üzerinde çok etkili, son gelen enflasyon datasının düşük gelmesi bile gördüğünüz üzere fırsatçılar tarafından bir tepki hareketi olarak kullanıldı

6. İndiregandi hocam sizin sıkı taipçinizim hocam 40 lardan malesef giremedim yine görürmü oraları bilemem kağıt okuma gibi bir bilgim yok ama sizin bilgi birikiminizin olduğunu bu kağıda hakim olduğunuzu görebiliyorum hocam bu kağıda çok güveniyorum faiz indirimleri başladığında adından hayli söz ettirip çok iyi fiyatlara geleceğini hissediyorum sizin tahmininiz yıl sonuna kadar nereleri görme ihtimali var ben şahsen 150 leri görebilir diye düşünüyorum ha belkide uçuyorum kendi çapımda buralardan hatırısayılır girmeyi düşünüyorum sizinde kağıt hakkında fikirlerinizi merak ediyorum tşk

7.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    İndiregandi hocam sizin sıkı taipçinizim hocam 40 lardan malesef giremedim yine görürmü oraları bilemem kağıt okuma gibi bir bilgim yok ama sizin bilgi birikiminizin olduğunu bu kağıda hakim olduğunuzu görebiliyorum hocam bu kağıda çok güveniyorum faiz indirimleri başladığında adından hayli söz ettirip çok iyi fiyatlara geleceğini hissediyorum sizin tahmininiz yıl sonuna kadar nereleri görme ihtimali var ben şahsen 150 leri görebilir diye düşünüyorum ha belkide uçuyorum kendi çapımda buralardan hatırısayılır girmeyi düşünüyorum sizinde kağıt hakkında fikirlerinizi merak ediyorum tşk
    Uğur taylan,

bu ve benzeri kağıtların önünün açılabilmesi için İnşaşat sanayinin önünün açılması gerekiyor, bunun içinde Faizlerde görece düşüş peryodunun başlaması,

buradan bakarsak Tr için konuşalım Tr bu rüzgarları x sebebten, y nedenden sağlayamadı,...sıcak para için çok uğraştı ama bu sıcak para son Moodys Ratinginde de gördükki Türkiyenin şu anki yönetimine kapalı,..Moodys ülek notunu artırsada görünümü değiştirmeyerek Tr yi spekülatif ülke grubunda bıraktı,..yani içerisi faizlerin düşüşü için kapalı görünüyor,...ancak dışardan bir rahatlama olursa kısmen nefes alımı olabilirki bu konuda seçenek sadece bir,
    ABD merkez bankasının FOMC ta alacağı kararla faizlerin düşmesi, bu global faizlere düşüş yönünde katkı sunarken, Tr gibi ülkelere ise kısmı rahatlama getirebilir,...ama sanmıyorumki inşaat sanayiinin önünü öyle 2000 li yılların ortasından 2020 lere kadar açsın,...bunun için Tr de bir dizi değişikliğin olması gerekiyor,..

şimdi bunlardan sonra önümüze kısa şekilde bakarsak, FED eylül için FOMC ta faiz düşüşü için beklentiler arttı ve had safhaya ulaştı, öte yandan ABD nin bir süredir faizleri askıda ve görece yüksek tutuşu ABD dış ticaret açığını artırdı,..ABD bir yere ulaşamaya çalıştı bu elbette yaklaşan ABD seçimiydi, öte yandan Rus-Ukrayna savaşı nedeniyle gösrece yüksek USD ABD nin global manada söz geçirebilmesi için diğer bir nedendi, Powel bunu enflasyonla mücadele olarak süsledi ve son taoplantıda da bu turumunu sürdürdü,..

hülasa geldiğimiz noktada gerek dış ticaret açığının oluşturduğu baskı, gerekse ters ayaklar önümüzdeki FOMC toplantısı için ABD faizlerini düşüş yönünde baskılıyor,...

eğer bu böyleyse biz bunu benim çöp tabir ettğim hisselerde primlenme olarak göreceğiz,..gerek KLSER gerekse diğer bir çok hisse bu grupta olan hisseler,...

neticede şu bir gerçek bütün bunlar sabitken KLSER in benim verdiğim fiyatlarla mana kazanacağı,..

bu değer tekrar yazıyorum:

8. 61250 değeridir,

bu hisse sizlere son olarak alım önerdiğim 44950-110150 arasında normaldir, aşağıda ve yukarıda bu değerleri aşan fiyat seviyeleri a normaldir,

niteki 44950 altına alım önermem a normal olduğu içindir ve neticede buradan gelen tepki hareketi, a normal den normale doğrudur,..devam edersek,...

Sayfa 26/28 İlkİlk ... 162425262728 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •