insanlar soygun düzeninde doğru düzgün politikalar bekliyor
adam ikbal peşine düşmüş, sokayım memleketin tekerine demiyorsa ben bir şey bilmiyorum..
insanlar soygun düzeninde doğru düzgün politikalar bekliyor
adam ikbal peşine düşmüş, sokayım memleketin tekerine demiyorsa ben bir şey bilmiyorum..
Niye dolarda bekledigimizi
Dustugun de aldigimizi belki
Anlamislardir.
Bayram bitti.
3.5 den 3.6 a 3 gunde.
Sebepsiz.
Mb faizi tavanda inmedi.
Birsey olmadi.
Eylul gelmedi.
Ama zirt dedi.
Tatil bitti donduk timarhaneye.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılıçdaroğlu yürüyor ondan olabilir mi?
Sent from my SM-C7000 using Android mobile app
resmen bilancolar icin tutmuslar stonhand dediydi...yanliz yuzde 3 yukseldi diye dolar alinir mi? borsada birgunde yuzde 20 yapma sansiniz var ama daha riskli tabi....
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Cümleten günaydınlar.
Katar şimdi milyarlarca doları verip karşılığında le cola, le fanta yanina patito cips yiyip dost yoğurt ve dost ayranmı alacak :D yoksa suudla yani ABD ile anlaşıp biraz üretimden kısıp insan gibi yaşayacakmı milyon dolarlık soru bu ?
Dün ilk tehdit yapıldı dün akşamki konuşmanın meali üssü kapatırız biz sana sadığız sende anlaşmaya sadık kal dolarları gönderdi aslında. Bugün yarın katar suudla anlaşsak daha karşı çıkıcaz demeye başlar benim öngörüm bu yönde çünkü badem tayfasının doyum noktası yok bugün 100 milyar dolar gönderseler yarın bir 100 daha isterler adamlarda doyum noktası hiçbir şekilde yok.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
30,09-31,12 dede bu tarz şeyleri yaşıycaz, bilanço dönemleri baskılıyorlar hoş bir tane troll çıktı tam tersini dedi ama ortalıkta yok sesi kesildi.
Geçen yılın grafiklerini koydum adamlar bilanço dönemlerinde dip yapıyor yada dipten bir önceki dibi yapıyorlar sonrasında ralli.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sabah standart 09,00 çakışı yapılsın ve birazdan grafikleri koyayım rahatlayalım.
Dxy milyon dolarlık grafik bu beyler. Formasyon haftalık kısa vade değil şuan sadece tepkiler var ancak bu yapı çalışırsa zaten temiz 1 yıl yatış.
Yer İmleri