Olan dohol karanlık odadan 4 kademe yukarı çıkıyor bu adi bu gün - 10
Olan dohol karanlık odadan 4 kademe yukarı çıkıyor bu adi bu gün - 10
Üstad sağolsun bir arkadaş attı baktım. Galip Ağanın olduğu hisseyi sevmiyorum. KY perişan ediyor. Temenniden başka diyecek bir şey yok. Global ve Çin bankasından satışlarda onun, tek güzel tarafı teb yatırımın toplaması
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir pasta rica etsek bizde gorsek
Simdiden tesekkurler
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
at spekri yazamanın anlamı yok alan alır satan satar bu kadar gereksız yazılar nıye sular durulmadan yenı sahıbı mısyon belirlemden kuru gürültü emınm burdan yazıla cılenle cok alan ve satan vardır kaybetmeye her zamn mhkmz
imzalar atılır coşarki ne coşar dohol normal para ona geliyor ama pastayı hüriyet götürür herkeze bol kazanç
Günlük işlemler. Bu işlemlere bakarak kimse bir şey çıkarmataz da herkes merak eder yine.
Ayrıca her zamanki gibi ky 1.70 lerden % 40 yapmış kağıda dalmış zengin olcam havası ile tabiki bunlar dökülmeden kağıt gitmez.
İki gün önce burda kimse yoktu. Şimdi ky dolmuş..
![]()
ş.....................................siz metro alış giriyor icbtc ve global satıyor girdiğini bilseydim zararla kaçardım allah belasını versin
Yer İmleri