Sayfa 260/501 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    Güzel Şaka faruk bey mart ayindan berİ çöküŞümüzü İzlİyor aĞam hadİ dİyoruz bİzde Şahlanalim garİİ da
    Bak mesela benim K.O.Ç gibi ağam metroyu avrupalı fona satacaktı... metro maden iptal edilen maden sahaları yeniden açılacaktı.ve hatta suudi arabistana tesis yapacaktı 4 yıl önce (bu yıl iptal edildi proje)ulusal medyada bile ağam mağdur olduğunu anlattı. Kağıtlarının kasıtlı düşürüldüğünü anlattı.. benim ağam da riya yalan dolan olmaz.... lütfen ağama laf söylemeyin çok zoruma gidiyor....mepet te avtur da avgyo da metroda ky avlamadı hep iftira atıyorlar benim ağama sanki çok ocak söndürmüş milleti perişan etmiş gibi ...iftiracı bu insanlar hep ağama iftira atıyorlar.... bak vangd yükselecek sanki millete burada da döşeyecek...kartal abim de iftira atıyor benim ağama... AĞAMA L AF SÖYLETMEM... okadar...

2.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Bak mesela benim K.O.Ç gibi ağam metroyu avrupalı fona satacaktı... metro maden iptal edilen maden sahaları yeniden açılacaktı.ve hatta suudi arabistana tesis yapacaktı 4 yıl önce (bu yıl iptal edildi proje)ulusal medyada bile ağam mağdur olduğunu anlattı. Kağıtlarının kasıtlı düşürüldüğünü anlattı.. benim ağam da riya yalan dolan olmaz.... lütfen ağama laf söylemeyin çok zoruma gidiyor....mepet te avtur da avgyo da metroda ky avlamadı hep iftira atıyorlar benim ağama sanki çok ocak söndürmüş milleti perişan etmiş gibi ...iftiracı bu insanlar hep ağama iftira atıyorlar.... bak vangd yükselecek sanki millete burada da döşeyecek...kartal abim de iftira atıyor benim ağama... AĞAMA L AF SÖYLETMEM... okadar...
    Faruk ben senin ağanın yedi sülalesini...sinemaya götüreyim... Bak mesela benim K.O.Ç gibi ağam... oğlum burda K harfi fazla değil mi Bu arada ismim Demir Kartal abi deyip durma ula...)

3. Demir abi oradaki K kaliteli demek;) onda bile kaliteli demek eline kimse su dökemez demek gurubun da lider demek.KALİTELİ ve TESCİLLİ yani ...

4. GÖde yazılarınızı okusa azıcık hassasiyet gösterse vallaha çift tavan yapar

not: bunu görüp basar şimdi malı geri alırsınız ;)

5.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    GÖde yazılarınızı okusa azıcık hassasiyet gösterse vallaha çift tavan yapar

not: bunu görüp basar şimdi malı geri alırsınız ;)
    Ölü kedi numarası yapıyor Haftaya bilemedin sonraki hafta dirilir bu

6.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Ölü kedi numarası yapıyor Haftaya bilemedin sonraki hafta dirilir bu
    Benim tahminim ekim kasım abi

7.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Benim tahminim ekim kasım abi
    E geç olsunda güç olmasın Farukcum

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    E geç olsunda güç olmasın Farukcum
    Demir abi gene bozuluyor . Tahta sahibi bana çok değil 500 - 1000 lot alıyorum günlük

Sayfa 260/501 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •