Sayfa 260/692 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Takaslarda yanlış görmüyorsam A1 capital, rüçhan tahtasından aldığı malı hisseye dönüştürerek satıyor. Bu A1 bunu bedelli sermaye artırımı yapan tahtalarda sürekli yapıyor amaç ne, neden yapıyor anlamak zor. Şu tahtada görünen alım satımlarla bu işten büyük zarar yazdığı görünüyor. Bile bile bunu neden yapıyor, işin arkasında patron mu var bilmek zar.

Hisse bende yok ama Ardyz var ve yakında onunda bedellisi onaylanacak büyük ihtimalle. Bu A1 beni korkuttu açıkcası.

2. Bence de korkun... A1 varsa problem...
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Takaslarda yanlış görmüyorsam A1 capital, rüçhan tahtasından aldığı malı hisseye dönüştürerek satıyor. Bu A1 bunu bedelli sermaye artırımı yapan tahtalarda sürekli yapıyor amaç ne, neden yapıyor anlamak zor. Şu tahtada görünen alım satımlarla bu işten büyük zarar yazdığı görünüyor. Bile bile bunu neden yapıyor, işin arkasında patron mu var bilmek zar.

Hisse bende yok ama Ardyz var ve yakında onunda bedellisi onaylanacak büyük ihtimalle. Bu A1 beni korkuttu açıkcası.

3. Hisse şaka gibi değil mi? Açıklanan kara ilk tepkisi negatif oldu. Ne bekliyorlardı acaba? Güldüm geçtim bende... YTD

4. Tutmak istiyorlarsa bir kötü haber daha bulmaları lazım. Bakalım bir şey bulacaklar mı?

5. Sayın hayek daha iyi bilir ama Referans Bahçeşehir hasılata yine girmemiş öyle gözüküyor. Bakalım ertelenmiş gelir kısmında hangi rakam olacak, Pazartesi & Salı göreceğiz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Bu tahtada senaryo acıklı Türk filmlerinin senaryosuna döndü. Başrol önce ünlü oldu sonra düştü kör oldu, inşallah sonunda araba çarpar ve yeniden görmeye başlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın hayek daha iyi bilir ama Referans Bahçeşehir hasılata yine girmemiş öyle gözüküyor. Bakalım ertelenmiş gelir kısmında hangi rakam olacak, Pazartesi & Salı göreceğiz...
    İki kalem oynatırlar. Artıda yazar , ekside !! Fazla takılmamak lazım.. Cuma namazında acaba A1 komisyonunu düşündü mü?

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Tutmak istiyorlarsa bir kötü haber daha bulmaları lazım. Bakalım bir şey bulacaklar mı?
    Ardyz gibi burdan bir bedelsiz üzerine bir bedelli daha… Paralar cukka

Sayfa 260/692 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •