Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. FKOUghrXwAQC5lv.jpg
    Adalet bakanı da değişmiş...

Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Abdulhamit Gül'den boşalan Adalet Bakanlığına Bekir Bozdağ atandı.

Bu görevden af nedir...Neden istifa denmiyor...

Neyse sanırım enflasyon rakamları içinde hazırlık yapılmış..Bakalım kalan zamanda nasıl bir ayar çekecekler ocak ayı rakamlarında..
    Durmadan değiştiriyorlar, istedikleri sonucu alacak kişi bakalım ne zaman bulunacak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,394
    TÜİK Başkanlığı'nda görev değişimi https://m.ensonhaber.com/ekonomi/tui...gorev-degisimi

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. Çok güzel yaklaşım..
    Son hh den sonra ben bu üçgen de dük olsa bile yeni hl oluşturacağı düşüncesindeyim şahsen..
    Ancak bu olayım eski zirve geçildiğinde tabi çöp olur
    Yani HH LL HL LH LL DİYE gider..
    Yurt dışı ve coin ve hatta Forex dahil çoğu paritede geniş resimde bu dediğim var..
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Tuzak mı? Düşeni kırmış görünüyor. ABC üçgeni mi? ADE flaması mı? Bunu yakında anlarız.

1. Bir kaç gündür piyasaya para girmiyor. Bir arkadaş seans kapanışlarında yayınlıyor. Pasta kötü yani.
    2. Vadeli pastada çok iyi sayılmaz. Karşı bacaklar yoksa tabi. Viopta 2100-2300 tamamlandı sayıyorum.
    3. Bilançolar gelmeden genelde bir bilanço satışı olur. Sonra bilançolara bakarak hisse seçerler. Sonra işler iyiyse genele yayılan ve beklentilere göre hisseler alınır.
    4. Haber tekniği bozar. Daha doğrusu haberi tekniğe göre gönderirler.

Bakalım pala neyler!

El temiz rahat yazıyoruz. Bakacağız ve aksiyon alacağız. İyi tatiller.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://www.tradingview.com/x/ZTMmw9K4
    Hiç birşey tesadüf değil diye 2115 değerinden beridir yazıyorum .
    Her türlü oyunu bozan tek şey gap olacak..
    GAP herşey belirleyecek..
    Ex2000 e yaptığım yorumda da demek istediğim bu .
    Günlük bakmıyorum kısa taraflı görebilmek için..240 dk nin baskın gelmesini bekliyorum..
    Daha önce de yazdım kopacak düşecek diyenlere hele 1919 kırılsın da ona göre konuşalım..
    Oyun şuan 1919 2051 bandı oyununda..
    Hacimsel izlerseniz ekmek çıkar diye düşünüyorum..
    1919 kırılmadan spot bozmam..
    Net ..
    Hala maldayım..
    Şelale olabilir mi aslında çok emare var ancak bunu isterler mi bilemem..
    Efendice duruyorum ve gene diyorum son oluşan yapı da hiç birşey tesadüf değil özellikle DOLARTL DE

5. yıl 2022 olmuş dönüp dolaşıp zombileri getiriyorlar.

6. Türkiye borsası gereksiz bir düşüş veya yükseliş yaşıyorsa bunun tek sebebi badem indikatörüdür. bu indikatör içerden önceden alınan bilgiye göre çalışır. dün tüm dünya yeşerirken bizdeki kırmızı durumu ,sabah olunca bakanlar ve tuik başkanı görevden alınmıştır olarak görüldü.Tabi indikatör bunu dün fiyatladı.bu indikatör ün tek zayıf noktası çok ani gelişen olaylarda devre kestirme olarak gerçekleşir.

7. Bu enflasyonda bist kolay kolay çok fazla geri çekilmez. ıkına mıkına bir şekilde yukarı zorlar. şirketler olmuş bedavanın bedavası.para pul olmuş. biliyorum ülke olarak bilimselliğe uzağız ama finansal matematik piyasada bist e de bir şekilde yön verecek. yön , dediğim gibi ıkınsa da mıkın sa da yukarı .. başka yolu yok..

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/ZTMmw9K4
    Hiç birşey tesadüf değil diye 2115 değerinden beridir yazıyorum .
    Her türlü oyunu bozan tek şey gap olacak..
    GAP herşey belirleyecek..
    Ex2000 e yaptığım yorumda da demek istediğim bu .
    Günlük bakmıyorum kısa taraflı görebilmek için..240 dk nin baskın gelmesini bekliyorum..
    Daha önce de yazdım kopacak düşecek diyenlere hele 1919 kırılsın da ona göre konuşalım..
    Oyun şuan 1919 2051 bandı oyununda..
    Hacimsel izlerseniz ekmek çıkar diye düşünüyorum..
    1919 kırılmadan spot bozmam..
    Net ..
    Hala maldayım..
    Şelale olabilir mi aslında çok emare var ancak bunu isterler mi bilemem..
    Efendice duruyorum ve gene diyorum son oluşan yapı da hiç birşey tesadüf değil özellikle DOLARTL DE

8. Hocam burada ki bir çok ayıya rağmen düşüncem hep sizin gibi oldu ..
    Millet şirketini dolar bazlı da olsa niye ucuz göstersin ki..
    Ederi var bur marka değeri var..
    Sattığı malda enflasyon olacak ama hisse ederinde tanesinde olmayacak öyle mi...
    Eşek gibi de olacak hisse fiyatında enflasyon çünkü dolartl de bile var bu enflasyon..
    Özetle..
    Herşey ucuz kaldı ve gerçekten sıcak paraya ihtiyaç var..
    Peki o geldiğinde ne olacak kapış kapış olur mu...
    Heeee işte olay burada...
    O denge bence zor ..
    Eskiden beridir bir laf var hikayesi olan yatırım yapan cidden iyi yönetilen hisseler gider diye..
    Ben hala yan tahtalarda çok umutluyum bir kopuş olacak olmalı..
    İzleyelim bakalım..
    Şuan için yeni arzlar hırçın ve devamlı güzel de grafiksel oluşumlar var ..
    Özetle Ağa alayına boğayım hep boğa oldum devam..salarsa kardan zarar der pişmesini beklerim
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Bu enflasyonda bist kolay kolay çok fazla geri çekilmez. ıkına mıkına bir şekilde yukarı zorlar. şirketler olmuş bedavanın bedavası.para pul olmuş. biliyorum ülke olarak bilimselliğe uzağız ama finansal matematik piyasada bist e de bir şekilde yön verecek. yön , dediğim gibi ıkınsa da mıkın sa da yukarı .. başka yolu yok..

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •