Sayfa 260/345 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Bir de şu mesele var, daha primlenmedi, x hisse şu kadar gitti de bu gitmedi, bu da gidecek onlar gibi diye kaide mi var.. kendimizi mi kandırıp gazlıyoruz acaba.. zincire sonradan eklendik enerjilerden ayrışmıyoruz giderlerse gidiyor düşerlerse düşüyoruz..

Umarım bilancolar gelince bu ayrım gerceklesir kısa orta vadede 300 350 bandına atar bizi. Degilse digerlerinden yükü tutan tutmuşken biz hala gidecek yolumuz var diye beklemeye devam edeceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Al sat için yapmadım yeterli gördüm kendimce gitsin isterim başka sektör hisselerine ilave yapmak için inşaat ve gıda
    Enerji hisseleri bir hayli prim yaptı daha da gidermi gider yolu açık olsun
    Sizin için yazmamıştım. Twitter da genel olarak insanların bir panik ile sattığını gördüm. Ona istinaden yazdım...
    Bofa ve YF üzerinden birileri tüm enerji şirketleri için bu sert satışı yaptı. Ama garanti ve ak yatırım üzerinde de Enerji hisseleri alındı... Daha oyun yeni başladı. Bu tarz satışları ve volatiliteyi çok göreceğiz

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sizin için yazmamıştım. Twitter da genel olarak insanların bir panik ile sattığını gördüm. Ona istinaden yazdım...
    Bofa ve YF üzerinden birileri tüm enerji şirketleri için bu sert satışı yaptı. Ama garanti ve ak yatırım üzerinde de Enerji hisseleri alındı... Daha oyun yeni başladı. Bu tarz satışları ve volatiliteyi çok göreceğiz
    Anladım teşekkür ederim Twitter kullanmıyorum ben şahsen ne arkadaş çevrem nede İnternet veya sosyal medya üzerinden ne al nede sat gibi söylemlere itibar etmiyorum 25 yılın verdiği tecrübe takip eder piyasa koşullarına göre hareket ederim başlangıçta sıkıntı çektim tabi umarım borsaya yeni başlayan ky arkadaşlar benim çektiğim sıkıntıyı çekmez herkese bereketli kazançlar dilerim saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor

Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5. İki gün önce gün içinde 244 civarı bir yerden sert dönüş yapmıştı en fazla oraya kadar gider bence
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

6. endeks satışlar artmazsa yatayda düzeltme olacak yanlız agustosda endeksde dip görülebilir cuma satmıştım tüm portföyü 250 lerden aşağı salmadı demekki toplu toplanıyor ytd.

7. Bofa,qnb ve teb alıyor.
    Satış tarafındaki Diğer kısmı satıyor ağırlıklı . Yani ky satıyor.. Kurumsal bugün şu ana kadar alıyor....ytd

8. Düşüşü hacim desteklemiyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 260/345 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •