ONS günlük siyah kanal takip edilebilir. Kesikli çizgide ath yapabilir. Geçemez ise kahve trend 2710, kanal alt bandı 2650 usd civarıdır.
ONS günlük siyah kanal takip edilebilir. Kesikli çizgide ath yapabilir. Geçemez ise kahve trend 2710, kanal alt bandı 2650 usd civarıdır.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Zor günlerden geçiyor hisse ama inşallah bir miktar daha yukarı gider, temel olarak diğerleriyle kıyas yapınca buraların üstünde olması daha doğru olabilir, ama asla yeni alım yapmadım yapmıyorum, kabaca 2 yıl tutmak için aldığım hissede halihazırda 3.5 yılı doldurmak üzereyim, sonu iyi biter inşallah (:
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Birçok hisse manipülatif bir şekilde hak etmedikleri seviyelere gidiyorlar...!!!
Twitter, WhatsApp, Telegram bu tip gruplarla dolup taşıyor...!!!
Herkes her şeyi biliyor, bir biz bilmiyor muşuz...?
Biz de öğreneceğiz inşaAllah...
Bu arada göstergenin XU030, XU100 ve XUTUM için toplu halde gösterimini ekleyeyim. Orada daha net görülüyor. XU030 yine öncülük yapıyor...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Dandanakan üstadın grafiğinden benim gördüğüm:
- 1.1 $ hedefte olduğudur...
- Fazlası olmalı ama eksiği olmamalı...
Allah gönlüne göre versin inşaAllah...
Aşağıdaki de bende görünen standart formattaki VAKBN grafiğidir...
Hacim zayıf kaldı ama "gitsin de önemi yok" dediğimiz günlerden geçiyoruz...
![]()
Ellerinize sağlık,
Herşeyi bilmek bizim milletin genlerinde var sanki, kimle konuşsam bana akıl veriyor, o verdiği akıl kendine ne katmış hiç bakmıyor, ama bir çok şeyi bilen adamda sanki hiç bilmiyormuş gibi mütevazı oluyor, cahiller hep herşeyi biliyor...
https://youtube.com/shorts/rc5KVnLQ3iM?feature=shared
Vakt-i zamanında ne kadar çok çalışma yaptım. Hep araştırma içerisinde oldum...
Yapmak istediğim hemen her şeyi çok şükür yapabildim. Sonunda anladım ki:
- Bu işler için bilmek yetmiyormuş...!!!
- Adilik, şerrefizlik, adam kandırmaca/satma olmadan başarı olmuyormuş...!!!
Bunları yapamayacağıma göre;
- Ben de artık köşeme çekilip izliyorum. Yükseleni satıp, düşeni alıyorum...
Denk gelirse ekmek parası çıkıyor. Allah bereket versin. Yoksa hasta olacağım...
Yer İmleri