Sayfa 260/420 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 3355 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. ONS günlük siyah kanal takip edilebilir. Kesikli çizgide ath yapabilir. Geçemez ise kahve trend 2710, kanal alt bandı 2650 usd civarıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Güzel bir kapanış oldu... :ok

XU100 öncülüğünde yükseliş devam ediyor. Daha doğrusu XBANK öncülüğünde desek daha doğru olur...

Diğer hisselere de zamanla sıra gelecektir...

Bankaların acelesi var. Önce onları yükseltip satmaları gerekiyor...

ABD 'den her gün yeni bir banka batış haberi geliyor...!!!

Bir çok hisse iyi prim yaptı, birde benimki prim yapsın sonra yansın bu Dünya şaka şaka Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ama borsada bir çok hisse pahalı bence, gerçi pahalı dediğim genelde daha da pahalı olabiliyor ama nihai son pek hoş olmuyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN/USD 75 cent bugün dokundu bu seviye önemli Lütfü hocam. Üzerinde yeşil trend 80 cent.
    Zor günlerden geçiyor hisse ama inşallah bir miktar daha yukarı gider, temel olarak diğerleriyle kıyas yapınca buraların üstünde olması daha doğru olabilir, ama asla yeni alım yapmadım yapmıyorum, kabaca 2 yıl tutmak için aldığım hissede halihazırda 3.5 yılı doldurmak üzereyim, sonu iyi biter inşallah (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bir çok hisse iyi prim yaptı, birde benimki prim yapsın sonra yansın bu Dünya şaka şaka Allah herkesin işini gücünü rast getirsin ama borsada bir çok hisse pahalı bence, gerçi pahalı dediğim genelde daha da pahalı olabiliyor ama nihai son pek hoş olmuyor...
    Birçok hisse manipülatif bir şekilde hak etmedikleri seviyelere gidiyorlar...!!!

Twitter, WhatsApp, Telegram bu tip gruplarla dolup taşıyor...!!!

Herkes her şeyi biliyor, bir biz bilmiyor muşuz...?

Biz de öğreneceğiz inşaAllah...

Bu arada göstergenin XU030, XU100 ve XUTUM için toplu halde gösterimini ekleyeyim. Orada daha net görülüyor. XU030 yine öncülük yapıyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Zor günlerden geçiyor hisse ama inşallah bir miktar daha yukarı gider, temel olarak diğerleriyle kıyas yapınca buraların üstünde olması daha doğru olabilir, ama asla yeni alım yapmadım yapmıyorum, kabaca 2 yıl tutmak için aldığım hissede halihazırda 3.5 yılı doldurmak üzereyim, sonu iyi biter inşallah (:
    Dandanakan üstadın grafiğinden benim gördüğüm:

- 1.1 $ hedefte olduğudur...

- Fazlası olmalı ama eksiği olmamalı...

Allah gönlüne göre versin inşaAllah...

Aşağıdaki de bende görünen standart formattaki VAKBN grafiğidir...

Hacim zayıf kaldı ama "gitsin de önemi yok" dediğimiz günlerden geçiyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Birçok hisse manipülatif bir şekilde hak etmedikleri seviyelere gidiyorlar...!!!

Twitter, WhatsApp, Telegram bu tip gruplarla dolup taşıyor...!!!

Herkes her şeyi biliyor, bir biz bilmiyor muşuz...?

Biz de öğreneceğiz inşaAllah...

Bu arada göstergenin XU030, XU100 ve XUTUM için toplu halde gösterimini ekleyeyim. Orada daha net görülüyor. XU030 yine öncülük yapıyor...

Ellerinize sağlık,

Herşeyi bilmek bizim milletin genlerinde var sanki, kimle konuşsam bana akıl veriyor, o verdiği akıl kendine ne katmış hiç bakmıyor, ama bir çok şeyi bilen adamda sanki hiç bilmiyormuş gibi mütevazı oluyor, cahiller hep herşeyi biliyor...

https://youtube.com/shorts/rc5KVnLQ3iM?feature=shared

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dandanakan üstadın grafiğinden benim gördüğüm:

- 1.1 $ hedefte olduğudur...

- Fazlası olmalı ama eksiği olmamalı...

Allah gönlüne göre versin inşaAllah...

Aşağıdaki de bende görünen standart formattaki VAKBN grafiğidir...

Hacim zayıf kaldı ama "gitsin de önemi yok" dediğimiz günlerden geçiyoruz...

Teşekkürler hocam, benzer hedefler hem teknik hem temel ve geçmişe dönük hesaplamalarda da çıkıyor inşallah oraya bir şekilde gitsin sonrası onları olsun, forumda benden başka kimsede olmadığı için kendi yaptığım hesap şimdilik bende kalsın, kimseyi yanıltmak istemem (:

Vakt-i zamanında ne kadar çok çalışma yaptım. Hep araştırma içerisinde oldum...

Yapmak istediğim hemen her şeyi çok şükür yapabildim. Sonunda anladım ki:

- Bu işler için bilmek yetmiyormuş...!!!

- Adilik, şerrefizlik, adam kandırmaca/satma olmadan başarı olmuyormuş...!!!

Bunları yapamayacağıma göre;

- Ben de artık köşeme çekilip izliyorum. Yükseleni satıp, düşeni alıyorum...

Denk gelirse ekmek parası çıkıyor. Allah bereket versin. Yoksa hasta olacağım...

Sayfa 260/420 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •