-
Metro-Goldwyn-Mayer, Charlize Theron, Oscar Isaac ve Chloe Grace Moretz gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldigi, animasyon The Addams Family'den yeni fragman yayinladi.

-
FX Networks, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rose Byrne ve Elizabeth Banks'in rol aldigi, kadin hareketinin tarihini konu edinen dizisi Mrs. America'dan ilk gorselleri paylasti.

-
Nate Parker’in yeni filmi American Skin, 76. Venedik Film Festivali’nin programina eklendi.

2016 yilinda yonetmenligini ustlendigi ilk uzun metrajlisi olan The Birth of a Nation ile isminde soz ettirmeyi basaran Parker‘in yeni filmi American Skin, dunya promiyerini Venedik’te yapacak.
https://www.indiewire.com/2019/08/na...al-1202163916/
-
5-15 Eylul tarihleri arasinda duzenlenecek olan 44. Toronto Film Festivali'nin Platform seckisinde yer alacak filmler aciklandi. Seckide Julie Delpy, Alice Winocour ve Anthony Chen gibi sinemacilarin yeni filmleri de yer aiyor.

Bu yil besincisi gerceklesecek olan Platform bolumunde her zaman oldugu gibi yonetmen odakli bir film seckisi yer aliyor. Toplamda 10 filmden olusan seckide; Julie Delpy, Alice Winocour ve Anthony Chen gibi dikkat cekici isimlerin yeni filmleri de yer aliyor.

https://www.indiewire.com/2019/08/ti...up-1202163822/
-
Epix, Forest Whitaker'in basrolunde oldugu dizisi Godfather of Harlem'in uzun soluklu fragmanini yayinladi.
-
"Ilk defa bir kizim vardi, ya da soyle mi demeliyim, o bana sahipti. / Una volta avevo una ragazza, o dovrei dire, lei una volta aveva me. / I once had a girl, Or should I say, She once had me.” The Beatles, Norwegian Wood (This Bird Has Flown)

Fabio Testi ve Romy Schneider. Onemli Olan Sevmek (L'important c'est d'aimer - That Most Important Thing: Love, 1975) Yonetmen: Andrzej Żuławski
-
“Bence yaptigimiz her sey bizim sorumlulugumuzda, ozguruz cunku. Elimi kaldiriyorum, ben sorumluyum. Basimi ceviriyorum; ben sorumluyum. Sigara iciyorum ben sorumluyum. Uzgunum, ben sorumluyum. Bazan sorumlulugu unutsam da, hayat bu. Ve ozgurlukten kacis yok. Hayatin tadini cikaracaksin bu durumda. Ne de olsa sonunda her sey, olacagina variyor. Mesaj, mesajdır, tabak tabaktir. Ve hayat hayattir.”

"Moi, je crois qu’on est toujours responsable de ce qu’on fait. Je lève la main, je suis responsable. Je tourne la tête à droite, je suis responsable. Je suis malheureuse, je suis responsable. Je fume une cigarette, je suis responsable. Je ferme les yeux, je suis responsable. J’oublie que je suis responsable mais je le suis. Non, c'est que je disais : vouloir s'évader c'est de la blague. Après tout, tout est beau, il n’y a qu’à s’intéresser aux choses et les trouver belles. Si, après tout, les choses sont comme elles sont, rien d'autre. Un message, c'est un message, des assiettes sont des assiettes. Et la vie, c’est la vie."
Hayati Yasamak (Vivre Sa Vie, 1963) Yon: Jean-Luc Godard
-
Italyan Ronesans ressami Andrea Solario'nun olum yildonumu (8 Agustos 1524)
Cleopatra (first half of 16th century)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri