Burda 5 10 kişi yazıyoruz yazmayan binlerce yatırımcı var ortak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burda 5 10 kişi yazıyoruz yazmayan binlerce yatırımcı var ortak
Ortak bak sen de bende diğer ortaklarda nediyoruz çift hanelere gelmeden satmıcaz gübre yatırımcısı bağımlı sadece biz değil kimse satmıyo fk yüksek olabilir lakin ucuz ve herkesteki kanaat bir şekilde yükselmesi yönünde dolayısıyla satanda yok ha satan olsa bile yine adam gübre alıyor başka hissede almıyo oda enteresan yani
sonuçta hisse ky da veya by olmasından ziyade genel algının negatif olması hissenin ayı piyasasında olması kaz*****n olmaması....hisse boğa piyasasında olduğunda ky da by da kazanır....piyasanın algısı önemli....bu algı neyle değişir haber hikaye temettü bedelsiz gibi yatırımcı ilgisini çekecek olaylarla olur....bunu yapacak yönetimdir....
Son düzenleme : xxtrader; 23-03-2018 saat: 15:55.
Aynen öyle demek istedi [emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazarlama ve yönetim gideri çok yüksek bunlar malı insanlara mı taşıtıyor anlamış değilim...razi fabrikası sıkıntılı orada ne dönüyor bilmiyoruz...ama pazar dolayısıyla hammadde kaynağı dolayısıyla yapılmış bir yatırım bence doğru...tam anlamış değilim yediklerini ama bu yönetim ve pazarlama gideri olayını şeffaf bir şekilde yatırımcıya anlatmaları lazım yoksa soru işaretleri ister istemez oluşuyor....sanki bir delik bulunmuş oradan sürekli bir indira gandi yapılıyor izlenimi doğuruyor rakam normal değil çünkü...450 milyon ne demek eminim çoğu gübretaş çalışanı kaç sıfır olduğunu bile bilmez...
Sanırım birileri toplayacak kağıdı.yandaşlara toplatıcaklar.sonra yönetim giderini 400 den 200 e indirmen yeterde artar.200 milyon kar sana .ver elini yukarı.tabi ne zaman bakıcaz
Hah benimde anlatmak istediğim bu mal toplanmadı değil toplanamıyor sonra zaten gemide olanlar kazançlı çıkacaktır ve dahası herşey toz pembe olacak ne yönetim gideri ne karmarjındaki düşüklük nede başka birşey herşey normale dönecek ben yönetimin ve speğin fetöcü olduğunu düşünüyorum okadar kuruma operasyon yapıldı ama gübretaş da daha fetöden görevden almalar olmadı
Yer İmleri