Sayfa 261/775 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. bu durumda 6 ayliktan cok daha beter oldu fiyatlama isi..ruya bitti.

2. onlar düşünsün 2 sene buradayız.Allah ömür verirse.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    kuvvetle muhtemel 2.20 den donecek Allahin izni ile
    ilk kez tutturdum.grand2023 usdadin dedigi gibi olacak sanki.bilanconun ortaya cikmasiyla birlikte yavas yavas bir cikis trendine girse iyi olurdu.nitekim bu vakte kadar bir dise dokunur bir artis olmadi

4. S&P: Bankalara ve ekonomiye güveni artıracak, cari açığı azaltıp enflasyonu dizginleyecek, kredibilitesi olan, şeffaf bir ekonomik düzeltme programı uygulanırsa Türkiye’nin notu artırılabilir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. https://www.sabah.com.tr/küresel-ısınma. Pazarı her yıl artacak küçük bebek bir şirket arıyorsanız dogru yerdesiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    https://www.sabah.com.tr/küresel-ısınma. Pazarı her yıl artacak küçük bebek bir şirket arıyorsanız dogru yerdesiniz.

ASELSAN hergun ihale alıyor ama tık yok..
    Bunda neden olsun ki

7.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Hızlı gidip, bilanço geldiğinde basarlar.
    Bilanço geldiğinde giderse,6 TL olur...ytd
    sayin grand2023
    bu soyleminizi bir banka yatirim danismani arkadasimdan da duydum.olur mu olur.

8. Neye göre 6 olur tekniğe göre desek değil temele göre desek zor. Piyasanın reddedemeyeceği bir kar yada haber gelmeden zor. Bilançosu önem arzediyor. 4 yaşındaki kızımın birikim parası var bu kağıtta 5.000 lot ileride parayı katlarmı diye 1 yıldır bekletiyorum çocuk ilk okula gidene kadar bir kaç yıllık kolej parası çıksın diye. Bende 2.20 den biraz aldım cuma günü alma sebebimde safkarın yerli otoda yer alabilecek olması. Çünkü firma sadece arge biriminde 35 i mühendis olmak üzere 65 civarı personel çalıştırıyor. En önemli etkense yerli İHA ve SİHA larda baykar makinaya iş yapmaları. Ayrıca BMC den iş almasıda yerlilik açısından önemli. Yerli otoyla ilgili en ufak girişiminde çok rahat bir kaç kat artabilecek bir hisse. Ama dediğim gibi piyasanın kayıtsız kalamayacağı haberler ve bilançolar gelmesi lazım. Kesinlikle ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 261/775 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •