Sayfa 261/571 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. selamlar sayın forum üyeleri.karakteri belli net ve buna göre burdayım.her hareketi bir etki yaratacaktır.çomağın teker-gözz-teker denklemi bu şerefli için tarafımdan kuruldu her şartta çalışması için strateji tamamlandı...bu şerefliler de öğrenecekler ve bedelini ödeyecekler her şartta o pekmez s.çılacak net.zaten izlediğimiz üzere altına etmiş kıpırdayamaz halde...
    şerefliye not:
    o tahtada 31 vb lerin tamamını patlatacam sana hiç acelem yok benim

2.  Alıntı Originally Posted by Silent is gold Yazıyı Oku
    31/12/2017 ;
    Net ciro :73 mio tl
    Net Kar : 33.7 mio tl

Cirosunun %50 si kadar " vergi dahi ödendikten sonra"net kar eden borsada başka bir şirket yok ...

14.50 lerin altı yok....ytd.
    sayın sılent is gold,
    bu tahtada şura yok bura yok bence yok...yok dediğim her şerefliliği şu ana kadar yaptı.bereket bunun şerefliliğini çözdüm strateji yapıldı çomaklar tekerde ve gözzzü için hazır nazır.canım ne zaman isterse ozaman gözzüne sokacam.14,28 hareketini izlediniz mi ?endeksle beraber verdi endeks o gün artıya geçti bu eksi kapadı ve bu şerefli hala buralarda...15 günlük tahtanın incelenmesi nerdeyse 2 hafta bitti tamamlanamadı...dolayısı ile amacı yeni kümesler oluşturup yeni alanlar açıp bunun üzerinden soyguna devam etmek olabilir.şayet siz 14,50 altı yok derseniz size 15,50 10 gün süre ederi olan süre biter bitmez de buralara basan bir şerefliyi takdim ederim efendim.saygılar
    not:şahsım için kaç para olduğunun önemi yok hak ettiğini bulacaktır bunun için burdayım çomaklar hazır kıpraşması yeter ya tekerine ya gözzüne

3. bu gün için son olarak tekrar edeyim,eğer böylesine şerefli bir tahtada işlem yapıyorsanız,hisseniz varsa ,almayı satmayı düşünüyorsanız, cephanesi biteni teslim alır bilesiniz ve hiç şansınız olmaz.
    yatırım tavsiyesi filan değildir
    sağlıcakla kalın

4. 3. halka arzın startı hazırlığında gibi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bu ******** tahtacı yukarı yapacak yapmasına ,biraz daha kusturmağa çalışıyor milleti..

6. 18 TL yi görecek de bakalım ne zaman,bence fazla sürmez tahminim 1 ay.Zaten şurda en geç perşembe akşamı mali tabloları gönderecek,bi de temettüye ilişkin yönetim kurulu kararı açıklanınca zaten en kötü yüzde5 yüzde7 günlük yapar diye düşünüyorum.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu ******** tahtacı yukarı yapacak yapmasına ,biraz daha kusturmağa çalışıyor milleti..
    abi selamlar.açık ve net yazayım daha anlaşılır olsun.şimdi bu şereflinin stili şu;basarken 50-100 kademe...sonra bastığı en son yerden 8-10 kedeme bilemedin 15 kademede malı geri istiyor.alamadı mı başka bir alan aynı terane...valla şahsen bu gün 60-70 kademe soktum gözzzüne.şimdi beklerim tekerine sokmak için.bu ani yukarılarda derdi o bastığı günlere yayılı 80-100 er kademeleri geri istiyor50-100 kademede.ben de olur canım diyorum ama şartım var bu şereflinin eğilmesi gerek hem de beğenecem öle her eğildiğine de vermem yani.malım da param da kıymetli herkes gibi.saygılar

8. mako dayı sen nece konuşuyosun ben hiç bi şey anlamıyorum. biraz daha anlaşılır yazarsan??

Sayfa 261/571 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •