Sayfa 261/830 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 6635 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. ]sn yörük paylaşımların güzel ve akılcı en dikkatimi çeken bu halkın %70 ABD den nefret eder gene aynı bu halka nereye gitmek istersin diye sorarsan %95 ABD der demissin çok doğru bir tesbit... peki bu gerçeğin altında ne yatıyor sizce...

Çünkü maktul katiline aşık olmayı sever.

Kağıt bu hafta içi de toparlanabilir bakın bu hafta bir paket açıklanacakmış, olmazsa seçim sonrası başka bir paket varmış. Bir teşvik destek çıkabilir yani. tofaş arçelik toparlandı çünkü kdv ötv indirimleri hurda teşvikleri falan geldi. Ama tabi traktöre tarım aletlerine gelecek bir teşvikte bile hemen atlamamak lazım çünkü bunlar köylü için büyük miktarlı yatırımlar ve şuan da köylü iyi durumda değil. Global ölçekte de ortam çok toz pembe değil ihracatla kendini kotarsın. Amacımız bu kağıdı dipten yakalamak olmamalı, toparlanmayı görnek lazım. Bu firma bistin en şeffaf firmalarından biri her ay üretim satış rakamlarını paylaşıyor. Takastan tahta hareketlerinide görüyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Kağıda dolar bazlı bakınca çok kısada 4 dolar(dolar 6.5 olursa *4=26 civarı) civarı en yakın tutunma noktası olabilecek geçmişte destek direnç kısa band çalışması yaptığı noktalar görülüyor. O olmazsa kısada 2008 krizi 1.4 dolar(dolar 12-14lira*1.4=20 civarı) dipleri görünüyor. Orta vadede yabancı satışa devamsa biz bize kalacağımız 8tl civarı bekliyorum(dolar kuru ne olursa artık o zaman).
    sizin bir ihtimal olarak dusundugunuz, usd kuru 12-14 olursa bist icindeki sirketlerin net %50 si teknik olarak sermayelerini kaybedip iflas eder.

bankalar en on sırada olur !

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

4. Bu yıl yenileme ve yeni yatırım için 250 milyon yatırım yapacakmis bu karlılık azaltır kısa vadede satış bu yüzden olabilir.

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    ortak stop yaptın mı
    Hayır yapmadım.. ilave yaptım., ytd. Maliyet 33.40 dı.. [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Biz kendi kendimize zulmediyoruz...

Gelişmiş ülkelere bakın, trump baktı borsası sıkıştı gitti adam destek açıklama yaptı, neden, borsaları yamulsa koltuğu gider.
    Biz ne yapıyoruz , aslında şuan borsamıza girmesi lazım yerlimizin ucuzladı çünkü hisseler ve sabretmeli ama ne yapıyoruz kısada dolar fişek deyip eline geçen 50lira ile döviz bürosuna koşuyoruz. Yakında hepimiz evet hepimiz köşeyi döneceğiz merak etmeyin...

Hisse senetlerine dolar bazlı bakın ve borsa yatırımcısına nasıl tecavüz edildiğini görün.

Niye burda çakal gibi dolanıyorum elbet toparlanacak. Traktör bistin göz bebeği göz.
    Doğru söylüyorsunuz.. [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 261/830 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •