Sayfa 261/341 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

Alüminyum dökme ihracat 6 buçuk milyon euro civarı 2021 ortalamasında olmuş Ekim Kasım aralık eklenmemiş daha kur etkisi de eklenince işler de sıkıntı olmadığını söyleyebiliriz ..

Bir dost

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Alüminyum dökme ihracat 6 buçuk milyon euro civarı 2021 ortalamasında olmuş Ekim Kasım aralık eklenmemiş daha kur etkisi de eklenince işler de sıkıntı olmadığını söyleyebiliriz ..

Bir dost
    Sektörün genel olarak ihracat rakamları müthiş. Umarım TUCLK de paralel rakamlara ulaşmış olsun.
    https://twitter.com/BistteHisse/stat...47521433374720

3. Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Başkanı Albert Saydam, 2022 yılında, üç ana konuya odaklandıklarını söyledi: "Elektrikli dönüşümün devamı, sürdürülebilirlik ve yeni pazarlar." Türkiye'de elektrikli araçlara dönüşüm sürecinde 2021'de bir önceki yıla göre, daha olumlu bir tablo olduğunu belirten Saydam, "2021'de elektrikli araçlara yönelik yatırımların artması, geleceğe ümitle bakmamızı sağlıyor. Türkiye'de son dönemde batarya konusunda alınan yatırım kararları da bu noktada çok önemli" dedi. Saydam, son yaptıkları araştırmaya göre, KKTC dahil 17 ülkede 116 markanın 671 elektrikli araç modeli geliştirdiğine dikkat çekerek, "Şu anda yollarda olmayan toplam 671 model var. Burada Türk tedarik sanayisinin mümkün olduğunca en fazla payı alması TAYSAD'ın hedeflerinden biri" dedi.

Bugün biraz kıpırdamışken şirketin geleceğe dönük beklentilerini tekrar paylaşayım.
    Yeni gelen arkadaşlar olabilir.
    Ben sürekli demirbaş gibi olduğum için günlük paylaşım yapmıyorum. Arada girip bakıyorum. Şirketle ilgili yeni bir husus denk gelirse paylaşıyorum.
    https://twitter.com/BistteHisse/stat...u8trfSBbA&s=19

5. Bir şirkette alım yapmadan temel/teknik olarak inceleyemiyorum. Alımlarım arttıkça daha detaylı inceliyorum. Topikte 50 sayfa geriye kadar gittim,mesaj hacmi epey yüksekmiş.Fakat ben topiği aldığımdan beri playmaker hocam dışında yatırımcısı kalmamış gibi durum var. Ya herkes sattı,ya da sessizce bekleniyor.
    Piyasa çoğu zaman abartır,düşüşleri de,yükselişleri de. Tuğçeliğin temel anlamda potansiyeli çoktan beri konuşuluyordu.Hep uzaktan izledim,izledikçe yükselmeye devam etti. Bedelli'nin kendim için uygun zaman olduğunu düşünerek yavaştan alımlara,sonrasında incelemeye başladım.Aksen'i de böyle,yatırımcı'nın kızıp çok sattığı hatalı bilanço gönderme olayı sonrası 2,5 'lardan alıp 5 civarında satmıştım. O zamanki bakiye çok çok düşüktü ama yine satışın yanlışlığı şimdiki fiyatından aşikar.
    Temel anlamda herşey yazılmış. Teknik olarak topiğe katkıda bulunmak isterim. Tahtacı varsa,her kimse,göünün ucuyla grafiğe bakıyormuş gibi izlenim aldım.

6. Yanıltmamak adına ben burdayım ama sıkıldım, ne aşağı basıyor ne yukarı sürüyor ne al sata alan açıyor. Bende üç kuruşluk lotu koydun kenara bekliyorum. Genelde beklemem sıkıldığımda satar geçerim de bunu satmak gelmiyor içimden hatta bedelliye de katilasim var. Hatta düşse de dibine kadar mala gömülsem diye geçiyor içimden. Sarkyden sonra tuclk beni ne kadar mutlu edebilir ve ben aynı motivasyonla tuclk de durabilirmiyim, bu psikoloji bu forumdaki etkileşim ile güçlenebilir ancak.

7. Brüt takas uygulaması Cuma günü sona erdi bakalım robotlar yarın yeniden işbaşı yapacaklar mı?

Sayfa 261/341 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •