Originally Posted by Tinaz Dur simdi, itin biri asagilama kokusu alir, Sen en iyisi Nobel alan muslumanlari yaz bence.. Boynun eğri desek deve bizi silecek yani .
Originally Posted by british Ezik Almanya tabiki bizi kıskanır, aramızda neredeyse 10 kat var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Ezik Almanya tabiki bizi kıskanır, aramızda neredeyse 10 kat var. Bunlar gerçekten dolarla kazanıyor. Bizim ticaretin yarısı ab ülkelerine, almanyada euro geçiyor. Neden hesap dolar ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by sadecegrafik Prof. Dr. Bingür Sönmez den Aşı Yaptırmak İstemeyenlere: 'Aşı Yaptırmam Diyenler Vatan Hainidir, Onlara Kız Bile Vermeyeceğiz' https://onedio.com/haber/prof-dr-bin...yecegiz-948923 Daha aşı bile getiremezken bu kadar bastırmaları enteresan.
Originally Posted by dimitris Daha aşı bile getiremezken bu kadar bastırmaları enteresan. Bu benzetmeyi yapan birine, bu titri verenin taaa....
Originally Posted by reha kaya Ezik Almanya tabiki bizi kıskanır, aramızda neredeyse 10 kat var. Virüs olayından sonra fakirlikte Çinle yarıştığımızı ballandıra ballandıra anlatmaya başladılar, bununla gurur duyuyorlar amjfikdkd.
Originally Posted by reha kaya Bu benzetmeyi yapan birine, bu titri verenin taaa.... Düşün ki adam Prof. Aşıyı vatan hainliğine ve kız vermemeye bağlıyor. Adam Prof demiş miydim. Aşıyı maşıyı bıraktım , bu adamın kariyerinin nasıl geliştiğini merak ediyorum şuan.
Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Originally Posted by dimitris Düşün ki adam Prof. Aşıyı vatan hainliğine ve kız vermemeye bağlıyor. Adam Prof demiş miydim. Aşıyı maşıyı bıraktım , bu adamın kariyerinin nasıl geliştiğini merak ediyorum şuan.
Forum Rules
Yer İmleri