Sayfa 261/1004 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Akbank veritabanı olarak IBM'in DB2 sistemini, transaction sistemi olarak da Mainframe+Cobol kullanıyor. Bir geçiş yapmışlar ve ondan beridir DB2'yu kaldırmakta sorun yaşıyorlar. Daha önce İş Bankası da benzer sorunlar yaşamıştı. O da IBM ürünleri kaynaklıydı.

2. Leman ablayı hatırladım..
    Ne güzel ablamızdın sen bizim..
    Fahriye abla gibi..
    Mini etek giyerdin...
    Ne seksi ablamızdın sen bizim...
    Duygusal ayu...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,778
    Blog Entries
    6
    neredeyse 1 yıldır bazen senin yorumlarına denk gelirim burada.
    geçen seneye göre hayata bakışın bir hayli değişmiş.

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ben hep 100 liralık benzin alıyorum demin gittim gırmızı banganın kartı provizyon vermiyormuş almadım nabayım cepte para taşımıyom eehheeeee heeyyyy gırmızı banga cezalısın tek ayak üstünde dur tuvalete bile gitmeyeceksin bugün sistemlr düzelinceye kadar diğer bangalar baş üstünde onlara laf yok laannnn bırrraaaakkk
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

4. Help help badem spor dolarda saldırıya geçti

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tek işi o database o bankanın. Başka işi yok. Namusu yani. Patch geçtim bilmemne yaptım yok yedeğini, yoksa yedeğini yedeğini o da yoksa çıkart kağıt kalem herkesin parasını kapat git bu ne kardeşim yazık ya.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fall back le alakalı sıkıntılardan bahsediliyor...ama bunun en ince ayrıntısına kadar senaryolarının çalışılmış olması lazım...bana normal gelmiyor bu yüzden.

operasyondan arkadaşlara takılırdım...ana database de sıkıntı çıkınca ortalık oynardı, 2-3 senede bir olurdu zaten...ben de en azından böyle bir sistemden haberdar oldu yöneticiler, ara ara sorun çıkması iyidir, işin önemi, operasyonu yapan elemenalrın kıymeti anlaşılır derdim.

sırf bu sorun yüzünden, yazılımcılar, security, ya da it projecileri biraz daha kıymete binmiştir...piyasası olsa longlardım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Kurban parasını çıkarmaya çalışırlar.
    Kurban öncesi bozdururlar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Ayni senin gibi bir arkadaşım var abi. Biz orada kan ter can veriyoruz gelmiş diyor ki iyi işte işi iyi bildiğiniz gözüksün hahahaha...

Şu sıkıntıyı atlatırsa zaten ekip muhtemelen 2 3 ay kendine gelemez. Ders olur.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    fall back le alakalı sıkıntılardan bahsediliyor...ama bunun en ince ayrıntısına kadar senaryolarının çalışılmış olması lazım...bana normal gelmiyor bu yüzden.

operasyondan arkadaşlara takılırdım...ana database de sıkıntı çıkınca ortalık oynardı, 2-3 senede bir olurdu zaten...ben de en azından böyle bir sistemden haberdar oldu yöneticiler, ara ara sorun çıkması iyidir, işin önemi, operasyonu yapan elemenalrın kıymeti anlaşılır derdim.

sırf bu sorun yüzünden, yazılımcılar, security, ya da it projecileri biraz daha kıymete binmiştir...piyasası olsa longlardım
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Diyorlarki kolay para kazanma yok , bize bakmayın biz kasa olduk.
    Kasa her zaman kazanır...

Sayfa 261/1004 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •