Rallici başkanımız sn ayhan53 te buradalar.Hoşgelmişsiniz üstadım.Burası çilekeş yatırımcı diyarı.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
İş malını ufaktan tahtaya alıma bekliyoruz ha ak ve teb de ekürüsi.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Deplasmanda 3 gol atarak Rövanşı aldık..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,60 ila 5,00 arasında sürünüyor neyse sağlık olsun.
Spk Bulteninde bu haftada basvuru sonucu YOK.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün onaylanan Seyitler kimya 05.07.2022 de (GSDHO gibi),orçay 10.08.2022 de ve lidfa 26.05.2022 de başvurmuş ve geride 6-8 hisse (GSDHO dahil) kalmış.Eskiden olsa (Mesut Yılmaz iktidarda iken)hiç ikilenmez ve bekletilmezdi ama bugün spk nın öncelikleri!!!!! farklı.Bu durum aslında 4.60-5.00 arası ky nin çırpılmasına neden olsa da kağıdın da stabil kalmasına neden oluyor diyebilirim.Hakkımızda hayırlısı olsun.
.
Syg
Yer İmleri