Sayfa 261/425 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Düşük hacimle buralar.Mala mal verecek mal kalmadı artık dibini kazısın.
    İş malının malını yardı geçti bofa.Hadi artık hacı.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. Rallici başkanımız sn ayhan53 te buradalar.Hoşgelmişsiniz üstadım.Burası çilekeş yatırımcı diyarı.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. İş malını ufaktan tahtaya alıma bekliyoruz ha ak ve teb de ekürüsi.

4.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklarim uzulmeyin..
    Bana bakin moral bulun..
    Bugun GSD kaldiracli yuklendigim gundu uzun zaman sonra ve bist taban yedi..
    Son 1 saat yani yuzde 5 eksiyken stop oldum fakat ana paramin yuzde 20si gitti.

Son dkyi beklesem neredeyse bi okadar daha ziyanim olacakti.

Yarinda Longucukari sıkistirmaya devam edecekler..

Sabah poz larini erken kaparlarsa daha rahat gun sonuna ulasiriz..

Direnirlerse yine devre kesmelere devam ederiz..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Deplasmanda 3 gol atarak Rövanşı aldık..

4,60 ila 5,00 arasında sürünüyor neyse sağlık olsun.

6. Spk Bulteninde bu haftada basvuru sonucu YOK.

Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Spk Bulteninde bu haftada basvuru sonucu YOK.

5 temmuz da başvuru yapmış tuhaf durum.neyse belkide ben yanlış düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    5 temmuz da başvuru yapmış tuhaf durum.neyse belkide ben yanlış düşünüyorum.
    Bugün onaylanan Seyitler kimya 05.07.2022 de (GSDHO gibi),orçay 10.08.2022 de ve lidfa 26.05.2022 de başvurmuş ve geride 6-8 hisse (GSDHO dahil) kalmış.Eskiden olsa (Mesut Yılmaz iktidarda iken)hiç ikilenmez ve bekletilmezdi ama bugün spk nın öncelikleri!!!!! farklı.Bu durum aslında 4.60-5.00 arası ky nin çırpılmasına neden olsa da kağıdın da stabil kalmasına neden oluyor diyebilirim.Hakkımızda hayırlısı olsun.
    .
    Syg

Sayfa 261/425 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •