Originally Posted by kafkaf İnternet sayfasında 15,25 yazıyor. Benim ki yeni hesap. Şubeye gittim. Miktara göre değişmiş olabilir mi? 92 gün için 15,25 Ek 18695
Originally Posted by kafkaf İnternet sayfasında 15,25 yazıyor. Benim ki yeni hesap. Şubeye gittim. Miktara göre değişmiş olabilir mi? Sitede 100-500k arası 32 güniçin 14.50 yazmakta. 46 gün 14.75 min.92 günde 15.25 oran var
Originally Posted by 038poyraz Sitede 100-500k arası 32 güniçin 14.50 yazmakta. 46 gün 14.75 min.92 günde 15.25 oran var Benmi yanlış yaptım acaba )) fazla para bozmaz. )) Sabah mt ile konuşup tekrar yazarım.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
15.25 ten 92 gun bağlayan varmi iyimi kotumu bilemedim .secime dogru dolar salarsa bunlar faizde arttırmaz kararsız kaldım.
Originally Posted by denizci_ açtım Cumhurbaşkanlığını kim KAZANIR [dikkat.. kime oy verirsiniz değil] http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24342 davte icap edelim lütfen
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by kafkaf Benmi yanlış yaptım acaba )) fazla para bozmaz. )) Sabah mt ile konuşup tekrar yazarım. Şube cepteteb için internettekinden farklı oran vermez diye düşünüyorum Sizinki normal vadeli o zaman. Öyleyse TEB iyi atak yapmış
Originally Posted by kafkaf Benmi yanlış yaptım acaba )) fazla para bozmaz. )) Sabah mt ile konuşup tekrar yazarım. Mikyar coksa sube kacirmamak icin kendi oranini yükseltmiştir yoksa cepteteb oranları değişmez.
Originally Posted by paramanya Mikyar coksa sube kacirmamak icin kendi oranini yükseltmiştir yoksa cepteteb oranları değişmez. Olabilir, bu arada mt halk ve vakıf ta 15.40 ların verildiğini de söyledi. Ben kendim gidip sormadım bu bankalara...
Forum Rules
Yer İmleri