Sayfa 262/597 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Hayır henüz almıyorum.

Bir grup bunun bedellisini 2 tl altına indirerek, o yolu kapatacak.. (piyasa yapıcı çoktan havlu attı)

O gün elbet gelir, o zaman görürler gemilerin tonilatosunu..
    2 nin altına indirerek bedelli yolu değil bedelsiz yolu kapanır?Hatta bu şirket bedelli yapamaz ancak yüksek bedelsiz az bedelli yapabilir.Hisse ortalaması da 1 aylık yaklaşık 2,35 te kaldığı için zaten maksimum verebileceği bedelsiz % 20.İşte bu yüzden biz her zaman olduğu gibi zamanında gerekli uyarıları yaptık.O yüzden burada birilerinin derdi bağcı dövmek.Asla bazı yazılar yatırımcı için yazılmıyor bu topicde.Bence bunlardan biri de sizsiniz.Kusurumabakmayın ben çok net insanımdır hele şu yazınızdan sonra.

O yüzden buradaki bazıları ayakta uyuyor ama bizi uyutamazsınız.Almadım dersiniz almış olursunuz bu topicde çok kez bunu yaptınız.Ha ne yaptığınızda beni ilgilendirmez bu yazıları da asla bundan sonra polemik çıkarmak için yazmıyorum burada.Ama bu yazılara benden susmamı beklemeyin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Öyle veya böyle birileri bu tahtada manda gibi çamura yatıyor.Bu fiyatların bile aşağısı var algısı oluşturuyor.Böyle bir fiyatlama papua yeni gine de yok.Yönetimin buna müdahale ederek,hem kendi itibarını ve onurunu kurtarması ve tahtada bunu yapana da haddini bildirmesi gerekmez mi.Hisse fiyatımızın geldiği yerden memnun değiliz demek itibarınıza fayda etmez.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    2 nin altına indirerek bedelli yolu değil bedelsiz yolu kapanır?Hatta bu şirket bedelli yapamaz ancak yüksek bedelsiz az bedelli yapabilir.Hisse ortalaması da 1 aylık yaklaşık 2,35 te kaldığı için zaten maksimum verebileceği bedelsiz % 20.İşte bu yüzden biz her zaman olduğu gibi zamanında gerekli uyarıları yaptık.O yüzden burada birilerinin derdi bağcı dövmek.Asla bazı yazılar yatırımcı için yazılmıyor bu topicde.Bence bunlardan biri de sizsiniz.Kusurumabakmayın ben çok net insanımdır hele şu yazınızdan sonra.

O yüzden buradaki bazıları ayakta uyuyor ama bizi uyutamazsınız.Almadım dersiniz almış olursunuz bu topicde çok kez bunu yaptınız.Ha ne yaptığınızda beni ilgilendirmez bu yazıları da asla bundan sonra polemik çıkarmak için yazmıyorum burada.Ama bu yazılara benden susmamı beklemeyin.
    SPK kuralları değişmek üzere, 2 tl nin altına bedelli de olmayacak şeklinde duyumlar var.

Kurul halka açık ortaklıkların bedelsiz sermaye artırımları ilgili olarak da bazı değişikliklere gitti. Kurul, dönem karı hariç iç kaynaklarının sermayeye eklemesi durumunda, sermaye artırım kararının kamuya açıklanmasından önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması dikkate alınarak yapılacak hesaplama sonucunda payların düzeltilmiş borsa fiyatının iki liranın altına düşecek olması durumunda, sermaye artırımı başvuruları Kurulca işleme alınmayacağını bildirdi.
    Burada bedelli bedelsiz bahsetmiyor.
    Sermaye artırımı diyor.

Yanlış anlıyorsam lütfen düzeltin.

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    SPK kuralları değişmek üzere, 2 tl nin altına bedelli de olmayacak şeklinde duyumlar var.
    Neyin peşindesiniz..Ne duyumu..sizin bu yaptığınız burada bilgi peşinde olan biliçsiz KY paniğe götürmekten başka işe yaramaz.Lütfen kendinize gelin.

5.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Neyin peşindesiniz..Ne duyumu..sizin bu yaptığınız burada bilgi peşinde olan biliçsiz KY paniğe götürmekten başka işe yaramaz.Lütfen kendinize gelin.
    Siz kendinize gelin ve biraz araştırın.

https://www.bloomberght.com/haberler...mina-duzenleme

Burada dikkat edilmesi gereken nokta 2. tl si her ne kadar bedelsiz için olmasına rağmen şu madde,2. tl altında bedellinin önünü kesiyor.

"İşte buna dayanarak, yönetimde olmayan miras yediler, senetteki baskıya devam ederek, yönetimin taze kaynak bulmasına engel olmaya çalışıyor " şeklindeki savımız a itirazı olan yapsın..

1- Halka açık olan veya olmayan anonim şirketler bedelli sermaye artırımı yapmadan önce mevzuatın izin verdiği fonları bedelsiz olarak paydaşlara vererek sermayeye ilave edebilir. Daha sonraki bir tarihte bedelli sermaye artırımı yapabilir. Mesela, İMKB’ye kayıtlı (B) Anonim Şirketi yeni TTK’ya göre % 2125 bedelsiz fonları varken % 200 bedelli yapamaz. Önce % 2125 bedelsiz sermaye artırımı yapılacak, daha sonra % 200 bedelli sermaye artırımı yapılabilecektir.
    Benim, anladığım,

2 tl altında , sadece bedelsiz değil dolayısı ile bedelli yolu da kapanıyor.

Fiyat hareketlerinden ve gelişmesinden gördüğüm birilerinin buna çalıştığıdır.

Yoksa, kimseyi ne paniğe sürüklemek nede yanlış yönlendirmek gibi bir niyetimiz

olamaz , olmaz.
    Son düzenleme : izmirli_hoca; 03-04-2019 saat: 13:33.

6. Sana gelince Zdx&Lunar Soul ,

yapabiliyorsan, konuları şahsileştirmeden ve şahıslara hitap etmeden ve konudan ayrılmadan, ve anlaşılır yap.

Bu tavsiyeyi de bir hayli büyük bir ağabeyin olarak, yapıyorum.

Bu ortamda sadece, portfoy çalışması yapmıyor, gençlerimizin her konuda kendilerini geliştirmesine gayret ediyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Sana gelince Zdx&Lunar Soul ,

yapabiliyorsan, konuları şahsileştirmeden ve şahıslara hitap etmeden ve konudan ayrılmadan, ve anlaşılır yap.

Bu tavsiyeyi de bir hayli büyük bir ağabeyin olarak, yapıyorum.

Bu ortamda sadece, portfoy çalışması yapmıyor, gençlerimizin her konuda kendilerini geliştirmesine gayret ediyoruz.
    Ben kişiselleştirmeyeyim ama sen bu işin kıyısında köşesinde neresindesin onu da yaz.Gençlerimiz kendini daha iyi geliştirsin.Hani bizi biliyorlarda sen kimsin bilinmiyorsun bilsinler ona göre yararlansınlar.

Ha şimdi diyorsun ki SPk dan duyum var.Ha bunu da tahtadaki spek değerlendiriyor bende hasbel kader biliyorum diyorsun.Burada yazarakta amme hizmeti yapıyorum diyorsun öylemi?

O halde bende cevap veriyorum kişiselleştirmeyerek benden yorum yok.Yorumsuz.Burada sabahtan akşama kadar bize sallayan bu yazılara iki kelime etmeyen edemeyen her kim varsa da onlara da selam olsun.

Bende diyorum ki anladığınız o kısım yanlış.İnşallah tahtada bu işi yapanlarda bunu böyle anlayarak yapıyordur.Ve teşekkür ederim ki yaptığımız uyarıların ne kadar haklı olduğunu ıspat ettiğiniz için.ve ben çok iyi biliyorum zaten sorun yokta o linkin hepsini herkes çok iyi okusun.Sıkıştırılan şirket masa sandalye şirket değil bir çok seçeneği var.

ve üzerine basa basa tekrar ediyorum zaten tek derdiniz bir türlü satışa getirtemediğiniz ve getirtemeyeceğiniz mallar.

Demek ki neymiş sizin yatırımcı dostu olmanız zaten bilimsel olarak imkansız.Ama bunu burada kaç kez yazdım bize sallarken size toz kondurmayan burada bulunan bazılarına müstehak.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-04-2019 saat: 14:27.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben kişiselleştirmeyeyim ama sen bu işin kıyısında köşesinde neresindesin onu da yaz.Gençlerimiz kendini daha iyi geliştirsin.Hani bizi biliyorlarda sen kimsin bilinmiyorsun bilsinler ona göre yararlansınlar.

Ha şimdi diyorsun ki SPk dan duyum var.Ha bunu da tahtadaki spek değerlendiriyor bende hasbel kader biliyorum diyorsun.Burada yazarakta amme hizmeti yapıyorum diyorsun öylemi?

O halde bende cevap veriyorum kişiselleştirmeyerek benden yorum yok.Yorumsuz.Burada sabahtan akşama kadar bize sallayan bu yazılara iki kelime etmeyen edemeyen her kim varsa da onlara da selam olsun.

Bende diyorum ki anladığınız o kısım yanlış.İnşallah tahtada bu işi yapanlarda bunu böyle anlayarak yapıyordur.Ve teşekkür ederim ki yaptığımız uyarıların ne kadar haklı olduğunu ıspat ettiğiniz için.ve ben çok iyi biliyorum zaten sorun yokta o linkin hepsini herkes çok iyi okusun.Sıkıştırılan şirket masa sandalye şirket değil bir çok seçeneği var.

ve üzerine basa basa tekrar ediyorum zaten tek derdiniz bir türlü satışa getirtemediğiniz ve getirtemeyeceğiniz mallar.

Demek ki neymiş sizin yatırımcı dostu olmanız zaten bilimsel olarak imkansız.Ama bunu burada kaç kez yazdım bize sallarken size toz kondurmayan burada bulunan bazılarına müstehak.
    Uzun lafın kısası ,

bedelsiz vermeden bedelli yapamaz.

2 tl altında da bedelsiz veremez.

Var mı buna itirazın ?

Sayfa 262/597 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz