Originally Posted by
izmirli_hoca
Hayır henüz almıyorum.
Bir grup bunun bedellisini 2 tl altına indirerek, o yolu kapatacak.. (piyasa yapıcı çoktan havlu attı)
O gün elbet gelir, o zaman görürler gemilerin tonilatosunu..
2 nin altına indirerek bedelli yolu değil bedelsiz yolu kapanır?Hatta bu şirket bedelli yapamaz ancak yüksek bedelsiz az bedelli yapabilir.Hisse ortalaması da 1 aylık yaklaşık 2,35 te kaldığı için zaten maksimum verebileceği bedelsiz % 20.İşte bu yüzden biz her zaman olduğu gibi zamanında gerekli uyarıları yaptık.O yüzden burada birilerinin derdi bağcı dövmek.Asla bazı yazılar yatırımcı için yazılmıyor bu topicde.Bence bunlardan biri de sizsiniz.Kusurumabakmayın ben çok net insanımdır hele şu yazınızdan sonra.
O yüzden buradaki bazıları ayakta uyuyor ama bizi uyutamazsınız.Almadım dersiniz almış olursunuz bu topicde çok kez bunu yaptınız.Ha ne yaptığınızda beni ilgilendirmez bu yazıları da asla bundan sonra polemik çıkarmak için yazmıyorum burada.Ama bu yazılara benden susmamı beklemeyin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri