Sayfa 262/673 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Polen falan nerede malı kaptırdı mı yoksa Ayhan'a yedirmezler servette mal kakalama şimdilik olmaz

2. [QUOTE=mezedu;2864590]Polen falan nerede malı kaptırdı mı yoksa Ayhan'a yedirmezler servette mal kakalama şimdilik olmaz[/QU

ne yapsak, filmin sonuna kadar beklesek mi? ben bu hissede yeniyim, huyunu suyunu bilemiyorum ama Almanya avm satış rakamı yüksek gelirse çok fazla kar edeceği kesin, zaten bilançosunda birikmiş karları da var. sağlam temettü dağıtır gibi. satın alınan beklenti acaba bu mudur?

3. Ne desek boş...kağıdın patronu nereye isterse oraya gider...şöyle düşün sinpaş sahip olduğu hisseleri 10 TLden kycıya kakalasa alacağı para 35.000.000 TL eder...sinpaş bu kadar küçük meblağla uğraşmaz borçlarıyla karşılaştırılınca daha çok paraya ihtiyacı var o da srvgy satılırsa(pardon oswe) buradan çıkacak temettü borçların bir kısmını ödetip rahat nefes almsını sağlar neredeyse temettünün tamamını alacak..

4. bu satış sngyoya yarar mı?

5.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    bu satış sngyoya yarar mı?
    deks yatırımın ve servet gyonun ortakları arasında sngyo yok avni çelik var...o da buradan gelecek parayla şirkete para koyarak veya hisselerini alarak şirkete faydası olabilir ardından bedelli patlatabilir falan falan...Direk sngyoya para girmez...

6. Hocam büyük olasılıkla satıştan gelen para temettuye çevirilecek %93 payı patron alıp sngyo da borçlarını ödeyecek en güzel ihtimal bu ve 2 şirkette çalışmaya devam edecek.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. https://www.youtube.com/watch?v=cj4P5cplEsQ
    servet.jpg
    OSWE tanıtım videosunu izleyin ağzınız açık kalacak.

8. ellerinde böyle bir mülk varken kağıdı nasıl yıllarca süründürdüler helal olsun. yapacağınız ufak bir araştırmayla normal şartlarda en az 200 milyon euro edeceğini görürsünüz.

Sayfa 262/673 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •