Sayfa 262/501 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    2018 banvit fiyatına gelmeden vermek yok... anlaştıkmı... ytd değildir. Tamamen şahsi görüş ve temennim...
    Faruk uçuyon yine...Coşmuşun yine...Neyin kafası olm bu Brezilyalı alıcı mı var bu eşeğe de bizim haberimiz yok Sen tavukla nasıl kıyaslıyon kendini yoksa ruslara mı peşkeş çekecek bunu göto

Not: Okuyan misafir arkadaşlar makara yapıyoruz ha sakın yazdıklarımızdan yanlış bir anlam çıkartmayın...yt mt değildir...Tamamen kurgu tamamen fantezi

2.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Faruk uçuyon yine...Coşmuşun yine...Neyin kafası olm bu Brezilyalı alıcı mı var bu eşeğe de bizim haberimiz yok Sen tavukla nasıl kıyaslıyon kendini yoksa ruslara mı peşkeş çekecek bunu göto

Not: Okuyan misafir arkadaşlar makara yapıyoruz ha sakın yazdıklarımızdan yanlış bir anlam çıkartmayın...yt mt değildir...Tamamen kurgu tamamen fantezi
    Aynen abi tamamen fantezi dir asla ytd değildir... bakarız 2.5 ler 3 ler gelirse sallarız gider.

3. Avgyo güzelleşti. Azcık ta usas a dokunalım mı demir abi

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku

Ben pabucumun ağası nın yerinde olsam bi haber patlatırım KAP a vangd ile katar lı bir şirket ile ortaklık görüşmelerine başladık diye kağıdı o gazla ucururum... sonra zirvelerden veririm gelen geçene bakınız: metro için avrupalı fonla görüşüyoruz diye çaktıya metroyu 1.65 den millete malı verdikten sonra olmadı başka sefere inşallah diye satılkarımı 5 de 1 fiyatına yerine koyarım... adamın huyu bu yapacak bişe yok... ağam fetö mağduru çünkü...ama bu kadarını ben yapamam ahlak ve edebe aykırı çünkü... ama malesef başkaları yapıyor... süt meselesi anladın sen onu

5. Metro gene yollar KAP a haber 250 lot aldım 250 lot sattım. Piyasa yapıyor arkadaş

6. Bundan bi b....ok olacağı yok biraz mepet alın bari ytd değildir

7. La bi yazın şuraya benden başkası yokmu ... zaten olsada bi b.... k olacağı yok

8. Kasım dan önce bi halt beklemeyin bir dost tavsiyesi

Sayfa 262/501 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •