Sayfa 262/610 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Sn Bezgin, eskiden beri ben düşük rakkamlar telaffuz ederim sen düzeltirsin, benim hedeflerim çok yukarıda değil.
    Örnek vermek gerekirse; yatırım holding'i uzun yıllar taşıdım, fırsat buldukça da aldım, 4 liranın altına düştüğü günleri bilirim.
    O zamanlarda o kadar bunaltmışlardı ki 17 lirayı görürsem satarım, 20 liranın üstünde tek lot bırakmam demiştim, bir takım farklarla tam da söylediğim gibi yaptım, en pahalı sattığım yer sanırım 28 lira civarındaydı.

Sonuçta şirketlerin tabii ki bir değerleri var ama şirketin sahibi açık artırma değil açık eksiltme oyunu oynuyor, biz de söylediğin gibi hoş olmayan fikirler ööne sürüyoruz, bir yandan fırsatçı gibi görünürken bir yandan da verilecek olana razı görünümü çiziyoruz.
    Eğer bu şirket ( şirketler topluluğu) borsada kalmak için önümüze uzun erimli bir görünüm koymuş olsaydı biz de yatırımcı olduğumuzu anlardık.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Değerli arkadaşlar patrnnn fiyatı baskılayıp aşağı fiyatlardan hisse alması kanunen de ahlaken de yakışıksızdır.Halen gôz önünde bunu yapmaya cesaretle devam ediyor.Bu konuda ne yapılabilir.Çaresizce elimiz kolumuz bağlı kalmaya devamlı edeceğiz!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Valla elinden geleni yapsın ..
    anca acemileri korkutur..[emoji3][emoji3]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Bu kağıda girenin zaman sorunu olmayacak.. bu spek herşeyi dener...kendisi çok şerefli biridir..[emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bu kağıda girenin zaman sorunu olmayacak.. bu spek herşeyi dener...kendisi çok şerefli biridir..[emoji3]

Uzun vade alim tasarlayanlar için ipucu; sadece kötü piyasalarda, işlem hacmi sığ iken günün en düşüğünden almak. Hiç merak etmeyin, sizin aldığınız fiyatın altına da getirirler. Bunun çekişmeli bir mücadele olduğunu akıllardan çıkarmamak gerekir.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Valla elinden geleni yapsın ..
    anca acemileri korkutur..[emoji3][emoji3]

Wallahi ben çok spek gördüm 3 tane benim basedemeyecegim cinstendi ilk
    Sngyo
    2 prkab
    3 ecilc

Bunlardan hep benim elimden malı aldılar
    zira bunlar rodeo cudur en iyisi bile 10 sene üstünde durur ama tam iner 10 kat yukarı çakar ,
    O yüzden artık speklere laf etmiyorum prkab bana trade imkanı verdi ve kaybı ancak telafi ettirdi ama kendisi benim satisimdan sonra 10 kat gitti .

Spekler tehlikeli hocam onlarla baş etmek zor , bunu aynen yazan dentici laz levo ya spek sensin o yüzden böyle yazıyorsun demistim meğerse çok cahilmisim .

7. Malesef bu bir piyasa gerçeği oldu. Ama Eczacibaşi'nın spekülasyona veya spekülatörlere ihtiyacı yoktur. Bir amaç uğruna olmasaydı, bu defaki baskılanma olmayacak, en kötü olasılıkla diger büyük şirketlerin makro istikrarsızlık dönemlerinde başlarına geldiği gibi ilgisizlikten dolayı borsada iskontolu.fiyatlar görülecekti. Oysa buradaki hikayenin farklı bir patika izlediğini, temel sorunun ilgisizlik olmadığını gözlemliyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Kendi alıp kendi satıyor.bir çok aracı kurumdan işlem yapıyor..[emoji3]

Sayfa 262/610 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •