Sayfa 262/1003 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    IBB son bir haftadır yolunu buldu, defansif değişken önerisi soran arkadaşlar vardı, değerlendirilebilir.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IBB

Bu arada benim portföyde bu ay 15 günde 1 aylık ortalamaları yakaladım ilginç bir şekilde. Üstelik hisse fonları %10'a kadar düşürmüşken. Daha 2 hafta var, nazar değmesin.
    İçeriğinde hisse olmaması nedeniyle güzel bir alternatif ve getirisi de guzel görünüyor

2. döviz bazlı fonlar için resmi usdtry kuru - 0.82 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Borsa ile aşırı korele değişkenler haklısınız. Ben içeriğinde yuzde 10-15 oranında olan değişkenleri bile satmayı mi tercih ettiniz diye merak etmiştim
    rica ederim, ben ya hep ya hiç yaptım bir nevi .

4. Bugün getirisini bir yana koyarsak tartışılır performansı.

Bugünkü getirinin sebebini anlayamadım sizin fikriniz ve bilginiz var mi?
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    IBB son bir haftadır yolunu buldu, defansif değişken önerisi soran arkadaşlar vardı, değerlendirilebilir.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IBB

Bu arada benim portföyde bu ay 15 günde 1 aylık ortalamaları yakaladım ilginç bir şekilde. Üstelik hisse fonları %10'a kadar düşürmüşken. Daha 2 hafta var, nazar değmesin.

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Yapı kredi de gözüküyor ama ben fon işlemlerimi ziraatten yapıyorum. Ziraatte gözükmüyor.
    Elz - Qinvest Katılım hisse yoğun fonu, bugün itibariyle ziraat bankası internet ve mobil şubeden alınabiliyor.

Rbh'tan geçen hafta kademeli çıkmaya başlamıştım, bugün kademeli olarak Elz alımına başladım.

Katılım hisse yoğun fonlarda, son 1 aylık getiri performansı ve istikrarı sıralamasında durum 1. Rbh 2. Kpc 3. Mps

Ytd

6. Ağustos sonu mac, tte, mps, gmr, nnf, tkf ile başlayan sonrasında tkf, mac ve nnf ile devam eden yolculuğum %39 net getiriye ulaşmış ve bugün itibari ile 1000k olmuştur.Borsanın böyle gitmeyeceğini biliyorum. % 15 lik bir geri çekilme de bile mevduata göre iyi bir kazanç Allah bereket versin.

ELZ fon alım yapmak istedim yapı kredi den..serbest fon olarak görünüyor ve nitelikli yatırımcı olmanız gerekiyor diye bir uyarı geldi ve alamadım.....
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Elz - Qinvest Katılım hisse yoğun fonu, bugün itibariyle ziraat bankası internet ve mobil şubeden alınabiliyor.

Rbh'tan geçen hafta kademeli çıkmaya başlamıştım, bugün kademeli olarak Elz alımına başladım.

Katılım hisse yoğun fonlarda, son 1 aylık getiri performansı ve istikrarı sıralamasında durum 1. Rbh 2. Kpc 3. Mps

Ytd
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. https://twitter.com/ProfEren/status/...787609090?s=19

Bir çoğumuzun ilgisini çekecektir.

Sayfa 262/1003 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •