Celik hocam borsadan vazgeçtiniz herhalde . Coin lere başladınız): ):
Originally Posted by mebes Iyi aksamlar . Bankaları tutup . Diğerlerini bozdular . Gerçi bugün cemtas iyi bilanço açıkladı. Menderes enerji pay satışı yapacak haberi düştü... mndrs haberi olumlu bence cemts zaten beklentimiz dahilinde hedeflerimiz büyük
Originally Posted by celik comak iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü Iyi aksamlar. Tesekkur ederim oncelikle. Suan 30 lira sinirina geldi yillik zirvede. Vedalassak mi baska varmi hocam sistemin onayladığı
Originally Posted by Cmxk Iyi aksamlar. Tesekkur ederim oncelikle. Suan 30 lira sinirina geldi yillik zirvede. Vedalassak mi baska varmi hocam sistemin onayladığı Bu arada doge yi iyi karla verip Eos a gecmistim. An itibariyle -%20 de doge. Bu kadar denk gelir. Sağ olun.
Originally Posted by Cmxk Bu arada doge yi iyi karla verip Eos a gecmistim. An itibariyle -%20 de doge. Bu kadar denk gelir. Sağ olun. 3.500 bekliyorum dogede gelirse sistem eşliğind3e değerlendiririm
Originally Posted by mebes Celik hocam borsadan vazgeçtiniz herhalde . Coin lere başladınız): ): ne yapalım mebes piyasadan dayak yiyeceğimizi anlayınca kripto yada fx atıyorum kendimi
Originally Posted by celik comak mndrs haberi olumlu bence cemts zaten beklentimiz dahilinde hedeflerimiz büyük Menderes teki kap haberi bencede çok olumlu . Bu haberi patron çok iyi kullanıp ona gore pay satışı gerçekleşirse hedefleri yüksek olur. ...
45 dakka çay molası veriyorum
Forum Rules
Yer İmleri