Sayfa 262/1004 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Açıkcası biraz iktidar yanlısı taraflı yorum yapıyosunuz anlamı çıkırıyor ikna edici satış değil söyleminizden
    hahahaaaa.. bu forumda yenisin galiba.. yannış anlamışsın.. satışlar resmen ikna edici değil.. buna satış denilemez.. 5 gün önce de buradaydı.. korkutması lazım satışlarla..ayrıca "ikna edici değil" kalıbı uzun süredir kullandığım bir kalıp.. olayı ve sentimenti net özetliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. makası normale cevırse 170k.....üç kagıt yapıolar resmen....makas 1200 oluyor...2400....keyfıne kalmıs
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Dolar buralarda sürünürken çöküş möküş olmaz... bosuna beklemeyın...
    anca dolar 7.6-7.7-7.8 dıye gıdecek kı panık olsun yuksek montanlı satıs gelsın... boyle takıldıkca dolar, bu gevsemeler bankalarda anca alım fırsatı olur...
    Hadi hayırlısı, çıkmaz diyosun yani Dolar.. Belli mi olur katmerli alırız belki de madem.. )

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaaaa.. bu forumda yenisin galiba.. yannış anlamışsın.. satışlar resmen ikna edici değil.. buna satış denilemez.. 5 gün önce de buradaydı.. korkutması lazım satışlarla..ayrıca "ikna edici değil" kalıbı uzun süredir kullandığım bir kalıp.. olayı ve sentimenti net özetliyor..
    Özür dilerim o zaman..

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hakikaten kavga çıkar sn. Discretus a iktidar yanlısı diyen forumdaki ilk ve tek numune olaraktarihe geçtiniz. En iyisi ne konuştuğunuzu kime ne dediğinizi kimin kim olduğunu filan anlayana kadar bir süre yazmayın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hakikaten komik...
    Endeks xu100 0.22 eksi...
    Ama hergün balon patlatıyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hakikaten kavga çıkar sn. Discretus a iktidar yanlısı diyen forumdaki ilk ve tek numune olaraktarihe geçtiniz. En iyisi ne konuştuğunuzu kime ne dediğinizi kimin kim olduğunu filan anlayana kadar bir süre yazmayın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu o kişi ile benim aramda

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Özür dilerim o zaman..
    mühim değil. espri olarak kabul ediyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hakikaten komik...
    Endeks xu100 0.22 eksi...
    Ama hergün balon patlatıyoruz...
    Bist 100 ile bist 30 fiyat olarak eşitlenir mi ileriki günlerde
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 262/1004 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız