Sayfa 263/928 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Ederini bulduysa hangi amaçla aldın ortak.!? Yüzlerce hisse varken...
    belki doğanlar gibi hükümet kızıp millete satar bir babayigite diye umut kapısı bekliyorum, yoksa hükümet gübrede yatırım yapan koyu akp li olan benden dahi oy alamayacak malesef bu gidişle, bir sirketin ici alenen g9stere g9stere soylurmu, 400 milyon yönetim ve reklam gideri nerde görülmüş , gerçeği en fazla 50 veya 60 milyon gider , ancak 350 milyon u açık seçik gubretas hükümete aktarıyor arpalık olarak, o yüzdende ttk müdürleri ve gübre müdürleri hep akp tarafından el üstünde tutuluyor, yemeseler bilanço en az 300 milyon gelir. 300 milyon bilanço 30 milyona iniyor ,nasıl mi muhasebe sanatıyla iniyor, gider yazıp parayı başka yere aktarıyorlar. Bunu görmemek icin kör ve sağır olmak lazim.onun icin bu hisse ancak buralarda oyuncak gibi oynanıp durur malesef.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    belki doğanlar gibi hükümet kızıp millete satar bir babayigite diye umut kapısı bekliyorum, yoksa hükümet gübrede yatırım yapan koyu akp li olan benden dahi oy alamayacak malesef bu gidişle, bir sirketin ici alenen g9stere g9stere soylurmu, 400 milyon yönetim ve reklam gideri nerde görülmüş , gerçeği en fazla 50 veya 60 milyon gider , ancak 350 milyon u açık seçik gubretas hükümete aktarıyor arpalık olarak, o yüzdende ttk müdürleri ve gübre müdürleri hep akp tarafından el üstünde tutuluyor, yemeseler bilanço en az 300 milyon gelir. 300 milyon bilanço 30 milyona iniyor ,nasıl mi muhasebe sanatıyla iniyor, gider yazıp parayı başka yere aktarıyorlar. Bunu görmemek icin kör ve sağır olmak lazim.onun icin bu hisse ancak buralarda oyuncak gibi oynanıp durur malesef.ytd
    İşte satmak konusu hariç gübreyi en iyi anlatan,özetleyen yorum buydu.kimisi siyasi görüşünden dolayı toz konduramasada olay tamda budur.ha bende twitterdan bimerden cimerden yazıyorum.ama gel gör ki kimi kimi şikayet ediyon.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Ortaklar biz zaten Gübretaşa yatırım yapmadık.. Gübretaş amme hizmeti yapıyor ve yapmaya devam edecek...
    Biz Razi Petro kimyaya yatırım yaptık.. Üre fiyatları çok düşmüşmüş... Amonyak fiyatları yukarı çıkmıyormuş...Razi ondan zarar ediyormuş.... Ya arkadaş yönetici denen zat ne işe yarar... Fabrika amonyak üre fiyatına göre kar ya da zarar ediyorsa sen orda ne işe yarıyorsun.....!!!!!!!!!!!!

Senin işin her şart ve koşulda fabrikayı kara geçirmek...

Bak tüpraşa petrol 120 dolarken de kar ediyordu 20 dolarken de....

Bizim sorgulamamız gereken bu raziyi kim yönetiyor..........!!!!!!!!

Hangi beceriksiz bu kurumun yöneticisi.........!!!!

6000 çalışanı olduğu söyleniyor... 2017 yılında 6000 kişi çalışıp fabrika 8 milyon nasıl zarar etti............

4. ülkemizde petrol fiyatları düşsede çıksada vatandaş bunu hissetmiyor....tam tersine 20 dolar olduğunda bile petrol fiyatları en ufak düşüş olmadı....devletin gelir kapısı düşüşü vatandaş hissetmiyor.....tam tersine tuprs ucuza kontrat imzalayıp pahalıya vatandaşa malı satıyor bu devletinde işine geliyor....satılan petrolün %63 vergi.....gübre sektöründe aksiyon geliştirmek zor ucuz gübrenin tarımın kurtuluşu gören bir hükümet var....razi % 77 ihracat yapan firma global fiyatlardan fazla fiyata satamaz....

5. dow jons göçtü bu arada...

6. p.tesi cb süper teşvik alacak olan firmaları söyleyecek....100 milyar lık bir paket....gübretaş buradan bir teşvik alabilir mi olasılık var....işin rengi çok değişir teşvik alınırsa....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    dow jons göçtü bu arada...
    yarina bahane bizede bu, bizimki 4 altını görür yarin ortak rahat birşekilde, hani sen hep topluyorlar diyorsunya bende inatla toplama falan yok denemesi bedeva diyormya, yine diyorum bu hisseyi b8zden başka uzun vade taşıyan yok ortak, mesela ben 450 gibi sattım ortalama 4,15 gibi aldım, toplasalar bana 30 kirk bin lotu buralardan verilermiydi, alim yazdığım anda verdiler, dağınık vaziyette hisse, hareketleri 3 yildir ayni, yarında belli, keske biraz daha bekleseydim almak icin biraz daha zarar çıkarırdık bari , millet çıkınca kar eder bizde düşünce ediyoruz artik gübrede, nerden satarsan sat daha aşağıdan alabiliyorsun.secim yaklaşıyor 2019 â da bizim paralar seçime gider, bu iki iki dört, raziyi satsalarda bari ani bir çıkış yapsada satıp kurtulsak ama ondada umut yok, ytd

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    yarina bahane bizede bu, bizimki 4 altını görür yarin ortak rahat birşekilde, hani sen hep topluyorlar diyorsunya bende inatla toplama falan yok denemesi bedeva diyormya, yine diyorum bu hisseyi b8zden başka uzun vade taşıyan yok ortak, mesela ben 450 gibi sattım ortalama 4,15 gibi aldım, toplasalar bana 30 kirk bin lotu buralardan verilermiydi, alim yazdığım anda verdiler, dağınık vaziyette hisse, hareketleri 3 yildir ayni, yarında belli, keske biraz daha bekleseydim almak icin biraz daha zarar çıkarırdık bari , millet çıkınca kar eder bizde düşünce ediyoruz artik gübrede, nerden satarsan sat daha aşağıdan alabiliyorsun.secim yaklaşıyor 2019 â da bizim paralar seçime gider, bu iki iki dört, raziyi satsalarda bari ani bir çıkış yapsada satıp kurtulsak ama ondada umut yok, ytd
    bu filmi daha önce gördüm tkfende....6 tl den aldım tanap ihalesini aldı diye düştü düştü yabancı sattı yetmedi sahipleri sattı hisse 3,5 tl ye kadar indi şimdi 18 tl ye yakın fiyatlardan işlem görüyor....farklı işler yapıyorlar ama mantık aynı....2018 yılında bile 200 milyona yakın yatırım planlıyor gübretaş birgün meyvesi mutlaka olacaktır....hisse ayı piyasasından çıkamadığı için satıp alttan alma fırsatı veriyor....bu kadar ky varsa forumda niye 3-5 kişiyiz nerede bu ky ...

Sayfa 263/928 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •