Burada balinalar varmış!...![]()
Burada balinalar varmış!...![]()
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
BBC Habere göre Rusya hayvanlarada koronavirüs aşısı uygulamaya başlıyormuş. Bazı ülkelerde bu fikre sıcak bakıyormuş. İnsan aşısı konusunda nasıl bir rol alır alamaz bilemiyorum ama hayvan aşısı üretimi yapan bir firma bari bu pastadan pay kapsa bari.
en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum . yükseliş bir türlü desteklenemiyor. rtadan sabırla eksi yüzde 40 tan artı yüzde 30 kar ile çıktım . sürekli maliyetim daha aşagılara çekiyorum. orta vadede 4.50 5.00 bantına oturacagına inanıyorum. hazıran sonu pandeminin azalmasıyla bist100 çoşacagını düşünüyorum . türkiye şu an pariteninde destegiyle ihracat rekorları kırıyor. sene sonu şirket bilançoları rekor kar açıklayabilir özellikle demir çelik textil plastik ihracata dayalı sektörlerde.ytd
aşı olayında şöyle bir dedikodu var usd elinde tarihi geçmekte olan 50m doz aşı varmış ve bunu bedelsiz bir biçimde başka ülkelere gönderebilirmiş ,hatta türkiyeye bile gelebilirmiş. gelişmiş ülkelerin neredeyse hepsi aşıya doydu .ve ellerinden çok fazla stok var .yoksa biontek bize nasıl 100 m aşı versin. hazıran temmuz ayı gibi pandemi çok güç kaybedicek .usd fedden faiz artışı gelebilir. bu borsamızı iyi yönde etkileyecegini düşünüyorum. türkiyeye büyük yatırımlar gelebilir. tek yapılması gereken reformlar. ytd
Supriz gerek?ytd.
Bir insan bilanço yu sona saklıyorsa vardır bir hinlik... Neyin hesabını yapıyor 2 ay...
SPK buna çanak tuttu maalesef. Tam bir ay uzattı, meydanı bunlara bıraktı.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Takası 120 milyon olan hissenin kademelerine bak..
Suyunun suyu çekilmiş..hisseyi alan almış satan satmış..
Sadece müdahale edilmiyor.Salmışlar bayıra..
Lot toplama derdi yok..zaten bogazlarına kadar maldalar..
Sadece duğmeye basmayı bekliyorlar..
Bu arada bu ucuzluğu goren Yatirim fonlari 200 bin lot daha alarak portfoylerini 600 bin lota çıkardılar..
Ucuzladıkçada alacaklardır..
Tekniginde 2.32 ye değerek ikili dip yapar demiştim onuda halletti..
İkili dip yaptı..
Bezdirdi..
Yıldirdı..
Sudan ucuz..
Bilanço gelmek üzere..
Güzel haber dipte gelir mantığıyla ani sert kalkışlar gelecek gibi duruyor..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri