Dudu izgara pavurya yapsak faiz ne olur [emoji39]
Dudu izgara pavurya yapsak faiz ne olur [emoji39]
Dudu sen HSBC ile çalışıyorsun diye biliyorum. Vade dönüş oranını daha düşük mü teklif ediyorlar? Aslında yapılacak en güzel hareket tarzı çalışabileceğiniz bankalarda vadesiz hesap açmak ve vade sonunda kim iyi oran veriyorsa oraya zıplamak? ben bunu yavaş yavaş uyguluyorum. Bol kazançlar.
aynı dertten muzdaribim ,
Akbank arıyor garanti arıyor bastırıyorlar ama param var demeye çekiniyorum
oranları benim için cazip değil hadi zorladılar yaklaştılar , bir sonraki vade ayrı dert
kısaca hem kel hem fodullar ,
benim bankam şu an için vakıf özel bankacılık ikinci sırada aktif var , bu vade de vakıf yaklaşır ise devam edeceğim vade konusunda haziran sonu düşünüyorum ortaya da karışık dolar alırım opsiyonu becerebilirsek, bereket versin deriz .
gelelim stopaj konusuna .......... eğer mb perşembe günü faiz artırır ise ( 75-100 arası) anlarım ki stopaj kaldırılacak , yok perşembeye kadar stopaj 3 ay uzatılır ise perşembe faiz artışı olmayacak anlarım
hem stopaj indirimi devam eder hem de faiz artırılır ise dovizden uzak durmak lazım diye düşürüm
YTD YTD
Bugün dolar 7.43'e kadar sarksa da gün içinde 7.54'e kadar çıktı.
Her zaman diyorum enflasyon %16 iken %18'den TL mevduat yapılmaz.
Günlük gidip uygun yerden dolara geçmek gerek.
Bir senede %25 artan dolara ve %30 artan euro'ya rağmen %20 faizi çok gören bir ekonomi yönetimi var.
HSBC'de günlük %18 ile pusudayım. 7.2940 gören doları affetmem.
Yer İmleri