Sayfa 263/327 ÝlkÝlk ... 163213253261262263264265273313 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 2,097 - 2,104 arasý.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by blood Yazýyý Oku
    son çeyrek telekonferans sunumunda net kar beklentisinin önceki yýla göre yüzde 10-20 artýþ þeklinde korunmasý nedeniyle yatýrýmcý iliþkilerine bu konuda attýðým maile gelen cevabý paylaþýyorum, diðer yatýrýmcý arkadaþlara da faydasý olabilir. sorum net kar beklentisini aþaðý yönlü revize etmeme nedeni ile ilgili idi. gelen cevap þu þekilde:

2021 yýlýnýn son çeyreðinde beklediðimiz mevzuatsal deðiþiklikler söz konusu, týbbi kötü uygulama mali sorumluluk ürününde karþýlýklarla ilgili mevzuatta deðiþiklik bekleniyor.

Bu deðiþiklik olursa 2021 guidance hedefinde verdiðimiz 10%-20% net kar büyümesinin alt sýnýrýný yakalayabileceðimizi öngörüyoruz.

Son çeyrekteki belirsizlik ve bilinmezliklerden ötürü 2021 yýlý beklentilerimizde herhangi bir deðiþikliðe gidilmemiþtir.

not: ilgili paylaþým, yatýrým tavsiyesi içermemektedir.
    Tesekkur ederiz.

Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

2. oyak yatýrým yýl sonu için karda yuzde iki azalma bekliyor. inþallah öle olur rakamlar ben yatrýmcý sunumunu geçtim.

Bu piyasa da ve bu kurla Þuan fiyatýn en az 9 ve üzeri olmasý lazým.. Bekleyip göreceðiz
    En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.

uzun zamandýr böyle bir yükseliþe hasret kalmýþtýk. satacaðýmýzdan deðil ama fiyatýn biraz yukarýlara gitmesi fena olmaz.. An itibariyle %3,78 prim ve 7,42 fiyat..
    En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.

5.  Alýntý Originally Posted by magnetic Yazýyý Oku
    uzun zamandýr böyle bir yükseliþe hasret kalmýþtýk. satacaðýmýzdan deðil ama fiyatýn biraz yukarýlara gitmesi fena olmaz.. An itibariyle %3,78 prim ve 7,42 fiyat..
    Ýlginç bir yükseliþ olmuþ. Normalde hareket etmeden durmasý gerekiyordu
    Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.

Alýntý Originally Posted by magnetic Yazýyý Oku
    Bu piyasa da ve bu kurla Þuan fiyatýn en az 9 ve üzeri olmasý lazým.. Bekleyip göreceðiz
    dur hocam ne yaptýn ne güzel alttan alttan topluyorduk.
    Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.

Sabancý Holding CEO’su Cenk Alper acýklamlarý:

Sigorta iþ kolunda, Aksigorta ve Agesa markalarýyla iki sigorta þirketinde yola tek ortakla çok daha güçlü bir þekilde devam ettiklerini ve yeni yapýlanmayla birlikte iki þirketi de tam konsolidasyon kapsamýna aldýklarýný ifade eden Cenk Alper, “Aksigorta ve Agesa arasýnda iþbirliðini artýrmaya yönelik sinerji projeleri baþlatýldý. Hedef müþterilerin sigorta ihtiyaçlarýný bütüncül olarak karþýlayabilme vizyonu doðrultusunda, iki þirket ortak proje geliþtirme ve strateji çalýþmalarýný tüm hýzýyla sürdürüyor.

Bu haberin dünkü yükseliþe bir atkýsý olabilir mi?

Alýntý Originally Posted by magnetic Yazýyý Oku
    Sabancý Holding CEO’su Cenk Alper acýklamlarý:

Sigorta iþ kolunda, Aksigorta ve Agesa markalarýyla iki sigorta þirketinde yola tek ortakla çok daha güçlü bir þekilde devam ettiklerini ve yeni yapýlanmayla birlikte iki þirketi de tam konsolidasyon kapsamýna aldýklarýný ifade eden Cenk Alper, “Aksigorta ve Agesa arasýnda iþbirliðini artýrmaya yönelik sinerji projeleri baþlatýldý. Hedef müþterilerin sigorta ihtiyaçlarýný bütüncül olarak karþýlayabilme vizyonu doðrultusunda, iki þirket ortak proje geliþtirme ve strateji çalýþmalarýný tüm hýzýyla sürdürüyor.

Bu haberin dünkü yükseliþe bir atkýsý olabilir mi?
    Aksigorta varken Agesa'ya ne gerek vardý? Tam konsolidasyon ne demek? Bu laf oyunlarýyla Aksigortanýn karýný diðerine falan aktarmasýnlar da. Bizim temettümüzü kýsmasýnlar da. Zira bu laf oyunlarý her zaman ky'nin ocaðýna incir aðacý dikmiþtir.

Bana ne senin iki üç sigorta þirketinden. Yatýrýmcýna ne diyorsun onu söyle. Kar artacak mý, temettü politikasý deðiþecek mi bunlardan bahset.
    Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.

Sayfa 263/327 ÝlkÝlk ... 163213253261262263264265273313 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •