Sayfa 264/928 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. hisse dağınık ama ky arasında değil farklı kurumlar arasında....ky uzun zamandır gübretaştan el çekti....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hisse dağınık ama ky arasında değil farklı kurumlar arasında....ky uzun zamandır gübretaştan el çekti....
    Şu kandil gecesi bile bu nemenem hissesinin derdinden kurtuluş yok. Ölsek mezarda meleklerle gübretaş konuşacaz sanırım.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Şu kandil gecesi bile bu nemenem hissesinin derdinden kurtuluş yok. Ölsek mezarda meleklerle gübretaş konuşacaz sanırım.

şu teşviklerden bir pay kapsak herkes konuşacak gübretaşı merak etme ortak....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    her yere baktım gübre sektöründen hektas adi geçiyor, gubretas adi yok teşvikte.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Bilancodan çok umutluydum ortak aslında ilk bakışta bana göre iyiydi geçen seneye göre ama tuhaf bir şekilde fiyatlamadı tam tersi 4.5 den bile sattılar.
    Düşün düşün deli edecek bu hisse bizi. Inşallah şu dediğin teşvik paketinde şirketin adı geçer.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    her yere baktım gübre sektöründen hektas adi geçiyor, gubretas adi yok teşvikte.
    hektaş adını teb yatırım beklenti olarak sunmuş şirketler belli değil...

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Bilancodan çok umutluydum ortak aslında ilk bakışta bana göre iyiydi geçen seneye göre ama tuhaf bir şekilde fiyatlamadı tam tersi 4.5 den bile sattılar.
    Düşün düşün deli edecek bu hisse bizi. Inşallah şu dediğin teşvik paketinde şirketin adı geçer.

ortak 12 tane beklenti var 1 tanesi bile gerçekleşmedi....hep pastanın büyük kısmı duruyor mu ona bak derim....1 tl düşse ne yazar yukarıda ki potansiyel ne önemli olan bu...aşağı düştükçe alacaksın pastadan daha büyük pay almak istiyorsan..ben hisse düşmesinden korkmam param varsa...para yoksa beklemek gerekecek bu sıkıcı tabiki...

8. Bu forumu yıllardır takip ederim ve xtrader kadar gübre yatırımcısıyım burda ağlamaya gerek yok müdürlerin hepsine yazıyorum ama adamlarda yüz yok napsak nafile elimiz kolumuz bağlı insaflarını bekliyoruz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 264/928 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •