Originally Posted by ASAP 9.16TL üzeri çaylar benden Tabi ki kapanış... Ya hc bu işler böyle basitmiydi bizde temettüyé bakıyoruz. Ama teknik bilgi için teknik donanim gerek sanirim. Vay be
Originally Posted by freedım en yüksek benimdir zaten Gönlünüzce olur/olacak umarım.
Originally Posted by spenc Ya hc bu işler böyle basitmiydi bizde temettüyé bakıyoruz. Ama teknik bilgi için teknik donanim gerek sanirim. Vay be Ahahaha. Basit derken üstad? Bigün iki çay içelim.
Originally Posted by ASAP Ahahaha. Basit derken üstad? Bigün iki çay içelim. Ne demek sözü olmaz. Ama gerçekten şaşırtıcı. Benimde lisedeyken cizimlerim iyiydi, demekki içini doldurmamisiz. Öğrenmek için nerden başlamak gerek?
Originally Posted by spenc Ne demek sözü olmaz. Ama gerçekten şaşırtıcı. Benimde lisedeyken cizimlerim iyiydi, demekki içini doldurmamisiz. Öğrenmek için nerden başlamak gerek? Bu sorunun "bence" cevabı için, önce nerede olduğunuzu bilmem gerek dostum. Milyon başka cevabı da vardır eminim.
Son düzenleme : ASAP; 04-09-2018 saat: 17:05. Sebep: yazım hatası...
Originally Posted by ASAP 9.16TL üzeri çaylar benden Tabi ki kapanış... 9,12 üstü su?
Originally Posted by ASAP 9,12 üstü su? suya da razıyız ama bi salvo daha yakın gibi aşağıya
Originally Posted by freedım suya da razıyız ama bi salvo daha yakın gibi aşağıya 9,02 altı olmaz inşallah be ya.(kapanış)
Forum Rules
Yer İmleri