Sayfa 264/1023 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ohooo Şangay altın borsasından birileri gelmiş diye ortalığı yıkıyorsun..

Sen hele aşağıdakileri gördün mü?..özellikle yazının ertesi gün Trump'ın resti görüp 100 arttırdığını?..hiç sesin çıkmadı aşağıdaki konularda..

Neyse ben Türk milli takımını tutuyorum..ama sen ne olur ne olmaz bir miktar dolar al..olur ya ÇİN devali ihtimaline karşı..

Kediyi köşeye fazla sıkıştırmaya gelmez, bilirsin..Diğer topicte yazdım, tekrar etmeyeyim..selamlar..
    Gelen büyük fırtınaya yelken direkleri kırılmış olarak yakalanmaktan ya çok korkuyorlar, yada batan gemiden ilk kaçanlar cinsler gibi tüymek için yerlerini şimdiden hazırlıyorlar.

2. Bankaya bin dolar borcum varsa bu benim sorunum. Bankaya bir milyar dolar borcum varsa o artık bankanın sorunu demiş Ferit bey aynı Murat bey gibi.
    Varlıklarını yurt dışına cikaririrlar geriye kalanlarda banka borcunu karşılamaz . Bankalarda mecbur yapılandırır . Bunlarda bir taş ile iki bilemedin üç kuş vurur.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    powerpc kardeş, aktifte çerez paran duruyor mu, yoksa çerez mi oldu ? - sana ne be - deme hakkında var elbette.
    100k TL duruyor en yüksek faizden, diğer leşçil bankalar biraz örnek alsın. 14 faiz vermek nedir ya, komedi.ben gecelik 16 alıyorum. dolarda alım treni kaçtı,başka fırsatları bekleyeceğim. ama 250k $ burgerde %4.1 den yatmaya devam ediyor onu asla bozmam. haa bir de coin işlerim var az da olsa yatırımlarım devam ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    bu para komple Ak lara gitti,beton sadece araçtı. özellikle aptal beyaz yaka yıllarını bu hırsızları zengin etmek için harcadı.hep uyardım bunları zengin etmeyin diye,dinlemediler. işlem şöyle sırasıyla,dış borç bankalar tarafından alınır aptal beyazyakaya mortgage olarak kullandırılır,bentoncu AK peşin olarak parasını alır,bu dış borcu 10-20 sene faiziyle ödemekte aptal beyaz yakaya düşer .sistem yıllarca böyle çalıştı. alınan dış borçlar AKların cebine doldu. her aldığınız beton düşmanlarınızı büyütürken sizide batırdı. neymiş ev sahibi olacakmış APTALLAR SÜRÜSÜ.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kimse kimseyi kaşı gözü için sevmez. Al gülüm ver gülüm.

Bizimkiler iş bilmedikleri için bir patronun kucağından inip başka patronun kucağına biniyorlar. Amelenin iş değiştirmesi gibi bir şey. Patron değişse bile zihniyet değişmedikçe kişi başı refahın ve gelirin artmaz, çalışma şartlarında gözle görülür iyileşme olmaz. Amele ameledir çünkü. Üç aşağı beş yukarı aynı yatayda devam edersin.

Sınıf atlamak istiyorsak toplum genelinde insan kalitesinde ve ahlak oranında gözle görülür artış olmalı!

* Uluslararası Patent sayısı
    * kişi başı Kitap okuma oranı
    * 7x24 açık Kütüphane sayısı
    * kişi başı Belgesel izleme oranı
    iyi guzel hoş.bunun olabilmesi için 16 yıldır bizi yonetenlerin ozellikle en basındakide dahil hepsinin gitmesi gerekli. Bunu diyorsun degil mi? Benim yazıdan anladıgım bu.

6. Bazı Değerli üyelere sözüm;çok bilgili olabilirsiniz,diğerlerini hor görebilirsiniz ama eminim bir çok üye benim gibi düşünüyor bu üslupla ancak çarşı kahvesinde okeye 4.cü olursunuz,lütfen bizi bu çoook değerli bilgilerinizden mahrum bırakın,başka topiklerde yazın,gerçekten sizin bilginize ihtiyacımız yok bizler az miktar parası değer kaybetmesin diye dolar ve türevlerinde tutan bir avuç insanız,başka da bir amacımız yok,çok bilgi hele kahve ağzıyla saçmalayarak yazılan şeyler bizi bozar,gölge etmeyin başka ihsan istemez...

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    teknik analiz ne diyorsa o , rsi anasinin bilmem neresine kadar cikmis, rsi uyumsuzlugi bas bas bagiriyorken, para girisi de azalmisken , ongoruler ile hareket etmezsen zor degil..
    teknik gostergelere saygi duyacaksin hepsi bu..olagan disi bi durum olmazsa bi sure suzulup gostergeleri duzeltmesi lazim, senet degil bu tahtaci alsin gotursun..
    enflasyon oraninda bi artis olacak lakin haldir huldur olmaz bu isler..
    4.10 a cikti kime satacak.? 4.10 dan alan kaca satacak.? 3.72\4.02 goturdu; 30 kademeyi begenmeyen adamlar var illa 40/50 kademe olsun diye diretiyorlar, ben daha bulasmam gelir ihtiyarlarin sinirlerini ziplatir giderim..
    fallar ne diyor bi bak bakam..
    ytd
    bunu hisse senedi ile karşılaştıramazssın. Neden mi? hisse senedeninde amac ucuza topla pahalı sattır. Hele bizde tamamen bu. amma velakin yabancı para altın vs. bu oyle rsi mac bilmem ne falan olmaz. neden hisse senedi degilde ondan. adam girmiş çıkmak istiyor. ne yapacak abi bir macideye bakiyim eger daha yol varsa bekliyim mi diyecek. yada rsi zirveye gelmiş ben bu ulkeden cıkıyim mi diyecek. alemsiniz ya sizgiller..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    iyi olan kazansın. ben Altıncıyım Gümüşçüyüm. eski kafalıyım. Dolar Yuan ZikCoin vs vs den hiç anlamam. Teneke olmalı benimki.
    Betona atınca sesi gelmeli.
    Yahu aslen bende tenekeceyimde, sen dolar bitti, dolar görünümlü Yuan'lar memlekete geliyor deyince birden dolarcı damarım kabardı..

Sayfa 264/1023 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •