Bankaya bin dolar borcum varsa bu benim sorunum. Bankaya bir milyar dolar borcum varsa o artık bankanın sorunu demiş Ferit bey aynı Murat bey gibi.
Varlıklarını yurt dışına cikaririrlar geriye kalanlarda banka borcunu karşılamaz . Bankalarda mecbur yapılandırır . Bunlarda bir taş ile iki bilemedin üç kuş vurur.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
100k TL duruyor en yüksek faizden, diğer leşçil bankalar biraz örnek alsın. 14 faiz vermek nedir ya, komedi.ben gecelik 16 alıyorum. dolarda alım treni kaçtı,başka fırsatları bekleyeceğim. ama 250k $ burgerde %4.1 den yatmaya devam ediyor onu asla bozmam. haa bir de coin işlerim var az da olsa yatırımlarım devam ediyor.
bu para komple Ak lara gitti,beton sadece araçtı. özellikle aptal beyaz yaka yıllarını bu hırsızları zengin etmek için harcadı.hep uyardım bunları zengin etmeyin diye,dinlemediler. işlem şöyle sırasıyla,dış borç bankalar tarafından alınır aptal beyazyakaya mortgage olarak kullandırılır,bentoncu AK peşin olarak parasını alır,bu dış borcu 10-20 sene faiziyle ödemekte aptal beyaz yakaya düşer .sistem yıllarca böyle çalıştı. alınan dış borçlar AKların cebine doldu. her aldığınız beton düşmanlarınızı büyütürken sizide batırdı. neymiş ev sahibi olacakmış APTALLAR SÜRÜSÜ.
Bazı Değerli üyelere sözüm;çok bilgili olabilirsiniz,diğerlerini hor görebilirsiniz ama eminim bir çok üye benim gibi düşünüyor bu üslupla ancak çarşı kahvesinde okeye 4.cü olursunuz,lütfen bizi bu çoook değerli bilgilerinizden mahrum bırakın,başka topiklerde yazın,gerçekten sizin bilginize ihtiyacımız yok bizler az miktar parası değer kaybetmesin diye dolar ve türevlerinde tutan bir avuç insanız,başka da bir amacımız yok,çok bilgi hele kahve ağzıyla saçmalayarak yazılan şeyler bizi bozar,gölge etmeyin başka ihsan istemez...![]()
bunu hisse senedi ile karşılaştıramazssın. Neden mi? hisse senedeninde amac ucuza topla pahalı sattır. Hele bizde tamamen bu. amma velakin yabancı para altın vs. bu oyle rsi mac bilmem ne falan olmaz. neden hisse senedi degilde ondan. adam girmiş çıkmak istiyor. ne yapacak abi bir macideye bakiyim eger daha yol varsa bekliyim mi diyecek. yada rsi zirveye gelmiş ben bu ulkeden cıkıyim mi diyecek. alemsiniz ya sizgiller..![]()
Yer İmleri