Biz 2022 yılı için acaba ve şüpheli derken, Ceo, 2020 veya en geç 2021 diyor. Zaten Eylül 2017 de ne demişti. 5 yıl içinde 1 Milyar TL ciro, bunun 100 milyon doları (400 Milyon TL) ihracat demişti. Şimdi ise hedefi erkene almış. İhracat geçen yıl azaldı demesi sizi üzmesin, yurt içi pazarını arttırmış toki ile. Nereden mi anladım. %30 toplamda ve koparmada büyüdük diyor, sektör ise %20 büyümüş. Sektörün üzerinde bir büyüme yapmış. İhracatı azalırken toplamda %30 büyümek kolay iş değil. Bunu gerçekleştirmiş. Yıl 2017: ihracat 40 milyon dolar. Yıl 2020 veya 2021: ihracat 100 milyon dolar. Bu firmanın 2017 yılında yurt içi satışlarında patlama olmuş.
Son düzenleme : izci; 11-01-2018 saat: 01:13.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ÖTV indirimi ondan
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi sahaya niçin indin. Öğrenebilirmiyiz.
CEVAP:
-Hisse 9 aylık bilançosu muhteşem gelince, bir müddet sonra yatırım yaptım. Daha önce de takibimdeydi zaten. Topiğe bir göz attım. Burada yazan insanları çok itici buldum. (hepsini değil tabi. Mastori, kemosobe ve birkaç kişi hariç) Adamlar resmen birbirlerini eziyorlardı. Tatsız tuzsuz yazılar. Tahta yapıcıları da aynı bunlar gibi. Şeker yatırım bugün alıyor, yarın satıyor. Buradakilerle beraber hepsi bir olmuşlar, karabasan gibi çökmüşler canım güzelim hisseye. Her defasında Kusasım geliyordu. Aslında silver-can güzeller güzeliydi. Oluşan kara bulutları dağıtmak gerekiyordu. Ortaya çıkıp gerçeği ve sadece gerçeği anlatmak istedim. Biz ve arkadaşlar ancak vesile olabiliriz. Yaradan ne eylerse güzel eyler. İnşallah tamamını da güzel eyler.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yıl sonu da iyi gelecek gibi. Pazarlamaya rekor marka kullanım faturası kesildi. 2.575.000+kdv
Arkadaşlar gelir bundan ibaret değil. Bu işin aparat tarafı. Satışlardan elde edilen esas faaliyet karı ayrıca oluşuyor. Bu alınan sadece marka kullanımı ücreti.
Tabiiki Ötv indirimi faydası oldu. Fakat sadece bu olsaydı gelecek için 2020-2021 hedefleri bu kadar muhteşem olmazdı. Karamsar olurlardı. Bunlar yatırımlarını tamamladılar. Üretim bantlarını yenilediler. Kokuyu giderici yeni nesil inovasyon ürünlerini piyasaya sürdüler. Toki sanırım büyük ekmek kapısı. Hem beyaz eşya değil ürettikleri. Ankastre- Aspiratör ve Davlumbaz üretiyorlar. Anahtar teslimi Toplu konutlar bizimkilerin ana pazarı.
Tabiki. Sn.izci bu şirketin ortaklık yapısını nasıl buluyorsun?
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklık yapısını mükemmel buldum. Aile şirketi olmadıkları malum. Babadan miras geleneğini bizim şirkette göremiyorum. 5 sanayicinin bir araya gelmesiyle kurulmuş. Ceo ise babacan biri. Konuşurken artistlik yapmıyor. Yalın ve samimi konuşuyor. Elektrik aldım doğrusu. Tüm röportajlarını, gitmiş olduğu fuarlarda ve sergilerde yaptığı açıklamaları uzun zamandır takip ediyorum.
Yer İmleri