Sayfa 264/340 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314 ... SonSon
Arama sonucu : 2713 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Arda yazılim bedelli açıkladı hadi bakalım fonet de yakında açıklayacaktır... Karlılık desen ikisinde var fk desen ehhh dah ne olsun hareketler bile aynı hatta kılıf ta hazır [emoji57]

Bu kanıya patronun satması hissenin düşüşü ve sermaye tavanının yukseltilmesi nedeniyle varıyorum... Dönüyor bir dolaplar ve bunu da belli ihale ve işleri yapabilmek için sermaye arttırımına ihtiyacımız var diye masumlastirma operasyonu çekecekler...

Tavsiye değil ama uyanık olun siz yinede[emoji6]

2. Fonet 2015 yılında kayıtlı sermaye tavanına geçmiş ve 2015 2019 4 yıl için 30 milyon belirlemiş.
    2019 da 2019 2023 yillari icin 30 dan 100 milyona çıkarmış. Sermaye 12 milyon sonra bedelsiz ile 40 milyona çıkmış 2019 da.
    Ve ilginc the miri var yine bu süreçte.
    2022 de de 100 den 400 e çıkarmış.
    Olağan üstü olmayan sıradan rutin işlemler.
    Bu bedelli olmayacak demek değil elbet ama benzer durum 2019da da olmuş.

Sizin için araştıracağım 2019da da patron hisse satmış mi

Ben hazırım herseye[emoji4]
    2 yıl sonra bu ihalelerle hasılatın 2 katına çıkması beklenir.

Bir Logo kolay olmuyor.20 yılda 400 kattan fazla artmıs ama ilk 5 6 yıl bezdirmiş herkezi.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dediğim gibi yukarı doğru almam.
    Aşağı doğru hep aliciyim fonette.
    Bir plan olması gerekir.
    Hele ard gibi bir şey yapar sa ( Ben % 100 den fazlaya ihtimal vermiyorum o ayrı) aşağı basarsa mermiler hazır.
    Mesela patron ve akrabalarının hisseleri var.Onlar ne yapar.
    Patronun sattığı en fazla % 200 u karşılar.
    Hâlâ bu 6 milyon lot halka açık görünmüyor.
    Borsada sattıysa niye gorunmez
    Virman gibi birşey. Offshore hesaplar bunlar diye önce acsel de sonra lkmnh de okumuştum. Ama kimin hesapları?
    Borsa patron ve tahta yapanların para kaybetmedi değil kazanması üzerine kurulmuştur.
    Bu arada ancak sabreden ky kazanır.

4. Yine yapıyor yapacağını sevgili fonet[emoji57]

5. Bu kez 9 Lara ladar inebilir tepki yok haber yok hatta 8 lere o vakit keseleri doldurma varkti bunun yuzunden çok fırsat kaçtı sabır olmayan sakın bulaşmasın ytd

6. Geçen sene 22 Şubat'ta 15.83 TL iken şu andaki duruma bakarmisiniz... Borsanın yaptığı ralli, kaçırılan fırsatlar ve enflasyon ile birlikte nasıl büyük zarara uğratılmış insanlar...

Çöp, operasyon hissesi diye bosuna demiyoruz... Ak yatirim bilanço analizi yapıyor hedef fiyatı 17 TL iken 20 TL yapıyor ve düşüş başlıyor [emoji57] Allah'ın hikmeti ya...

Yatırım tavsiyesi vermiyorum sadece beni duduklediler sizi de duduklemesinler... Bana bakarak karar vermeyin... Ben ak yatırım dan iyi mi bileceğim[emoji23]

7. Arda yazılımı biraz daha detaylı inceledim. Profil neredeyse aynı... Bu hisse de patronun pay sayısını düşürmesi, sermaye tavanı artışı ve bu saçma düşüşler tam arda gibi bedelli kokuyor...

SPK ya şikayetimizi yapacağız artık... Patron yüksek fiyattan hisse satarak kendisini bedelli için fonladi... Küçük yatirimci ne yapsın... Topluca şikayetçi olacağız... Burada maaşlı çalışanları vardır illaki okuyup iletirler...

Tavsiye değildir buraya bot düşüyorum yarın öbür gün lazım olacaktır...

8. Acele etmeden kurşunlar sınırlı. Tek tek atış.Sevgi yavaş yavaş.
    Rusya ukrayna krizi de cıktı.
    Sabredemiyecegimizi sanıyor spek ve tayfası ama birkaç ay sonra onlar düşünecek.

Bir sanayi firması için hammadde personel elektrik doğalgaz yani maliyet çok arttı.
    Yurt dışını artirmasi gerekir.
    Elimizdeki fonette ne var.
    2 yıl da ...

3 milyon usd kıbrıs HBYS
    1 milyon usd kıbrıs e sigorta
    300 bin usd moldova
    600 bin usd katar HBYS
    5 milyon usd
    Bunlar bitmiş iş.
    ( Katar distribütörlük daha yazmadım)
    2 yılda yaklaşık 60 milyon tl
    Turkiyede yeni hicbir iş almasa eskileriyle devam etse bile 140 milyon hasılat.

Arda önce bedelsiz yaptı
    1 hisse 7 ye filan cıktı sanırım.
    Birde % 200 bedelli patlattı. Etti % 1400 bedelli gibi .( içinde olmadığım için tam miktarı bilmiyorum )

Patronlara hicbir zaman güvenilmez.

Evet tuşa herkezin kendi parmağı basıyor.
    Kimse hiçkimsenin aklıyla hareket etmemeli.

Sayfa 264/340 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •